Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
beskaitydama cia pasijauciau kaip baznycioj...vien dieviski ir dieviski...naujas kultas kazkoks...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
beskaitydama cia pasijauciau kaip baznycioj...vien dieviski ir dieviski...naujas kultas kazkoks...
patys graziausi ir vyriskiausi vyrai yra ilgaplaukiai:D
patys graziausi ir vyriskiausi vyrai yra ilgaplaukiai:D
kategoriškai palaikau - su sąlyga, kad tie ilgi plaukai išplauti ir sutvarkyti...
sutinku...vat skusti jau nekas,brrr...
Manau cia kiekvieno asmeninis reikalas kokius kas nesioja svarbu, kad jie butu svarus. Bet ilgaplaukiu ne per daugiausia yra.
aha, daugiausia tokių basa galva...
aha, daugiausia tokių basa galva...
Kodel basa galva yra ir padoriu.? Nebutinai vien FORSAI.
na cia kaip kam tinka ir patinka...
Diva, 33 parašė:aha, daugiausia tokių basa galva...
Kodel basa galva yra ir padoriu.? Nebutinai vien FORSAI.
O tavo nuomone visi plikiai (tame tarpe ir genetiniai) yra nepadorūs?...
Genetiniai cia nieko deti mes kalbam apie tuos kurie gali sukuosenas nesioti.
nu jau kokia šukuosena yra - tokia yra. Man asmeniškai ilgaplaukiai laaaabai gražūs...
Kaip sakoma na vkus druzei net.
waikinas turi skirtis nuo paneles..bent jau iswajzda ;D apie charakteri net nesnekesiu, sumoteriskeje jie per daug ;] todel manau ilgais plaukais turetu puikuotis merginos..;]
waikinas turi skirtis nuo paneles..bent jau iswajzda ;D apie charakteri net nesnekesiu, sumoteriskeje jie per daug ;] todel manau ilgais plaukais turetu puikuotis merginos..;]
o tu nesi maciusi pvz merginu su trumpasi plaukais :? tai jos suvyrsiskeje :? ar plauku ilgyje vyriskumas slypi abejoju..
ka dar panelyte umstysi?...mano draugas didelis ilgais plaukais,jo moterisk niekaip nepavadinsi..beto kaias buvau trumpaislaukais tai ka as vyriska buvau?gal baik nusisneket?
dauguma mano draugų ir yra ilgaplaukiai o man pačiai tai nesveikai gražu.et ir ir dar seksualu.nes pvz.: Kurt Cobain,Johnny Depp ir kt. tokie tobulučiai ;} jau vien dėl plaukų
nu jau,jie ir sharmo-charizmos turi...bet ju pliku neisivaizduoju ;D
tai va va. geriau nė neįsivaizduoti.bet užtat koks grožis.o ir vyriškumo tas ilgas plaukas duoda
prisiminiau,vienas skustas pareiske "merginom nepatinka ilgaplaukiai,todel skutuos" ;D
bezdiones
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?