1

Tema: PAVASARIS

jega jau pavasaris! taigi kas nemegsta pavasario? kodel?
o kas megsta pavasari? kodel?
atsakykit i mano klausima!!! smile

2

Re: PAVASARIS

Irma, 11 parašė:

jeg jau pavasaris! taigi kasnemegsta pavasario?kode?
o kaas megsta pavasary?kodel?
atsakukit i mano klausima!!! smile

man jis ir patinka ir nepatinka smile

3

megstam pavasary, nes prasidejus jam, baigiasi ziema:)

4

pavasaris geras daiktas,l mano megstamiausias metu laikas :::a48 nes silta saulute, bet ne karsta, todel ir smagu.. zavingas metu laikas, nes viskas atsigauna, net ir zmones wink

5

Man jis mielas ir tiek;)

6

Myliu pavasari:D Siuo metu laiku dazniausiai isimyliu:D Siaip grazu, gera:saulute sviecia, silta, zolyte zaliuoja, gelytes zydi... Et...:::920

7

Irma, aš noriu paklausti ką tu veiki per gramatikos pamokas ? kas rašyti tave moko :?
> gerai akd aš geras dėdė ir klaidas ištaisiau

> o dėl pavasario tai as jo nemegstu nes kai jis ateina tada prasideda balos persšalimai ir kitos bėdos.
> man patinka žiema smile

8

labai megstu:D bet tik velyva pavasari:D kai buna sausa, silta, jokiu balu, jokio tirpstancio sniego, o visi kakuciai jau buna pasislepe po neseniai prasikalusia zalia zolyte..:D viskas zydi..:D ir vejas toks siltas buna.. pasaka:D

9

faina faina tas pavasaris smile tik vat jo "kvapas" labai nekoks.. ;D :::d45 ;D

10

labai patinka pawasaris, bet tik welywas, nes jau nebebuna sniego ir wiso kito big_smile o zolyte, zydintys medziai...mm...pawasaris jega big_smile

11

Karolina, 19 parašė:

faina faina tas pavasaris smile tik vat jo "kvapas" labai nekoks.. ;D :::d45 ;D

del kvapo tai jau tikrai lb jau toks kvapelis unikalus ;D :::819

12

man pavasari viskas patinka, ir kvapas, ir balos, ir upeliai, ir pauksciai, ir panos, ir oras, ir viskas kitas ;]

13

pavasaris gerai...deja su juo ateina ir kitokios gamtines ir pan. nelaimes:::036...tai kokia isvada...na, bardakas vienu zodziu, koks skirtumas, vistiek vasara geriausia...bent poilsis,atostogos laukia:::a48

14

Pavasaris....siaubas....depresijos metas...ai ai kaip blogai...purvas..šlapia....smirda...išlenda šiukšles..saulė labai spigina,o jei ir visai nešviečia,tai dar blogiau...norisi įsimyleti,ale nera ką...ir iš viso, geriau jo nebūtų...:(:(:(...:::629

15

Jūs ką? Taigi žiemą šalta, šlapdriba, balos, tampai ant savęs sunkius kailinius paltus, moki už šildymą ir lauki nesulauki pavasario...
Ir kur jūs tą pavasarį uostot, kad jis jums taip baisiai smirda? biotualete? smile

Laukuose žemė kvepia ir besiskleidžiantys kačiukai pradeda kvepėti žaluma. Man šienligės nėra - todėl mėgaujuosi... smile

Pavasaris yra gerai - dar ir dėl to, kad po jo vasara ateina... smile