Tema: ar tikite horoskopais ?
tai dar brukstelkite apie horoskopus ar tikite ar ne ir kodel ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Įvairūs → ar tikite horoskopais ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai dar brukstelkite apie horoskopus ar tikite ar ne ir kodel ?
netikiu, nes jie man niekada neissipilde.. paskaitau, kai vaziuoju i paskaitas, kad kelione neuztruktu.. bet netikiu
man 15min laikrastyje visada tip top tinka horoskopai nesuprantu, gal jie mane seka ir raso...
jei buan tinkamas:)tai tikiu jei nea,neatikiu:)
tai kaip cia? jei issipildo, tai tiki, jei ne, tai ne?
a, turejai omeny turbut, jei geras, tai tiki
man asmeniskai skaitant horoskopa galvoje salia tu sakiniu kartojasi bla bla bla bla, kurgi ne esu abejingas jiem ir tiek. galiausiai tie, kas tiki jais, pritaiko savo dienai kažkokius momentus (nes vis tiek juk atsitiks vienas iš tų bendrai išvardintų dalykų). arba taip giliai įtiki, kad pats tokius momentus kuria
tai, kad vien skaityt juos yra laiko svaistymas...
tai kaip cia? jei issipildo, tai tiki, jei ne, tai ne?
taip tai jei horskopas atitinka mano reikalavimus as juo tikiu:D
tai, kad vien skaityt juos yra laiko svaistymas...
tai kad ta horoskopa perskaityt maziau nei min reikia:)
as tikiu horoskopais...kai tik turiu proga tai ir paskaitau...jei kas gerai,tai labiau savimi pasitiki,jei blogai tai pasisaugai ir pan...idomiau vis gi!!!
Man horoskopai yra totalus absurdas. Tarkima antradieni skaitant horoskopa, raso, jog vandenius (t.y mane) siandien aplankys bloga zinia, darbe nesiseks, o namie laukia pykciai. Ir ka? Tai reiskia, jog visus milijonus vandenius siandiens istiks ta pati nesamone? Juokas. O ir siaip, kas nori tiketi, gali atrasti kaip patvirtinti horoskopa ir pritaikyti ka nors, kas buvo rasoma.
Čia visi kalba apie tuos kasdienius kelių eilučių horoskopus laikraščiuose, o juk jų visokių būna...
Aš pavyzdžiui tais, charakterizuojančiais atskirus zodiako ženklus, tikiu, nes jie dažnai atitinka... visokius kitokius (medžių, gėlių ir pan.) šiaip įdomu paskaitinėt ir pasidžiaugt, kad taip gražiai apie tave rašo Man atrodo, tokie horoskopai neblogas reikalas savimeilei palepint...
Pas mane buna taip kai paskaitau...tai nieko nesutampa...o kai koki sena horoskopa paskaitau...tai daznai stovi ten tai kas istikruju su manim atsitiko...
as pati asmeniskai netikiu horoskopais,nesamone....
na siaip tai kartais ir pataiko jie visai i tema, bet aklai tai niekada netikiu, idomu buna ir tiek, bet skaitau tik geras prognozes
tu horoskopu sion dienom dachuje yra. galima susirast kelis tos pacios dienos ar savaites horoskopus ir beveik visi bus skirtingi. tai vat.
horoskopais tiketi yra nesamone! tvirtai ta galiu sakyti. Pats sau ateiti kuria zmogus, o ne kazkokie horoskopai
man 15min laikrastyje visada tip top tinka horoskopai
nesuprantu, gal jie mane seka ir raso...
vat vat... ir man "15 min" gyvent neduoda
bet rimtai, dar ir vakaro ziniu sestadienio horoskopas, kaip pirstu i aki, viskas issipilde zodis zodin gal as pataikau i ta maza dali vandeniu, kuriems tas horoskopas tinka ;] aisku kitiems milijonams vandeniu tikiu, kad jis netinka.
matyt, Tave ir vakaro zinios seka
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Įvairūs → ar tikite horoskopais ?