Re: Issukis vaikinams!
soriuks susipainiojau , su 2 rupesciu neturiu , bet vat 3 tai kaip peilis gerklei ;D;D;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Issukis vaikinams!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
soriuks susipainiojau , su 2 rupesciu neturiu , bet vat 3 tai kaip peilis gerklei ;D;D;D
Tai ko taip save nuvertini Tautvydai?
na manau randasi dar:)
Tai ko taip save nuvertini Tautvydai?
a nenuvertinu o tiesiog ziuriu tiesai i akis man labai lengvai tai gaunasi paslept savo charakteriu
nesivaikau jokio stiliaus , rengiuosi praktiskai ir gyvenu paprastai , bet ir ieskau zmogaus kuris mane priimtu toki koks esu o neverstu keistis ...
ei, nera tobulu. turbut pati nesi sventuole, kad palieka ant ledo..
zinoma liko! vienas.. ir tas pats mano
zinoma liko! vienas.. ir tas pats mano
Tai kad beda tai ta kad as palieku ant ledo,nes jie nera sventuoliai
pripazistu,esu toks zmogus kuris reikalauja is partnerio to paties ka ir pati darau tai yra noriu kad zmogus myletu mane taip kaip ir as myliu,noriu to pacio supratimo kaip ir mano,bet deja juk tai retai buna kad sutampa norai ir supratimas....Ir tai jau mano problema
sorry,norejau cituoti Aleksandra..
Tikrai yra tokiu vaikinu ir gal net geresniu,nei tavo kriterijai isvardinti! ;D
Patikek pasaku siais laikais jau nera,tenka tenkintis tais kurie jau pasiatiko tavo kelyje!
Sveiki!Esu siek tiek nusivylusi vaikinais.Tad noriu kad jus paneigtumete mano nuomoneir pasakytumete kad dar liko tokiu kurie atitinka siuos kriterijus:
1.Protingi
2.Komunikabilus
3.Savaime suprantama, ir simpatiski
4.Geri kaip zmones(saziningi,atsakingi ir t.t.)
5.Visapusikai istikimi
6.Puikiai sutaria su savo motinom
Na manau uztenka,lb prasau jei yra tokiu,prasau atsiliepti ir paneigti mano nuomone kad tokiu nera.
<<<<<<<<<<<<<Miela panele!
Turiu tave labai labai pradziuginti ir tuo tarpu nuvilti.Pradziuginti tai kad tukstancio penkiu simtu kilobetru visdelto teoriskai egzistuoja toks vaikinas
Bet tokie tobuli negimsta o tampa kas sekunte ir jau uz kimirkos graibstomi nuo "parduotuves lentynu" i vyrus paciu moteru nes tokiu devicitas..Taigi jei sekme uzklups tave tai gali tiketis tik turi buti laiku ir vietoi
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Issukis vaikinams!