Re: devizas
aCIU UZ KOMPLIMENTAKAIP SUPRANTU ESU BALA
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → devizas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aCIU UZ KOMPLIMENTAKAIP SUPRANTU ESU BALA
aCIU UZ KOMPLIMENTA
KAIP SUPRANTU ESU BALA
o jau čia, kaip pati apie save sugalvosi... jei pasijautei bala - pradėk tekėt: žiū ir upelę pavirsi...
jauciuosi tiesa sakant klaikiai... gal kada nors tai ir praes, bet...
jauciuosi tiesa sakant klaikiai... gal kada nors tai ir praes, bet...
o tai koks tavo devizas, šūkis, kuris veda tave per gyvenimą?
Elena, nurimk.Tu tikrai labai pavargusi. Žinau,kad skauda, bet praeis,kaip kad visada praeina. O kovoti kartais reikia. Ir sunkiausia kovoti su savim.
Zodzius kuriais vadovaos rasia pradzioje : imanoma suprasti kiekviena tik tada kai tuo troksti visa sirdimi...
sU SAVIM IR KOVA, NES VISGI SIRDIS GYVA - IR NENORI PRIPAZINTI KAD PASMERKTA VIENATVEI { asmenine prasme... }
Elena, ar Tau reikia tik gailesčio?
Ne ne tik, o kitaip sakant man visai tuo nereikia reikia kitko bet toks asilas KURIS PASIRIZTU TOKIAM KRIZIUI DAR NEGIME.
SKAUDZIAUSIA IRONIZUOTI IS SAVES...
Tu šaunuole, dar turi sveiko jumoro savyje.:)
taip ir isgyvenu rasau eiles apie ta ka jauciu tik juosedaug skausmo visgi, o dar juokiuosi kai noriu verkti ar bent bandau juoktis...
tai sakoma, kad kai buna sunku - verki, kai buna dar sunkiau - imi juoktis. taip ir man buna. kai pastebiu, kad i gyvenima imu ziureti kaip i anekdotu virtine, tada suprantu blogiau buti jau nebegali
Niekada nera taip blogai, jog nebegaletų būti dar blogiau.:):):)
aha, ir aš žinau tą principą - šypsokitės, bus dar blogiau...
mano tai "elkis su kitu taip ,kaip jis to nusipelne"
Visu kitu principai ir guvenimo pozicijos - jau issiaiskinau, o Danguolei pasakyciau, ar esi tikra kad gali vertinti ir teisti? Gali jug ir suklisti taip... Mes zmones - ne Dievai...
Visu kitu principai ir guvenimo pozicijos - jau issiaiskinau, o Danguolei pasakyciau, ar esi tikra kad gali vertinti ir teisti? Gali jug ir suklisti taip... Mes zmones - ne Dievai...
tai tam mes ir žmonės, kad galėtume klysti... Gali filosofuoti kaip nori, tik visas žmonių bendravimas remiasi vertinimu... O jei tavo nuomonės nepalaiko, tada sakai: "teisia". Kai tave palaiko gi irgi tas pats - teisia!.. Po vertinimo priimamas nuosprendins...
Gal but, Diva teisi - bet velgi taip atrodo man o ir as galiu klisti...
as nieko neteisiu ir nevertinu,bet manau pagarba ir visa kita reikia nusipelnyti...
Elena, 30 parašė:Visu kitu principai ir guvenimo pozicijos - jau issiaiskinau, o Danguolei pasakyciau, ar esi tikra kad gali vertinti ir teisti? Gali jug ir suklisti taip... Mes zmones - ne Dievai...
as nieko neteisiu ir nevertinu,bet manau pagarba ir visa kita reikia nusipelnyti...
gana teisinga pozicija sakyciau:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → devizas