21

Re: ar skaitote sms is savo vaikino/ merginos telefono?

Telefonas tai kaip valstybė wink tai yra kiekvieno žmogučio slaptas pasaulėlis į kurį kišti nosį yra negražu ir negarbinga;) nori pasižiūrėt, gauk pirma vizą(leidimą)

22

imkit ir skaitykit giliai dalampocki man... nei ash savishkes sms skaitau,nei ji mano. koks pointas?

23

yra toks dalykas kaip asmenine erdve. pvz negalima skaityti svetimu laisku. mano tevai jau nzn kiek metu kartu gyvena, bet nepraplesia svetimo voko, nesvarbu kad tai yra jo sutuoktinis. ir mums ta pati skiepija, niekad musu asmeniniu daiktu ar korespondencijos neima. manau su telefonu tas pats, tai yra asmeniniai dalykai. ir jei kas liguistai kisasi i kito gyvenima, na tai ir pasakiau jau, yra liguista smile reikia gerbti kitus, jei nori, kad tave gerbtu.. ai nu sitos tiesos dar is biblijos laiku..

24

pritariu aleksandrui. visiems zinoma, kad svetimu laisku skaityti negalima, tai juk sms irgi trumpi laiskuciai smile

25

nu as tai neturiu teises sakyciau skaityti sms kazkieno, nesvarbu kas jis man.. draugas, nedraugas, mama tete brolis.. .nesvarbu... tai zmogaus reikalas.. ir man siaip neidomu, kas ten pas kitus telefonuose dedasi.. 
>> siaip mane pacia erzina, kai skaito mano sms [turiu kelias draugutes, kurios megsta palndzioti], nors nieko ten neslepiu, bet erzina...

26

Aleksandras, 21 parašė:

yra toks dalykas kaip asmenine erdve. pvz negalima skaityti svetimu laisku. mano tevai jau nzn kiek metu kartu gyvena, bet nepraplesia svetimo voko, nesvarbu kad tai yra jo sutuoktinis. ir mums ta pati skiepija, niekad musu asmeniniu daiktu ar korespondencijos neima. manau su telefonu tas pats, tai yra asmeniniai dalykai. ir jei kas liguistai kisasi i kito gyvenima, na tai ir pasakiau jau, yra liguista smile reikia gerbti kitus, jei nori, kad tave gerbtu.. ai nu sitos tiesos dar is biblijos laiku..

as tai irgi dziaugiuosi,kad musu seimoje visada laishka praplesia tik tas, kas ji gauna. jei siuncia tau vadinasi asmenishkai tau, o ne visai seimai big_smile bet kazkaip skirtingai yra su sms. pvz suzinojusi kad man skirta laishka kazkas prapleshe ir perskaite,tai nejuokais pasiusciau!!! gal del to,kad tuos tikrus laishkus retokai begaunam,o sms gi atkeliauja kasdien ir tikrai ne po viena big_smile

27

zivile, bet gi jei perskaito tavo sms, gali pamirsti pasakyti, kad kas rase, tai ir liksi be informacijos

28

oi as tai neturiu omeny naujai atejusiu sms skaitymo! tas irgi labai shlykshtu,kaip ir laishko perskaitymas. sms skaityma suprantu,kaip siaip patikrinima - profilaktika big_smile ar kartais kas ko nereikalingo neraso big_smile

29

bet kam reikia tikrinti?

30

matyt kazkur kirba mazytis nepasitikejimas. siaip tai laikau gan bjauriu iprociu.fui

31

tai va! o tas nepasitikejimas dar padideja jei aptinki koki dviprasmiska sms. tai kam kartinti santykius?

32

jei mane tikrintu, tai ten nebutu ne vieno sms ;D na ne, gal kelis palikciau, kad nekaltintu sms trininejimu :::008

33

pritariu. kad tas skaitymas prie nieko gero neveda... geriau jau vengti. na nebent tikrai itarineji zmogu, kad neistikimauja,tada kokia sms gali buti kaip irodymas

34

bet kartais galima aptikti ir ne wisai swentu dalykeliu... :::216

35

as tai neskaityciau, nes man neidomu... yra dalyku, i kuriuos kistis negalima.. dienorascio skaityt negalima.. negalima ir sms, nes tai privatu...
>>> zdz, neskaitykim ir busim grazesnes ir laimingesnes

36

Neskaitau ir nenoreciau, kad landziotu po mano telefona... juk jokios naudos kazka aptikti tam telefone del ko reiktu pyktis... juk galima ir nesuprasti esamos situacijos... apskritai, jei kazkuri puse nores isduot tai ir isduos, nepades tie skaitymai telefonu knygeles ir sms"u... :V

37

viena karta visai to nenoredamas ilindau i savo antros puses telefona perskaiciau jos siustus sms ir gautus atsakimus ir paaiskejo kad jau ragus reikia pjautis tai kad manau retkarciais reiketu patikrinti del savo sventos ramybes

38

nors to ir netoleruoju

39

Mantas, 25 parašė:

viena karta visai to nenoredamas ilindau i savo antros puses telefona perskaiciau jos siustus sms ir gautus atsakimus ir paaiskejo kad jau ragus reikia pjautis tai kad manau retkarciais reiketu patikrinti del savo sventos ramybes

o kodel takart sumanei paskaitinet sms? gal jau nuojauta buvo, kad kazkas negerai?

40

Privacy is privacy. Nelieciu vaikino telefono, neatsakau jam skirtu skambuciu. Prie mano  telefono irgi niekas nagu nekisa ir tuo labai dziaugiuosi.