Re: Imanoma turet berna per toluma?
Zinoma, kad imanoma, svarbiausiai pasitikejimas, ir tarpusavio supratimas & rysys
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Zinoma, kad imanoma, svarbiausiai pasitikejimas, ir tarpusavio supratimas & rysys
irodymas,kad imanoma:nes jau va juk yra zmonem kuriem taip nutiko o man db taip yra
supratot klausyma
draugyste per atstuma pati didziausia nesamone, net ir didelei meilei kyla pagundu, tada daug iskaudintu zmoniu lieka
ne kliedalai irodyk NES PWZ YRA ZMONIU KURIE LAIMINGI NEISKAUDYNTI!
draugyste per atstuma imanoma, bet ne meile...ilgiausiai isbuna zmones pora pusmeti.. ne ilgiau... nes nusibosta visi tie vazinejimai ir pradeda dairytis zmogaus, esancio kazkur cia pat...
Kaip kam taip buna bet ne wisiem ;P
Siame gyvenime viskas imanoma..Jeigu tikrai vienas kita mylit astumas neproblema ir nekliutis!
Nors vaikinams kazkaip atstumas buna didele problema,merginoms tai neproblema,nu dazniausiai cia taip!
imanoma bet sunku... as per 7men tik 1men buvau lietuvoj. 3italijoj 3dbr taivane. tai imanoma bet sunku nes kyla abejones, dideja nepasitikejimas vienas kitu. ir nors ir buni su zmogum po to galvoji o gal jis isdave...juk manes nebuvo as buvau toli tdl is kur galiu znt.........
aisq imanoma, ir aisq sunku..
ne, neimanoma:(
supratot klausyma
Tu nori tureti vaikina kaip ir kitos merginos tik vienas, bet jokio sexso Supratau !!! imanoma jei bernas kvailas kaip "taporas"
Diana, 14 parašė:supratot klausyma
Tu nori tureti vaikina kaip ir kitos merginos tik vienas, bet jokio sexso
Supratau !!! imanoma jei bernas kvailas kaip "taporas"
Kas tiesa tas tiesa broll
<<< Tu panele isivaizduok vaizduoteje kad turi drauga ar tu busi patenkinta tuom !!!???
Manau ir vaikinas per toluma yra ...kaip cia isireiskus KAKAgeriau netureti jokio
viskas imanoma jei labai nori kartais daug fainaiu vaikinas is kito miesto, nei is to paties:)
kaip tik per atstyuma visa meile izgaruoja,ir po to vienas kita kaltina kad tu mane apgaudineji kad kita turi,nors niekas nieko neturi,taip kad atstumas tik atsaldo santikius
oi oi oi ta meile per atstuma - didelis isbandymas... nesakau kad neimanoma, imanoma bet ne daug kam iveikiama. pati myliu vaikina is kito miesto. man tikrai gera su juo, jis nuostabiausias zmogutis mano pasaulyje. bet ta meile kankina, kyla abejoniu. nori zinoti ka jis veikia, su kuo dabar yra, nors jei ir yra pasitikejimas bet jo neuztenka... tai labai didelis meiles isbandymas... nu kaip maciau sakot yra auto galima nuvaziuot bet o ka daryt jaunesniem zmonem, kuriem dar reikia uzsidirbti kad nusipirktu auto? o jei dar dirbti pradeda tai si vis sunku susitikti... reikia didziules kantrybes ir begalines meiles bet jei abu zmoguciai myli be galo karstai vienas kita meile imanoma per atstuma... mylekti zmones, nes meile - tai gyvenimo dziaugsmas ir prasme
kaip tik per atstyuma visa meile izgaruoja,ir po to vienas kita kaltina kad tu mane apgaudineji kad kita turi,nors niekas nieko neturi,taip kad atstumas tik atsaldo santikius
taip laimingai iki miries abu pragyveno skirtinguose miestuose ...
jei myli tai nesvarbu tie astumai
jei myli tai nesvarbu tie astumai
atstumai tai gal ir ne cia priklauso nuo zmogaus bet tureti berniuka panai ir netureti niekada litiniu santikiu su juo (per atstuma ) tai jau kaip Binladenui turet atomine bomba virs amerikos ir nesusprogdint
supratot klausyma
Klausima tai supratom bet jo formuluote ir gramatika tai tragishka
Giedre, 16 parašė:jei myli tai nesvarbu tie astumai
atstumai tai gal ir ne cia priklauso nuo zmogaus bet tureti berniuka panai ir netureti niekada litiniu santikiu su juo (per atstuma ) tai jau kaip Binladenui turet atomine bomba virs amerikos ir nesusprogdint
as kaip suprantu cia kalbama ne apie tokia meile kai niekada su zmogum nesusitinki. as manau jei myli tai susitiksi bent kas 2 savaites ar karta i menesi. o kai susitinki gali daryti ka nori
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?