Re: ka daryt su 17.m. broliu ?
Oj ingrida as turiu jaunesni broli nekenciu kai jis lenda prie mano draugu o ypac kai eina i mano kambari ir prie mano kompo lenda...
As jo nedauzau uz tai bet ramintis reiktu tau...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka daryt su 17.m. broliu ?
Oj ingrida as turiu jaunesni broli nekenciu kai jis lenda prie mano draugu o ypac kai eina i mano kambari ir prie mano kompo lenda...
As jo nedauzau uz tai bet ramintis reiktu tau...
reiktu tau susirasti savo draugu o ne prie brolio draugu lysti...
pasikalbek su juo...nu bet jei neiseis graziuoju imkis iniaciatyvos pati,nenusileisk jam!!
DABAR SU SAWO BEROLIU SUTARIU LABAI GERAI...WAT IR BUWO NE MANYJE KLAIDA...O JAME PACEME...
ir kaip viskas ivyko? hm papasakok
nu jis sejp labai nervuotas...su tewais db. dazniau pykstas negu su maninm...wat.
kazinau viskas yvyko sawaime...nju
kartais uzeina nervu potrukei... bet nieko
Tai tiesiog toks zmogaus tipas ir cia jau nieko nepakeisi... teks su tuo derintis ir stengtis pritapti...
Nieko ateis laikas,kai jis issikraustis i savo seima tuomet ir labiau ivertinsit brolio ir sesers santykius.. O db tiesio patarciau nelysti jam i akis,tu turi savo draugus jis savo... Juk tu nenoretum,kad jis lystu i tavo kompanija? o ir vaikinai tokio amziaus nenori,kad salia trintusi mazesnes seses,turbu ir jo draugai nenori to... tiesiog reikia ir ji suprasti ir perdaug nepulti i panika...
o ka tau tas tavo brolis daro ?
prievartauja naktim ~
tai gal jem reiktu y ligonine pas daktara greit ten jam nervus numalsins o gal pati jy kaip nervuoji ?
kloausyk nelysk jam i akis kai jis su draugais ar galu gale vienas pats turiu tokia kaip tu patikek uzknisat,jai nores pats pasikvies.
primust toki broli reikia:))
savo broli reikia myleti
>>> po kiek laiko viskas susitvarkys ir tai bus vienas is tu zmoniu,kuriuo labiausiai gali pasitiketi
as irgi turiu broli, bet tokiu super konfliktu nebudavo. aisku, pasipykdavom. man atrodo, kad mes susidraugavom tada kai pradejom vienas kitu pasitiketi, nebegom skusti vienas kito ir pan. pvz. kai as netycia radau pas ji cigareciu tai nunesiau mamai ir tada jam nekaip viskas buvo. susipykom juodai. tai jis nuo manes slpedavo,kad ruko. bet viena karta pamaciau ji rukanti, jis pamate mane ismete cigarete, o as priejau ir pasakiau, kad rukytu jei jis nori, o as tevam nieko nesakysiu. nuo to laiko atsirado tarp musu paslapciu, kurios suvienijo. as pradejau ji gerbti: jei sako, kad neliscau prie jo daiktu, tai ir nelisdavau, taip ir jis elgesi. jis mane gumos priserdavo pries griztant namo, jei nuo mane alkoholiu trenkadavo ir pan.:) tai va pirmas patarimas: isgirsk ka jis sako ir atsizvelk i jo norus, o ne visiems savo draugams skelbk, koks jis negeras. jei jam prilipinsi tokia etikete jis taip ir elgsis. zinok, kai su broliu sutari daug lengviau gyventi tiesiog mylek ji
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka daryt su 17.m. broliu ?