21

Re: Esi "degtukas" ar "ledukas"?

jei esu isitikinus savo teisumu ir kazkas su tuo drista nesutikti..:D:D dar ir koks degtukas;D

22

Ale kas čia per puolimai ??? ;D vos ne visi Ieškoko Moderatoriai sukilo ;D

23

visiskas ledukas, kad mane priversti buti ugniuku, oj kitam be proto reikia pasistengti big_smile
tai veik neimanoma

24

Adele, 23 пишет:

visiskas ledukas, kad mane priversti buti ugniuku, oj kitam be proto reikia pasistengti big_smile
tai veik neimanoma

pavydziu...:::034

25

as tai esu nepakartoja...vviska veiname ir dvigubai big_smile

26

kuo gryniausias degtukas:D

27

as tai degtukas esu smile bet lygiai taip pat greit kaip degtukas sudega taip ir as atvestu labai greit smile

28

Manau "ledukas", kaip minėjo atrodo Linas, taip ir aš - viską pasveriu, vėliau darau išvadas smile

29

as kaip kada.kartais islieku rami ir salta, o kartais imu garsiai sukauti. zodziu krastutinumai smile

30

ir taip ir taip buna smile

31

esu saltas,kaip ledas,taciau atmosferai labai ikaitus ir ledas virsta ugnimi big_smile

32

esu tikras pragaras jei mane kas isiutina :::619
bet jei grazeis atsipraso atvestu..:::138 ;D

33

Esu visiskas ledukas. Dazniausiai i konfliktines situacijas reguoju peciu guztelejimu. Jei kas nors uzsiplieskia ant manes, dazniausiai pasisaipau ir dar labiau sunervinu - taip jiem ir reikia ;D
Buna, kad tikrai supykstu, bet turi buti labai rimta priezastis. Tuomet tikrai bjauri pasidarau.

34

priklauso nuo situacijos !!! jei kompromiso nera galimybes rasti tai degtukas !!! o jei normalei sprenziasi problema tai ledas aisbergo

35

na siaip tai priklauso nuo nuotaikos, bet papratai tai esu daugiau degtukas, nes siaip tai degtukas tirpdo ta leduka, kai jie kartu...:::212

36

... esu kaip fakelas... impulsyvus... prota pasitelkiu veliau :-)

37

As tai ir tokia ir tokia.

38

ziurint kada jej reikia ginti savo nuomone tai degtukas shiaip ramus ishlieku:)) vis del to ash pacifistas:DD

39

degtukas big_smile isiziebiu paburbu ir uzgestu big_smile

40

Auste, 19 пишет:

jei esu isitikinus savo teisumu ir kazkas su tuo drista nesutikti..:D:D dar ir koks degtukas;D

Aga...as ir big_smile Tada tai jau nenusileidziu.. big_smile