Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Parulskio "Nuogi drabužiai". Užsivežiau aš ant to Sigito kūrybos kažko...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Parulskio "Nuogi drabužiai". Užsivežiau aš ant to Sigito kūrybos kažko...
E.M.Remarkas "Vakaru fronte nieko naujo"
Sveiki, mielieji.
Nors tema yra apie knygas, bet norėčiau, kad čia parašytumėt ne mėgstamiausią, bet šiuo metu skaitomą knygą ir, jei nesunku, parašykit savo nuomonę apie ją
skaiciau statkeviciaus grozio kirtis, o dabar gyvenimo strategija
Konstantin Stanislavski Actor prepares
Tėvas Gorijo. Joje galima surast viską kas man aktualu...
Dan Brown "Angelai ir Demonai" Lb idomi..
Dan Brown "Angelai ir Demonai" Lb idomi..
O "Da Vinčio kodą" esi skaičius? Galėtum galbūt palyginti tas dvi knygas?
Pati dabar skaitau Kristupo Saboliaus "Blogą knygą", tai džiaugiuos tiesiog originalus rašymo stilius, smagus sarkazmas... o dar tokių nuotaikingų piešinukų prikaišiota
„Aš esu Buda".Knyga verta dėmesio ir atidaus skaitymo.
Maluko "Siukslyno zmones", per kelius vakarus baigiu visa perskaityti, na niekaip neiseina nuo jos atsiplesti
Maluko "Siukslyno zmones", per kelius vakarus baigiu visa perskaityti, na niekaip neiseina nuo jos atsiplesti
Va ir aš neseniai ją perskaičiau. Tikrai prikaustanti knyga, bet pabaigoj jau ėmė darytis bloga nuo viso to purvo, smurto, prievartos... Vis dėlto vertinu teigiamai.
O dabar skaitau M. Bulgakovo "Meistras ir Margarita", seniai jau norėjau jos, bet labai sunku rast bibliotekynuose tokį kūrinį Na ką galiu pasakyt... Maloniai valgosi man ji, kažkaip nesitikėjau, kad taip patiks.
As dabar uzsiemusi A.Sapoka "Lietuvos istorija " pas mane potraukis ant istorijos taip pat pradejau skaityti Hilary Clinton memuarus
Jurgita, 26 parašė:Maluko "Siukslyno zmones", per kelius vakarus baigiu visa perskaityti, na niekaip neiseina nuo jos atsiplesti
Va ir aš neseniai ją perskaičiau. Tikrai prikaustanti knyga, bet pabaigoj jau ėmė darytis bloga nuo viso to purvo, smurto, prievartos... Vis dėlto vertinu teigiamai.
O dabar skaitau M. Bulgakovo "Meistras ir Margarita", seniai jau norėjau jos, bet labai sunku rast bibliotekynuose tokį kūrinį Na ką galiu pasakyt... Maloniai valgosi man ji, kažkaip nesitikėjau, kad taip patiks.
Jo, pabaiga nekokia, taip tikejausi, kad viskas laimingai baigsis...
kaip cia gera ateiti ir matyti zmones ben jau man atrodo kad dziaugiasi kad skaito knygas...db kai dirbu bibliotekoj kai laisvo laiko turiu tai taip gaila kad tukstciais knygu reikejo nurasyti...neskaitau nes nesurand ka noriu skaityti..
jei gaila, kad tenka nurašyt knygas, tai jų neišmesk bent jau kam nors atiduok, jei yra norinčių jas imt
dabar skaitau Ruth Rendell "Krokodilo nasruose" dar nespėjau užsikabliuot, nes nedaug teperskaičiau, bet draugas sakė, kad gera knyga
"siukslyno zmones"skaitau...
m..dabar tokia senoka knyga skaitau..."Skrydis virs gegutes lizdo" apie psichiatrijos ligonine, dar nespejau ysiskaityti, tad nezinau gera ar ne...
Martyna, 19 parašė:Jurgita, 26 parašė:Maluko "Siukslyno zmones", per kelius vakarus baigiu visa perskaityti, na niekaip neiseina nuo jos atsiplesti
Jo, pabaiga nekokia, taip tikejausi, kad viskas laimingai baigsis...
tai pakankamai laimingai ir baigėsi.visi rado savo vietą.išskyrus Pilotą
dabar jokios, nes nėra laiko.. o paskutinė skaityta tai buvo Jurgos Ivanauskaitės "Miegančių drugelių tvirtovė". nereali knyga...
"Kodel vyrai myli kales"
D. Selindžeris "Rugiuose prie bedugnės"
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?