61

Re: išgalvotos juokingos istorijos

Ispanai: (fone - trukdžiai): ...kalba A - 853, prašom pasisukti 15 laipsnių į pietus, kad išvengtumėte susidūrimo su mumis. Jūs judate tiesiai į mus, atstumas - 25 jūrmylės.
Amerikiečiai: (fone - trukdžiai): ...patariame jums pasisukti 15 laipsnių į šiaurę, kad išvengtumėte susidūrimo su mumis.
Ispanai: (ramiai): Atsakymas neigiamas. Kartojame, pasisukite 15 laipsnių į pietus, kad išvengtumėte susidūrimo.
Amerikiečiai: (kitas balsas): Su jumis kalba Jungtinių Amerikos Valstijų laivo kapitonas. Pasisukite 15 laipsnių į šiaurę, kad išvengtumėte susidūrimo.
Ispanai: (su žiovuliu balse): Mums jūsų pasiūlymas nėra nei įmanomas, nei adekvatus. Patariame jums pasisukti 15 laipsnių į pietus, kad neįsirėžtumėte į mus.
Amerikiečiai (pakeltu tonu): SU JUMIS KALBA KAPITONAS RIČARDAS DŽEIMSAS HOVARDAS, JUNGTINIŲ AMERIKOS VALSTIJŲ KARINIO JŪRŲ LAIVYNO ANTROJO PAGAL DYDĮ KARINIO AMERIKOS LAIVYNO LAIVO LĖKTUVNĖČIO “USS LINCOLN” VADAS. MUS LYDI 2 KREISERIAI, 4 POVANDENINIAI LAIVAI IR DAUGYBĖ PALAIKYMO GRUPĖS LAIVŲ. AŠ JUMS NE “SIŪLAU”, O “ĮSAKAU” PAKEISTI KURSĄ 15 LAIPSNIŲ Į ŠIAURĘ. ANTRAIP MES BŪSIME PRIVERSTI IMTIS PRIEMONIŲ MŪSŲ LAIVO SAUGUMUI UŽTIKRINTI. PRAŠYTUME NEDELSIANT DINGTI IŠ MŪSŲ KURSO!!!
Ispanai (ramiai): Su jumis kalba Chuanas Manuelis Salas Alkantra. Esame dviese. Su mumis - mūsų šuo, vakarienė, du buteliai alaus ir kanarėlė, kuri dabar miega. Mus palaiko radijo stotis "Cadena Dial de La Coruna" ir 106 kanalas "Ekstremalios situacijos jūroje". Mes neketiname niekur sukti, turint galvoje, kad švyturys A - 853 yra Galicijos pakrantės Finisterio sąsiauryje. Mes neturime nė mažiausio supratimo, kokią vietą pagal dydį mes užimame tarp Ispanijos švyturių. Galite imtis visų priemonių, kokias tik manote esant reikalingas, ir padaryti viską, kad užtikrintumėte savo laivo saugumą, kuris atsitrenkęs į uolas subyrės į šipulius. Todėl dar kartą rekomenduojame pasielgti prasmingiau: pakeisti kursą 15 laipsnių į pietus, kad išvengtumėte susidūrimo.
Amerikiečiai (patylėję): OK, priimta, ačiū...
;D

62

Noreciau pasikonsultuoti. Is anksto aciu.
Pries kuri laika pradejau itarineti savo mergina del vaiksciojimo i kaire. Klasikiniai pozymiai. Jeigu prie telefono prieinu pirmas, ragelyje tyla. Taip pat ji pradejo dazniau "susitikineti su draugemis"; jeigu paklausiu, su kuriomis konkreciai, atsako, kad as ju vis tiek nepazistu. Visada laukiu jos griztant taksi, bet ji vis pareina is uz kampo, nesuteikdama man progos pamatyti, koks automobilis ja parveze. Karta paemiau jos mobilu noredamas pasiziureti, kiek valandu, tai kilo didele audra ir gavau ispejima daugiau prie jo nesiliesti. Vienok as ne karto nebandziau jai to prikaisioti ir isvis apie tai pasikalbet.
Tikriausiai, bijojau isgirsti tiesa. Taciau, praejusia nakti, kai ji nei is sio, nei is to nieko nesakiusi kazkur isejo, neistveriau. Nusprendziau pasislepti uz savo automobilio, nuo kurio atsiveria platus vaizdas i gatve, ir patykoti, i kokia transporto priemone ji ises. Priguliau ant kartono gabalo salia savo "bolido". Ir netiketai pamaciau, kad po uzpakaliniu ratu disku vidines puses yra gerokai aprudije. Taigi kaip manote, apsimoka paciam, nusiemus ratus, juos nusveisti ir apdazyti, ar nesiterlioti ranku ir vezti juos i servisa, ar geriau is karto pirkti naujus ratus?

63

man nerealiai patinka šita tema... :::044

64

man irgi;D idomu is kur gediminas sugeba tiek visko rast;D;D nes jis cia pagrinde ir reiskiasi:D

65

Ašai esu kaip kokis reiškinys ;D

66

Gediminas, 29 пишет:

Ašai esu kaip kokis reiškinys ;D

Nagi, Gediminai, kad ir koks tu mįslingas reiškinys būtum, dar ką nors gero įdėk... Kad tema iš topų neiškristų... :::a48

67

Nagi bandom wink (bent jau galima pagalvoti, kad ji ateis wink )
VASARA

Atėjo vasara.
Kažkokiems laimingiems šlykštynėms - poilsio metas.
Ofise 36 laipsnių karštis. Liaudis gelbstisi alumi ir ledais.
Padeda prastai.
Kažkas bėgioja į tualetą ir apsipila vandeniu. Šukuosena po to - kaip kapitono Harisso is "Policijos Akademijos" po pataikymo į arklį.
Nugara prilimpa prie kėdės. Užpakalis irgi.
Periodiški išėjimai "parūkyti" į gatvę, trunkantys daugiau, nei valandą, palengvėjimo neatneša.
Merginos gatvėje vaikšto apsirengusios taip, kad geriau iš vis nesirengtų. Trūksta tik užrašų "Įėjimas čia!" ir "Sveiki atvykę!".
Žodžiu jėgų nėra. Tarybiniai kondicionieriai veikia kaip ir tarybiniai kompiuteriai.
Kažkam prasidėjo miražai. Klejoja apie stiklinę vandens su ledu ir bando mėtytis sniego gniūžtėmis. Atgaivinome. Leidome be eilės  pasėdėti šaldytuve.
Pamažu žvėrėjame. Valdą, kuris simuliavo nualpimą, norėdamas be eilės patekti į šaldytuvą, pririšome prie kėdės ir pastatėme saulės atokaitoje.
Dainius sužvėrėjo tiek, kad nusprendė be visa ko jį dar ir kankinti. Pastatė priešais Valdą butelį alaus iš šaldytuvo. Vos nuraminome.
Jonas priėjo prie ventiliatoriaus ir ėmė nukreipinėti orą po marškiniais. Pasisuko nugara, ir, praradęs pusiausvyrą, užpakaliu įsirėmė į ventiliatoriaus mentes. Išsiuntėme namo užsiklijuoti pleistru.
Valdas užsiminė apie tai, kad žiemą norėjome šilumos. Vos neužmušėme niekšo.
Aš pasakiau, kad visame pastate vėsiausia - lifte. Nuėjome pasivažinėti. Įstrigome. Liftas nuo karštų vaikinų įkaito nerealiai. Gerai, kad neprisiminė, kad idėja buvo mano. Nes kitaip šitų eilučių nerašyčiau.
Stepas pakartojo nežinomo herojaus žygdarbį. Vyriškai nusuko ventiliatorių nuo savęs ir nukreipė į kompiuterį. Vis dėl to senukai labiau ištvermingi, nei mes. Serveriai įkaitino patalpą jau iki 38 laipsnių. Jiems tai gerai- po du kūlerius ant smegenų.
Alus išimamas iš šaldytuvo tam, kad pridėti prie kaktos. Valdas pažeidė konvenciją ir įsikišo butelį į kelnes. Ne, suprasti jį, žinoma, visi supranta. Patys raukomės, išgirdę žodį "kiaušinienė". Bet už tokį poelgį vos vos užvažiavome į akį. Morališkai. Nes atsiklijuoti nuo kėdės nėra nei jėgų, nei noro. Pasakėme - tegu pats dabar jį geria.
Valdas ir Dainius mušasi dėl ventiliatoriaus pasukimo kampo.
Šefas nebebando priversti mūsų dirbti. Įprastinės frazės ala "eik velniop, direktoriau" niekas, lyginant su tuo, ką mes dabar galvojame. Gerai, kad jis minčių neskaito. Tarp kitko, to, ką perskaitė mūsų veiduose, jam užteko.
Jam gerai. Jis turi asmeninį šaldytuvą. Bet šiaip jis geras dėdulė. Už šortus, tapkes ir nusivilktas maikutes nebara. O gal net džiaugiasi, kad aš nusivilkau savo geriausiąją maikutę su užrašu "**** everyone".
Po dvidešimties minučių darbo dienos pabaiga. Rytoj vėl tas pats. Ir taip iki žiemos.

;D

68

ačiū, geras! :::044

69

Žmona 1.0 ;D

Atsargiai su programine įranga!

Pernai aš vietoj programos „Draugė 7.0" įsigijau programą „Žmona1.0". Pirmus mėnesius programa veikė puikiai, tačiau netrukus pastebėjau nedidelių sutrikimų savo sistemoje. Mano mėgstamos programos pradėjo strigti, o vėliau ir visai nustojo veikti...
Bandant paleisti mano mėgstamiausias programas, tokias kaip „Pokeris naktį 05.30", „Alaus baras 3" ir „Futbolas trečiadienį 5.0", ekrane atsiranda klausimas: „Ar tikrai norite paleisti šią programą?". Atsakius į klausimą „Yes" - stringa visos sistemos darbas. Taip pat anksčiau be priekaištų veikusi mano nauja, legaliai įsigyta programa „Alga 2000" dabar veikia tik kaip demonstracinė versija, apribodama priėjimą prie visų duomenų ir leisdama naudotis tik versijos „Alga 150" resursais. Ir tai dar ne viskas...
Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesą „Vaikų gamyba". Tai užima daug vietos ir kitų vertingų išteklių. Juolab kad programa „Žmona 1.0" pati įsidiegia į kitas programas, perima jų kontrolę ir resursus, automatiškai paleidžia man iki šiol nežinomas programas, tokias kaip „Uošvienė 66.6" ir „Tvarka 24".
Aš negaliu priversti „Žmonos 1.0" dirbti foniniu režimu ir tuo pačiu metu džiaugtis mėgstamomis programomis. Aš galvojau grįžti vėl prie „Draugės 7.0", tačiau nebegaliu iš savo sistemos pašalinti „Žmonos 1.0". Ar galėtumėte man padėti?
Iš anksto dėkoju,
Jonas Jonaitis

Atsakymas
Gerbiamas p. Jonai, tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyrų, paprastai - dėl pirminio nesusipratimo. Daugelis programa „Draugė 7.0" pakeičia programą „Žmona 1.0", manydami, kad „Žmona 1.0", kaip ir „Draugė 7.0", yra TARNYBINĖ PASILINKSMINIMO programa. Deja, „Žmona 1.0" yra OPERACINĖ SISTEMA ir kūrėjų parengta taip, kad dirbtų visur ir visada.
Ištrinti „Žmona 1.0" ir sugrįžti prie „Draugės 7.0" neįmanoma, nes paslėpti sistemos failai privers „Draugę 7.0" imituoti „Žmonos 1.0" elgesį, tad jokios apčiuopiamos naudos nebus. Ištrinti ar kaip kitaip pašalinti programą „Žmona 1.0" neįmanoma. Yra bandžiusių įdiegti programa „Draugė 8.0" arba „Žmona 2.0", bet jie susidūrė su tokiomis pat problemomis, kaip ir anksčiau (žr. dokumentą „Įspėjimai: Alimentai", „Vaikų išlaikymas"). Mes rekomenduotume jums ir toliau naudoti programą „Žmona 1.0". Siūlome perskaityti programos dokumentų skyrelį „Pagrindinės partnerių klaidos" (PPK). Ten sužinosite, kad jūs turite prisiimti visą atsakomybę už klaidas ir problemas, nepriklausomai nuo jų priežasčių. Aišku, tokiu atveju geriausia pasirinkti komandą „C:/ATLEISK". Jokiu būdu per dažnai nenaudokite klavišo ESC, nes jums teks vėl naudoti komandą „C:/ATLEISK" tam, kad operacinė sistema grįžtų prie įprasto režimo. Sistema veiks normaliai tol, kol jūs prisiimsite visą atsakomybę dėl PPK. „Žmona 1.0" yra išties puiki programa, tačiau jai reikalinga GERA priežiūra. Nupirkite papildomų programų, kurios pagerintų sistemos „Žmona 1.0" darbą. Rekomenduotinos programos - „Gėlės 2.1" ir „Šokoladas 5.0".
Stenkitės nediegti programos „Sekretorė su mini 3.3", nes programa „Žmona 1.0" su ja nesuderinama. Įdiegus tokią programą galimi operacinės sistemos gedimai.
Kiti sprendimo būdai:
1. Įdiegti programa „Meilužė 8.0", kuri dirba slaptu režimu.
2. Apriboti „Žmona 1.0" resursus, kad automatiškai sustabdytų „Žmona 1.0" plitimą sistemoje.
3. Pagalbinės programos „Bendradarbiai 5.0" padedami įdiekite programą "Komandiruotė 3.1".
Arba reikia daryti taip:
1. Jūs galite įsigyti operacinės sistemos resursus kontroliuojantį programų paketą „Kumštis 2002 - All in One", į kurį įeina tokie paketai kaip:
1.1. Garso periferiją tvarkanti programa „Tylėk 0.0".
1.2. Pertraukymus kontroliuojantis paketas „Špyga 1.02".
1.3. Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0" blokus iš operatyvinės atminties „Meilužė 13.0".
1.4. Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0" blokus iš kietojo disko „Anyta 1.00 - Your Mama Edition".
1.5. Operacinės sistemos klaidų ištaisymo „Service Pack 1" „Draugai 100".
2. Jei anksčiau minėta programa jums nepadės išspręsti problemos, rekomenduoju antivirusinę programą „Kalio cianidas 6.66". Prieš įdiegdami gerai susipažinkite su licencija.
;D

70

:::044 geras tas informatiko gyvenimas... prieš įdiegdami gerai susipažinkite su licencija... :::044

71

Žiaurus gi tas gyvenimas ;D

Jei negalite prisiversti dirbti...
Siūlome pažaisti:

Mini pūlasJei negalite prisiversti dirbti... Jei jums nusibodo jūsų darbas... Jei galvojate tik apie tai, kaip greičiau "pasiplauti" namo... Jei aplink jus viskas erzina... Galų gale jei jūsų tiesiog bloga nuotaika... Pagalvokite štai apie ką. Įsivaizduokite, kad esate tolimosios šiaurės elnių augintojas. Į ką tada būtų panašus jūsų gyvenimas? Pažiūrim.

Pirmadienis: Jūs ganote elnius.
Antradienis: Jūs ganote elnius.
Trečiadienis: Jūs ganote elnius.
Ketvirtadienis: Jūs ganote elnius.
Penktadienis: Jūs ganote elnius.
Šeštadienis: Manote, išeiginė? Velnias!!! Jūs ganote elnius.
Sekmadienis: Na jūs jau supratote, ką darote? Teisingai. Ganote elnius.

Metuose jūs turite vieną išeiginę - tai diena, kai atvažiuoja geologai ir jūs keičiate elnius į degtinę...

Jurtoje jūsų laukia: baisi žmona, septyni alkani vaikai, suplėkusi geologų degtinė ir džiovinta elniena pietums... Jūs prausiatės du kartus gyvenime - kai gimstate ir po mirties. Jūs niekad nematėte karšto vandens. Didžiausias skanumynas jums - uogos ir šaknys, kurias surenka jūsų vaikai. O jei jūs blogai ganote elnius, mirštate badu...

Dabar palyginkite tokį gyvenimą su tuo, ką turite. Džiaukitės. Verkite iš laimės. Apkabinkite bendradarbius, padovanokite kiekvienam po dovaną. Dėkokite savo firmos valdžiai už išmintingumą ir gerus santykius. Dėkokite savo šeimai ir draugams už tai, ką turite. Galiausiai dėkokite sau už tai, kad netapote tolimosios šiaurės elnių ganytoju... Ir užteks užsiiminėti nesąmonėmis, pradėkite dirbti.
;D

72

na ką reikia pratesti ką jau esu pradėjęs wink

Naujagimio monologas;)
Kas per durna liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Naktį. Rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Kaip reikia manęs nemylėti, kad apsidirbusiam vaikinui vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuką burnon įkištų. Nuo jo sausiau juk nepasidaro...
Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta.

APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.

Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažka yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.

O čia kas per snukis apsimiegojęs išlindo? Koks, ****, „Valgyt jis nori“??? Šlapia man!

Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję snukiai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersą pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...

Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersą reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė. Eeee... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Ėsti noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsimyžo“?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersą nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O ėsti kaip norisi, jomajo... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris durnas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Lafa... Ko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas durnesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr...

73

Gediminas, 29 пишет:

PASKUTINĖS PASAKYTOS FRAZĖS ;D
Tarzano: "Ei, kas apšiko lianą !? "
Lakūno: „Čia kažkokia lemputė sumirksėjo..."
Skraidymo instruktoriaus: „O dabar pabandyk pats."
Dažytojo: „Pastoliai, tikėkimės, išlaikys..."
Kosmonauto: „Oro skafandre užteks dar kokioms 15 minučių!"
Vairuotojo: „Jei jis neperjungs ilgųjų šviesų į trumpąsias, tai aš irgi neperjungsiu!"
Vairuotojo žmonos: „Iš dešinės nieko nėra!"
Pėsčiojo: „Bet juk man dega žalia!"
Šaltkalvio: „Nuleisk truputėlį presą!"
Ekskavatorininko: „Kokį ten geležinį cilindrą atkasiau..."
Alpinizmo instruktoriaus: „Patikimi mazgai rišami štai taip."
Biologo: „Šios rūšies gyvatės yra nenuodingos..."
Išminuotojo: „Reikia pjauti raudoną laidą."
Chemiko: „O dabar truputėlį pakaitinsim..."
Detektyvo: „Viskas aišku, žudikas — tu!"
Diabetiko: „Ten buvo cukrus?"
Vagies: „To šunies grandinė iki čia tikrai nepasieks."
Išradėjo: „O dabar išbandysim!"
Vairavimo mokytojo: „Sustok ten prie krantinės"
Parašiutininko: „Prakeiktos kandys!!!"
Mėsininko: „Atmesk man tą peilį!"
Restorano lankytojo: „Aš užsisakysiu tą grybų mišrainę."
Geležinkeliečio: „Šitas traukinys važiuoja gretimais bėgiais."
Kareivio: „Iki kiek skaičiuoti ištraukus žiedą?"
Medžiotojo: „O jis gana greitai atbėga."
Liūtų dresuotojų: „O aš maniau, kad tu juos pašėrei?!!"
Sargo: „Ei, kas ten?"
Prezidento sūnaus: „Tėti, o kam tas raudonas mygtukas?"
Fotografo: „Tai bus sensacinga nuotrauka!"
Studento: „Aš einu į valgyklą."
Povandeninio laivo kapitono: „Reikėtų išvėdinti patalpas."
Mokytojo: „O dabar pabandysime atlikti šį vadovėlyje aprašytą bandymą."

:::639 gras ;D

74

Atmintinė mauduoliams wink

Ilgai nebūkite vandenyje, nes gruodyje jis greitai užšala.
Jei vandenyje jums prasidėjo traukuliai, nepasimeskit, gal tai orgazmas.
Nesimaudykite neblaiviame stovyje. Jei besimaudant jums pasidarė neblaivus stovis - šaukit pagalbos. Jei būnant neblaivaus stovio jums prasidėjo maudymasis - reiškia jūs nukritote nuo tilto. Jei jus nukritote nuo tilto, o maudymasis neprasidėjo - reiškias jūs vis dar krentat.
Neplaukite už plūduro. Jei jums ten labai įdomu, išsitraukit jį į kranta ir įdėmiai apžiūrėkit.
Prieš neriant nuo bokštelio, pasitikrinkit, ar galėsit pavojaus atveju užšokti iš vandens atgal.
Neriant iš didelio aukščio, sekit, kad nuo trinties į orą neužsidegtų jūsų kelnaitės.
Įdėmiai įsiklausykit į garsus, sklindančius iš vandens. Jei tai muzika - tai Jūratė. Jei tai lojimas - tai Mumu. Jei kas nors visai išstumė vandenį - tai Archimedas. Jei vandens nėra - tai Mozė.
Jei maudotės tropikuose, tai su savimi turėkite švipuką ir dryžuotą, baltai juodą lazdelę. Jei po trijų švilpimų ryklys nesustojo, mostelkit dryžuota lazdele. Jei ir tai nepadėjo, galite iš jo atimti technikinį pasą ir nubausti.
Jei jums skęstant pamatėte auksinę žuvelę - reiškia jums pasisekė. Jei pamatėte daug auksinių žuvelių - reiškia skęstate akvariume.
Neriant į didelį gylį, atsiminkite: oro atsargos ribotos, Todėl stenkitės pamatyti tai kas įdomiausia, pavyzdžiui, kaip undinės gimdo. ;D

75

:::961:::044:::044 dar! :::833

76

KOMPLIMENTAI ATĖJUS Į SVEČIUS, JEI DAUGIAU NEBENORI TEN EITI

smile Labas! Na ir užkampį savo namams susiradote! Ar nebandėte keistis į kitą rajoną? Nors kas čia eis...
smile Laiptinėje tamsiau, nei jūsų prieškambaryje, nors kaip viešam tualetui tai visai patogu.
smile Jūs su kaimynais nesipykstate? Pastebėja, kad jų durų rankena su š... išterliota.
smile O jūsų visi vaikučiai tokie rachitukai, ar tik jauniausias?
smile Vaje, kokios aukštos jūsų kambarių lubos! Net dėdė Vacys galėtų lengvai pasikarti.
smile Tikriausiai girgždančias grindis pasidarėte specialiai, kad vyresnysis sūnus nesėlintų prie jūsų miegamojo durų?
smile O jūsų vyresnysis dar nesibado? Dar visa laimė, kad tokių žvairų į armiją neima.
smile Jūsų dukrytė jau saugosi? Dabar merginoms taip sunku susilaikyti nuo lengvo uždarbio gatvėse.
smile O tuos saldainiukus močiutė apčiulpė?
smile Sausainius pati kepėte, ar spėjote penktadienį nusipirkti kioske?
smile Jūs tik nepagalvokite, kad aš galvoju, jog tie juodi taškeliai ant bulkučių ne aguonos, o tarkonų kakučiai.
smile Staltiesę tikriausiai retai tiesiate. Tik dvi dėmės!
smile O, grybukai! Senelis, kartais ne nuo jų mirė?
smile Nesigėdinkit, paduokit duoną su ranka. Juk psoriazė neužkrečiama.
smile Ar jūsų vyras reklamą apie pleiskanas žiūri?
smile Vyras jūsų nemuša? Ar čia toks makiažas?
smile Tualetą jūs tyčia išklijavote rudom plytelėm?
smile Kada nors dar užsuksiu, jei lifte neuždusiu.
;D

77

kaip tik ruošiuosi penktadienį į svečius.... :::044 gal prireiks "komplimentų"... :::920

78

Liftas wink

"Gerbiami gyventojai ir svečiai. Prašymas nešiukšlinti lifte"

2007-06-01

Administracija

Šiek tiek žemiau - flomasteriu:

"Atleiskite, perskaičiau skelbimą jau po to kai pasiusiuojau. 2007-06-01 15:30. Marius".

"Mariau, tu mudakas. Ir tavo tėvas buvo mudakas, ir senelis ir prosenelis ir taip toliau pagal genialoginį medį".

"Ką jūs, ką jūs ? Būtų mano tėvas mudakas - jis gyventų šioje laiptinėje. Su malonumu vėl pasiusiuojau jūsų laiptinėje. Ir numečiau poperiuką nuo saldainiaus - tai jums už tėvą. Ir cigarečių pakelį - tai už senelį. Marius."

"Ponai, pas ka ateina šis kalės vaikas ?"

"Pas jūsų dukterį aišku, kokia **** dar gali bendrauti su toku oligofrenu".

"Kas tai parašė ? Pasirašyk, jei toks drąsus".

"Jūsų žmona tai parašė. Išmintinga ir rami moteris, skirtingai nuo kitų šeimos narių"

"Surasiu ir užmušiu tave, kale. Surasiu ir užmušiu. Na ir davė dievas kaimynus ...."

"Ponai, baikite jūs bartis. Aš pas visas jūsų dukras vaikštau ir visur mane džiaugsmingai priima. Su pagarba, Marius.
P.S. Gerbiama administracija, kodėl lifte nėra tualetinio popieriaus ? Kas per nepagarba laiptinės svečiams ? Nejaugi gyventojams sunku susimesti tualetiniam popieriui?"

"Sakykite, Mariau, o tai ne jūs nusukote lemputę lifte, sulaužius apsauginę grotelę ? Jūsų braižas, juk. Nuraminkite mane, patvitinkite, kad išskyrus jūs, daugiau ne vienas mudakas pas mus nesilanko".

"Apie ką jūs šnekat ? Jūs pas save tualete lemputes nusukinėjate ? Štai ir aš ne. Tuo labiau, jei aš nusuksiu lemputę, kaip jūs perskaitysite mano užrašus ? Kam aš visa tai rašau ? Taip kad tai paprasčiausiai šios laiptinės gyvenimo būdas - vogti is savęs. Jūs galvojate, jei pas ką nors iš jūsų laiptinės perdega lemputė bute, jis bėga į parduotuvę, o ne į liftą ar į kitą aukštą ? Kokia nesamonė ! Nors kuo čia stebėtis ? Kontingentas laiptinėje atitinka bet kokiai nesąmonei. Marius."
P.S. Administracija, jus negalėtumet priklijuoti dar viena popieriaus lapą ? Nėra gi kur rašyti . Kuo jūs užsiimate galų gale ?"

Naujame lape

"Ponai, o juk šis bjaurybė kažkuo teisus. Laiptinėje, atrodo, užsiveisė žiurkės. Perspėju iš karto: surasiu - padarysiu invalidu. Kad be nuoskriaudų po to būtų".
+1
+1
+1
+1

"Aš gi sakiau ! Kažkoks gyvatynas ... Visi pasiruošę užmušti vienas kitą už lemputę. Tfu ... pasiusiuojau lifte jau be malonumo. Marius."

"Mariau, perduokite savo mamai, kad tas seksualines paslaugas, kurias jinai teikia stotyje, nekainuoja net tų mizerinių pinigų, kuriuos jinai už jas prašo. Tėvui perduokite tą patį. Arba, jei neįstikinę, kuris iš tų vyrų, gyvenančių pas jus namie, jūsų tėvas - perduokite abiems. Administracija".

"O už tai galima ir rimtai atsakyti. Marius."

"O tu susitikimą paskirk, kalės vaikas. Administracija"

"Taip aš jums ir atsiduosiu į rankas ..."

"Ponai, Marius negalėjo pabaigti rašyti paskutinio pranešimo, kadangi buvo pagautas, žiauriai sumuštas ir šiuo metu, pagal teismo nuosprendį atlieka mūsų laiptinės remontą. Visą šį susirašinėjimą paliekame kaip pamoką - priminimą kitiems "Mariams".
Valio, ponai ir ponios !
Administracija.

P.S. Koks kalės vaikas vėl nusuko lemputę ?