Re: kai buvusysis nori grizti
o as turiu pazistamus...kurie grizo vienas pas kita ir dabar labai laimingai gyvena...bet cia tikriausiai...nevisiem taip sekas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kai buvusysis nori grizti
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as turiu pazistamus...kurie grizo vienas pas kita ir dabar labai laimingai gyvena...bet cia tikriausiai...nevisiem taip sekas
nu cia as manau, Evelina, nuo zmoniu priklauso... vieni atleidzia ar siaip pasiilgsta ar dar kas nors..
o as negaliu taip pvz..
nors su geriausia draauge susitaikiau jau 2 kartus.. o pykau kiekviena karta mazdaug po 1 metus ar ilgiau
>> nzn, bet siaip su kitais as taip nedarau. jei verkiau, tai viskas... man mano asaros brangios... esu pernelyg ISDIDI
meile ir isdidumes kartu nevaiksto. Jei mylim-atleidziam nors ir prisiminimai lieka. Isdidumas gerai taciau kartais ji i stalciu reikia deti. Kartais gali buna kad atleidus 30 laimingu metu praleidi
aisku jei nemusa, su kitom nevaiksto ir negrista kiekviena vakara girtas. Tokiu lygiu ne isdidumas bet bedu atsikratymas.
Gabija, as uz nieka ir nepykstu
>> bet jei siaip pasako tau NE.. o po kiek laiko grizta meiles prisiekinedamas, as jau atgal nebesidairau
buna situaciju kad galima neteisingai suprasti . Po to kiekvienas ziuri ar nori prisiimti ar ne. Ne visi jie blogi tie vaikinai po to ziuri verta ar ne prisiimti is naujo
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kai buvusysis nori grizti