41

Re: Pavydas

Dovilė, 21 parašė:

jei kalbam apie pora, tai mano pavydo laipsnis priklauso nuo to kiek zmogus mane myli. jei jauciu, kad jis yra man atviras, mane tikrai myli, ir ta meile visiaip rodo, tai tada as tikrai nesikankinu del pavydo, nes tuo zmogum pasitikiu ir pan. bet jei jauciu, kad vaikinas nera visiskai man atviras, tada sirdele nerami...

Visiskai suprantama pozicija ir matyt dar priklauso, kiek myli ji? smile

42

zinoma wink

43

Dovilė, 21 parašė:

zinoma wink

Viskas aisku ir be zodziu

44

o siaip pavydedami labiau grauziam save, o zmonems, kuriems pavydima nuo to nei silta nei salta. be pavydo lengviau gyventi, bet sunku to ismokti....

45

Dovile, del zodziu " zmonems, kuriems pavydima nuo to nei silta nei salta" nevisai sutinku. imkim paprasciausia pvz., kai vaikinas kazkur buna be manes, virpa sirdele, aplanko lengvas pavydas, o jis eina is proto kad tik kokios minties nesukurpciau smile taigi tavo minciai elementariausiu pvz galima papriestaraut smile na bent mano atveju.
O gyvent be pavydo ar to ismokt manau neimanoma, jei vadovaujies galva - tai galva, jei jausmais - tai jausmais. du skirtingi dalykai mano galva smile

46

taip Agne as Tau pritariu. matai turejau galvoj ne poros santykius, o siaip kai pavydima gero darbo, pinigu ir pan...

47

na tai manau cia jau nepilnavertis zmogus jaucias, kai pats negali to pasiekti, tai belieka tik pavydeti. toks pavydas nieko gero neatnesa.

48

Taigi galva - nera jausmas, o protas... O protas priestarauja jausmui daznai...