41

Re: devizas

aCIU UZ KOMPLIMENTA:::822KAIP SUPRANTU ESU BALA smile

42

Elena, 30 parašė:

aCIU UZ KOMPLIMENTA:::822KAIP SUPRANTU ESU BALA smile

o jau čia, kaip pati apie save sugalvosi... jei pasijautei bala - pradėk tekėt: žiū ir upelę pavirsi... :::608

43

jauciuosi tiesa sakant klaikiai... gal kada nors tai ir praes, bet...

44

Elena, 30 parašė:

jauciuosi tiesa sakant klaikiai... gal kada nors tai ir praes, bet...

o tai koks tavo devizas, šūkis, kuris veda tave per gyvenimą? smile

45

Elena, nurimk.Tu tikrai labai pavargusi. Žinau,kad skauda, bet praeis,kaip kad visada praeina. O kovoti kartais reikia. Ir sunkiausia kovoti su savim.

46

Zodzius kuriais vadovaos rasia pradzioje : imanoma suprasti kiekviena tik tada kai tuo troksti visa sirdimi... smile

47

sU SAVIM IR KOVA, NES VISGI SIRDIS GYVA - IR NENORI PRIPAZINTI KAD PASMERKTA VIENATVEI { asmenine prasme... }

48

Elena, ar Tau reikia tik gailesčio?

49

Ne ne tik, o kitaip sakant man visai tuo nereikia reikia kitko bet toks asilas smile KURIS PASIRIZTU TOKIAM KRIZIUI DAR NEGIME.:::817 SKAUDZIAUSIA IRONIZUOTI IS SAVES...

50

Tu šaunuole, dar turi sveiko jumoro savyje.:)

51

taip ir isgyvenu rasau eiles apie ta ka jauciu tik juosedaug skausmo visgi, o dar juokiuosi kai noriu verkti ar bent bandau juoktis... smile

52

tai sakoma, kad kai buna sunku - verki, kai buna dar sunkiau - imi juoktis. taip ir man buna. kai pastebiu, kad i gyvenima imu ziureti kaip i anekdotu virtine, tada suprantu blogiau buti jau nebegali big_smile

53

Niekada nera taip blogai, jog nebegaletų būti dar blogiau.:):):)

54

aha, ir aš žinau tą principą - šypsokitės, bus dar blogiau... :::034

55

mano tai "elkis su kitu taip ,kaip jis to nusipelne" smile

56

Visu kitu principai ir guvenimo pozicijos - jau issiaiskinau, o Danguolei pasakyciau, ar esi tikra kad gali vertinti ir teisti? Gali jug ir suklisti taip... Mes zmones - ne Dievai...

57

Elena, 30 parašė:

Visu kitu principai ir guvenimo pozicijos - jau issiaiskinau, o Danguolei pasakyciau, ar esi tikra kad gali vertinti ir teisti? Gali jug ir suklisti taip... Mes zmones - ne Dievai...

tai tam mes ir žmonės, kad galėtume klysti... smile Gali filosofuoti kaip nori, tik visas žmonių bendravimas remiasi vertinimu... O jei tavo nuomonės nepalaiko, tada sakai: "teisia". Kai tave palaiko gi irgi tas pats - teisia!.. Po vertinimo priimamas nuosprendins... smile

58

Gal but, Diva teisi - bet velgi taip atrodo man o ir as galiu klisti... smile

59

Elena, 30 parašė:

as nieko neteisiu ir nevertinu,bet manau pagarba ir visa kita reikia nusipelnyti...

60

Danguole, 21 parašė:
Elena, 30 parašė:

as nieko neteisiu ir nevertinu,bet manau pagarba ir visa kita reikia nusipelnyti...

gana teisinga pozicija sakyciau:)