Tema: PAVASARIS
jega jau pavasaris! taigi kas nemegsta pavasario? kodel?
o kas megsta pavasari? kodel?
atsakykit i mano klausima!!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → PAVASARIS
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jega jau pavasaris! taigi kas nemegsta pavasario? kodel?
o kas megsta pavasari? kodel?
atsakykit i mano klausima!!!
jeg jau pavasaris! taigi kasnemegsta pavasario?kode?
o kaas megsta pavasary?kodel?
atsakukit i mano klausima!!!
man jis ir patinka ir nepatinka
megstam pavasary, nes prasidejus jam, baigiasi ziema:)
pavasaris geras daiktas,l mano megstamiausias metu laikas nes silta saulute, bet ne karsta, todel ir smagu.. zavingas metu laikas, nes viskas atsigauna, net ir zmones
Man jis mielas ir tiek;)
Myliu pavasari:D Siuo metu laiku dazniausiai isimyliu:D Siaip grazu, gera:saulute sviecia, silta, zolyte zaliuoja, gelytes zydi... Et...
Irma, aš noriu paklausti ką tu veiki per gramatikos pamokas ? kas rašyti tave moko :?
> gerai akd aš geras dėdė ir klaidas ištaisiau
> o dėl pavasario tai as jo nemegstu nes kai jis ateina tada prasideda balos persšalimai ir kitos bėdos.
> man patinka žiema
labai megstu:D bet tik velyva pavasari:D kai buna sausa, silta, jokiu balu, jokio tirpstancio sniego, o visi kakuciai jau buna pasislepe po neseniai prasikalusia zalia zolyte..:D viskas zydi..:D ir vejas toks siltas buna.. pasaka:D
faina faina tas pavasaris tik vat jo "kvapas" labai nekoks.. ;D
;D
labai patinka pawasaris, bet tik welywas, nes jau nebebuna sniego ir wiso kito o zolyte, zydintys medziai...mm...pawasaris jega
faina faina tas pavasaris
tik vat jo "kvapas" labai nekoks.. ;D
;D
del kvapo tai jau tikrai lb jau toks kvapelis unikalus ;D
man pavasari viskas patinka, ir kvapas, ir balos, ir upeliai, ir pauksciai, ir panos, ir oras, ir viskas kitas ;]
pavasaris gerai...deja su juo ateina ir kitokios gamtines ir pan. nelaimes...tai kokia isvada...na, bardakas vienu zodziu, koks skirtumas, vistiek vasara geriausia...bent poilsis,atostogos laukia
Pavasaris....siaubas....depresijos metas...ai ai kaip blogai...purvas..šlapia....smirda...išlenda šiukšles..saulė labai spigina,o jei ir visai nešviečia,tai dar blogiau...norisi įsimyleti,ale nera ką...ir iš viso, geriau jo nebūtų...:(:(:(...
Jūs ką? Taigi žiemą šalta, šlapdriba, balos, tampai ant savęs sunkius kailinius paltus, moki už šildymą ir lauki nesulauki pavasario...
Ir kur jūs tą pavasarį uostot, kad jis jums taip baisiai smirda? biotualete?
Laukuose žemė kvepia ir besiskleidžiantys kačiukai pradeda kvepėti žaluma. Man šienligės nėra - todėl mėgaujuosi...
Pavasaris yra gerai - dar ir dėl to, kad po jo vasara ateina...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → PAVASARIS