Re: Mano svajoniu masina:)
o lektuvu nedievini?:D jie greitesni:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o lektuvu nedievini?:D jie greitesni:D
ne nes lektuvai negrazus
uztat kad ji valgo 75itrus 100km benzo:D
pats sugalvojai? Siaip 20 litru nesiekia. Pries lazdavodamas ir keldamas bardaka gerai apmastyk
pries taisant pac pagalvok poto rasyk
pries taisant pac pagalvok poto rasyk
man ka linkus surinkt? 14mph. kaip 40 metu auto - visai nedaug
Kas cia svaixtama apie 14mph tai nifiga nesupratau, prie ko cia tas greitis tox?:D Ten aisku turimas omeni Ford GT siuolaikinis o ne tas legendinis GT 40..Taiva sis siuolaikinis 5,4L V8, 550 AG, 678 Nm..Aisku sausi tecchniniai duomenys bus mazesni nei realybe..ramiai vazinejant mieste apie 40l/100km, tai uzgrezus pilnai tikiu kad 75l surys..Juk pindavojo ji per TopGear laida..ji turi vienas is vedeju Jeremis, tai net jis pats juokesi kad ryja benzo nezmoniskai daug..nepamenu tixliu skaiciuku kokius jis minejo..:D
tomas apie tai as ir shneku kad shenkama apie bata o jis apie sh nu cia musu gintas;D taip jis ryja 100km 75litrus
Aston Martin DB9
na nezinau kaip tu pravaziuotum per pliurzes su golfuku jeigu priekiniai vedamieji o pas dzipa visi keturi iskarto tai manau sulygink:DIdomu iki kur per pliurze sulindo tavo golfukas?:)tikiuosi ne iki duru rankeneliu?:D
Nevarik ant golfu.........idomu ar tu dar tokia masina esi turejas.
f 40 ~~~~ ce utopine masina, o is realiai iperkamu wisad zawejo mustangai
hmmm konda civik 2005 ar 2006 metu ten skaitosi , nes ekonomiska ir grazus dizainas be to kaip ji nedidele ir todel langviau yra manevruoti nei su kokiomis didelemis masinomis
as tai istikruju va ko noreciau de lorean
pries 6metus buvo BMW M3,bet dabar tai nezinau net,nesvajoju apie masinas dabar...turiu viena ir kitu nebereikia
as tai istikruju va ko noreciau de lorean
sita tai legendine masyna! bet gaila kad sita kompanija padave i teisma neva del narkotiku prekybos, kompanija bankrutavo o byla buvo pripazinta sufabrikuota. beja delorean tai yra pavarde ikurejo, ir jis budamas apie 80 metu myre visai neseniai.
siuo metu mano svajones masyna tai kasnors pigaus draudimui ir islaikymui bet dabar tai galvojuo apie renault megane 1996-1998 metu.
Mantas, 18 parašė:as tai istikruju va ko noreciau de lorean
sita tai legendine masyna! bet gaila kad sita kompanija padave i teisma neva del narkotiku prekybos, kompanija bankrutavo o byla buvo pripazinta sufabrikuota. beja delorean tai yra pavarde ikurejo, ir jis budamas apie 80 metu myre visai neseniai.
siuo metu mano svajones masyna tai kasnors pigaus draudimui ir islaikymui bet dabar tai galvojuo apie renault megane 1996-1998 metu.
idomu kiek kainuoja toksai zveriukas
bmw
Seat toledo arba seat Leon
as ka svajojau ta visai neseniai ir nusipirkau:D kadangi svajones arti realybes pajamiau BMW 320i Coupe 150 kumeliu visai pakanka mieste ir pasidraskant(ta prasme nepastoviai iki redlineo tapke spaudziant) i 11 ltr/100 km
Vaiva, 17 parašė:va dar viena mano megstamu masinikiu Ford Gt 40
uztaj kad su dryzium per visa ar kad gazei atrodo?:D
aisku del grazumo
kekvienas savaip is proto kraustos.............
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)