Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
siaip amzius vaikino nesvarbu,svarbiausia,kad nea vaikas ir nea pensininkas...o vaikinas butu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
siaip amzius vaikino nesvarbu,svarbiausia,kad nea vaikas ir nea pensininkas...o vaikinas butu
;D
cia is ko juokiames?...
nzn linksmas sen su kovo 8aja
na man nelabai patinka jeigu vaikinas butu uz mane jaunesnis...arba koks 30-ies :D
nut ikiu,nes juk tau 16m,tai su kokiu 13-15m nekas butu:D
agam
swarbiau ne metu skirtumas,o mastymo,nes labai sunku bendrauti,kai wienas masto kaip waikas,o kitas kaip subrendes zmogus...
Teisingai mastai jurate. Kartais 30-metis kalba kaip 15-kinis, o 15-metis atvirksciai.
aga,buna wisko,su jaunais sunku,bet su 30-meciais dar sunkiau:)
tai daznai tenka su 30meceis bendrauti?;):D
wisko pasitaiko,tenka,bet tik bendrawimo prasme,nieko daugiau:D
na siaip gal ir labiau subrende tie vyresni, bet interesai turbut,del metu skirtumo taip pat skirtusi...kazin ar labai jau nusitemptum koki,na pvz ten 40meti kartu su draugais ar i kluba...o ar paciai butu idomu su jo bendrameciais "toosavotis"...tas pats ir su vaikais,i vaiku darzeli...t.y. mokykla uz rankutes nuvesti..
:D:D:D
kodel tu cia toki interwala imi???Tai wisai dar pasnekam apie 80-mecius,su jais tai tikrai bus galima ir i darzeli nueit ir i kluba,kur wesi,ten eis...:D
man amzius yra swarbu.... su bendraamzeis nedraugauju, nes dar nera ten su kuom bendraut... gal yra ten koks vienas kitas... bet as kazkaip uzsiciklinus ant vyresniu... bendraamziu ir jaunesniu nepastebiu =P
matkaip :D:D durnai darai is senu nko nepesi... beto tokie vaikinai kurie draugauja su kokiom 16m 17m ar dar mazesnem o jiems apie 23 tai jie kompleksuoti negali su sawo amziaus merginomis....mazesnes lengviau prieinamos.... nu karoce esme aiski
P.S nks neisizeiskit cia mano asmenine nuomone ji nenugincijema.
kaip wisada:D
manau kad ne
supratau...
kiekvienas turi sawo nuomone....:D
bet as vistiek lieku prie sawo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?