Tema: Ar verta sedeti www.ieskok.lt
Manyciau diskusijos tema pasakko viska
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Ar verta sedeti www.ieskok.lt
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
per daug tokiose dalykuose uzsisedet manau nepatartina
Ar verta sedeti ieskok.lt? Hmm... tai jau priklauso is kurios puses i tai ziuresi... Kazkas tokius dalykus priima neigiamai, kazkas teigiamai ir t.t. Man asmeniskai cia patinka laika praleisti, tad, manau, kaikuriais atvejais cia sedeti naudinga, kazkiak prasiblaskau nuo mane uzpludusiu ir man sunkiu minciu... na ir t.t.
verta, tiek kiek tau idomu.. kai atsibosta, einu ka nors kita nuveikti... yra cia forume idomiu temu, kuriomis smagu padiskutuoti daug ko suzinai, as esu net savo nuomone i kai kuriuos dalykus pakeitus.. verat../
verta, tiek kiek tau idomu.. kai atsibosta, einu ka nors kita nuveikti... yra cia forume idomiu temu, kuriomis smagu padiskutuoti daug ko suzinai, as esu net savo nuomone i kai kuriuos dalykus pakeitus.. verat../
jei zmogaus stereotipai ir isitikinimai nekinta tada labai blogai
> o kad pakito tada lb gerai
Kartais buna gana idomiu pasnekovu. Yra kaip ir visur savo + ir - bet mano atveju + daugiau...
na tai kai kuriems vienintelis komunikavimo budas su pasauliu nes i viesuma neina del tam tikru priezasciu..
> man ieskok.lt tai laiko leidimo budas flirtavimo vieta kartais problemu sprendimo budas (forume) arba graziu minciu terpe..
> bet siaip man smagiau gyvai sedeti ir plepeti siurbciojant zaliaja arbata :-)
.. man ieskok.... naaa..., uzsiregistavau tam, kad rasciau drauga, kai radau.... liko senas iprotis... sedeti ieshkoke.... na, tai bent jau geriau nei sedeti prie teliko....? :-)
na tai kai kuriems vienintelis komunikavimo budas su pasauliu nes i viesuma neina del tam tikru priezasciu..
va tokiems zmonems geriau interneto neduoti, nes mano nuomone tokia, kad jie cia uzsideda kaukes ir nesa tokiais zmonemis, kokiais is tikruju yra ir vaidina :V
--------
Jolanta, kas geriau ar tv ar ieskok.. pasirenki tu.. as tai siokiadieniais renkuosi ieskoka, nes tv neturiu, kai griztu namo ziuriu tv ir naktim prisedu prie neto.. cia kiekvienas renkasi, kaip jam geriau
Na nelabai pasako. Ar verta sedėti pažinčių svetainėje, ar verta sedėti šioje pažinčių svetainėje? Jei tai pirmas klausimas - taip, jei antras - yra geresnių.
o kokios vertes tu ieskai www.ieskok.lt ???
manyciau,retkarciais visai nieko
neisizeiskit bet ko toliau to kvailiau...kam patinka tas sedi kam ne tas ne...ir manau iekvienas gali uz save nuspresti verta ar ne
o kokios vertes tu ieskai www.ieskok.lt ???
I klausima atsakai klausimu... hmmm... keista...
Cia klausia Tavo nuomones, ar verta sedet ieskok.lt, o Tu sneki apie kazkokios vertes ieskojima...
Verta jei neužsisėdi 24 valandas per parą ir 7dienas į sav. Tie kas sėdi apanka nutunka ir anonimu užsiiminėja ir nudžiūva .LOLZzzZ
Viskas kas per daug tas nesveikas .Betieskoko niekada ne per daug .Įpač man ,Žiauriai įdomų .
Taip- verta, laisvo laiko praleidimas su ivairiausio plauko zmonem internete.
Svarbiausiai neuzsisedeti, nepamirsti realaus pasaulio, iseiti ir i ji.
Jei protingas ir ne stabdis -pazinciu susirasi
Jeigu rimtai,tai ne!
as irgi manau kad neverta nors tikiuos vis, daug ka isbandziau bet negaliu rast savo gyvenimo drauges
Man irgi ne kas su paieškom...
Neverta, nes 95 % merginu cia turi labai daug kompleksu ir yra nusistaciusios pries internetines pazintys, tai yra joms nesvarbu zmogus kaip asmenybe, o svarbu kur susipazino na tustuma visiska, nieko naujo.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Ar verta sedeti www.ieskok.lt