Re: Esi "degtukas" ar "ledukas"?
jei esu isitikinus savo teisumu ir kazkas su tuo drista nesutikti..:D:D dar ir koks degtukas;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei esu isitikinus savo teisumu ir kazkas su tuo drista nesutikti..:D:D dar ir koks degtukas;D
Ale kas čia per puolimai ??? ;D vos ne visi Ieškoko Moderatoriai sukilo ;D
visiskas ledukas, kad mane priversti buti ugniuku, oj kitam be proto reikia pasistengti
tai veik neimanoma
visiskas ledukas, kad mane priversti buti ugniuku, oj kitam be proto reikia pasistengti
![]()
tai veik neimanoma
pavydziu...
as tai esu nepakartoja...vviska veiname ir dvigubai
kuo gryniausias degtukas:D
as tai degtukas esu bet lygiai taip pat greit kaip degtukas sudega taip ir as atvestu labai greit
Manau "ledukas", kaip minėjo atrodo Linas, taip ir aš - viską pasveriu, vėliau darau išvadas
as kaip kada.kartais islieku rami ir salta, o kartais imu garsiai sukauti. zodziu krastutinumai
ir taip ir taip buna
esu saltas,kaip ledas,taciau atmosferai labai ikaitus ir ledas virsta ugnimi
esu tikras pragaras jei mane kas isiutina
bet jei grazeis atsipraso atvestu.. ;D
Esu visiskas ledukas. Dazniausiai i konfliktines situacijas reguoju peciu guztelejimu. Jei kas nors uzsiplieskia ant manes, dazniausiai pasisaipau ir dar labiau sunervinu - taip jiem ir reikia ;D
Buna, kad tikrai supykstu, bet turi buti labai rimta priezastis. Tuomet tikrai bjauri pasidarau.
priklauso nuo situacijos !!! jei kompromiso nera galimybes rasti tai degtukas !!! o jei normalei sprenziasi problema tai ledas aisbergo
na siaip tai priklauso nuo nuotaikos, bet papratai tai esu daugiau degtukas, nes siaip tai degtukas tirpdo ta leduka, kai jie kartu...
... esu kaip fakelas... impulsyvus... prota pasitelkiu veliau :-)
As tai ir tokia ir tokia.
ziurint kada jej reikia ginti savo nuomone tai degtukas shiaip ramus ishlieku:)) vis del to ash pacifistas:DD
degtukas isiziebiu paburbu ir uzgestu
Aga...as ir Tada tai jau nenusileidziu..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?