Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 24 из 24

- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: ar grazu sportbaciai?
man svarbiausia,kad batai butu patogus.turiu vienus tokius,kuriuos lb myliu,tokie sportiniai bateliai su kuriais einu ir nejauciu kad esu apsiavusi juos.inkariukus turiu,bet nepasakyciau,kad jie man lb patogus,tai tokiu ir negaila man,tai pas mociute kaime su tokiais lakstau...dar turiu tokius idomius batus nzn net kaip juos cia pavadinti draugai vadina pusiau inkariukais,na jie nera ten super patogus,bet aviu juos todel,kad man jie tiesiog patinka ir siaip yra mieli:)

- Inga, 26
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nu inkariukai tikrai ne
bet kedukus labai myliu :d

- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
Egle, 15 пишет: man svarbiausia,kad batai butu patogus.turiu vienus tokius,kuriuos lb myliu,tokie sportiniai bateliai su kuriais einu ir nejauciu kad esu apsiavusi juos.inkariukus turiu,bet nepasakyciau,kad jie man lb patogus,tai tokiu ir negaila man,tai pas mociute kaime su tokiais lakstau...dar turiu tokius idomius batus nzn net kaip juos cia pavadinti draugai vadina pusiau inkariukais,na jie nera ten super patogus,bet aviu juos todel,kad man jie tiesiog patinka ir siaip yra mieli:)
va liuks bačiukai!
nuotaikingi tokie 

- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
martyna>man jie ir nuotaika pakelia,tik vat su jais sportuoti tai nelabai gaunasi,nes sunkoki yra...

- Sarune, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
mmm...dievinu sportbacius...laukiu kad greiciau ateitu pavasaris,o tada galeciau apsiaut inkariukus,ir savo mylimus "skateriu" batukus...mmm...:D
Сообщений с 21 по 24 из 24
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.