Re: ar jum patinka..
pazystu ne viena mergina kuriai patinka spaudinet spuogus plet tik pamato ir spaudzia dar joms patinka lupti skuryte nuo peciu, kai vasara saule nusvilina
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar jum patinka..
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pazystu ne viena mergina kuriai patinka spaudinet spuogus plet tik pamato ir spaudzia dar joms patinka lupti skuryte nuo peciu, kai vasara saule nusvilina
Nespaudžiu...
kai panos ir uzklausia klausimeliu )
na manau tema tikrai slyksti tacioau pas waikinus apklausos tikrai nera geresnes...:D
fu:)nej spausti manau malonu,nej paciam vaikinui tas patinka:)
na bet jau dar kvailenio klausimo nesu skaites.. nuvisiskai..
kas cia per klausimas mano joks vaikinas neturejo spogu fuj....
erika tai gal susidedi su 12-meciais atsiras ir pas juos po kurio laiko
joa, as ir nemazai pazistu tokiu maniakiu pati tai kazkaip tokiu dalyku nepraktikuoju
slykstu geriau neciupinet oda taip ir spuogu neatsiras ;(
rimtai spaudi?fui..ne cia ne mano pomegis...:)
aha niekada nespaudziau,bet nemanau kad vaikinukai leistusi,jau vien paziuriu,kaip sese savo vyruj spaudzia tik viena,o tas saukia palik mane ramybeje,pasiunta kaip visa rusija
nju o man tai kartais patinka pakankinti baxurus kuo maziau leidziasi tuo idomiau zinau kad ziauriai skamba, bet kartais smagu paziureti i ju iskreiptas veido mimikas ir pasiklausyti ju, kaip mazu vaiku, aimanavimu
O MAN PATINKA
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar jum patinka..