Тема: Och, tie užpakaliukai..
siandien 2 kartus vos nenusiverciau uzhsiziurejes i viena toki grazu agzemplioriu.. tiesiog negalejau akiu atplest keliaudamas i paskaita..
o jum kokiu nelaimiu buvo ivike taip uzhsiziopsojus?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..
siandien 2 kartus vos nenusiverciau uzhsiziurejes i viena toki grazu agzemplioriu.. tiesiog negalejau akiu atplest keliaudamas i paskaita..
o jum kokiu nelaimiu buvo ivike taip uzhsiziopsojus?
o maniau kad cia tik banali nesamone...pasirodo TAIP visgi vyksta:) as imu jusu gailetis:)
p.s.cia is gerosios puses
jo jo ir man tajp buna...aini ir negali atitrukt akiu...o dar buna sedi kur suole o ce tau tiesiai pries weida toks uzpakaliukas waikstineja...taj net raNKOS DREBA KAIP NORISI PAGRIEBT;)))))
kartais buna, kad netgi ishsprusta kokia fraze ish burnos, o tada tai jooooo;)
ir man ne karta buvo, tada jau ne kas
jeigu pliucha per weida gauni dar nieko.... buna ir ziauriau... kai su kelenu y tam tikra wieta itrombuoja
jeigu pliucha per weida gauni dar nieko....
buna ir ziauriau... kai su kelenu y tam tikra wieta itrombuoja
tai as jau tam imuniteta turiu, instinktai greit suveikia, ir kelienis uzstringa nedasiekes tikslo.. tada jau vargse mergina lieka stovet ant vienos kojos, pakol atsipraso..
kiek kartu teko patirti merginu inirshi, kol imunitetas atsirado? :DD
vien is saviskes 3 kartus berods..
as tikrai negalvojau kad cia taip magiskai veikia... ;D
as tikrai negalvojau kad cia taip magiskai veikia... ;D
buna, buna.. ir dar kaip buna..
vien is saviskes 3 kartus berods..
ooooo.... dar liko kas nors?:D
ooooo.... dar liko kas nors?:D
aisku liko.. skausmingiausia buvo, kai buvau vaikas, tai su rogutem nuo apledejusio kalno ciuozdamas, i kases stulpa pataikiau.. senelis 3 dienas vargo, kol roguciu prieki istiesino..
heh, buna, buna. tai viena dazniausiu avariju priezasciu
Gerai kad gyvenu lietuvoj, yra i ka paspoksot, vat (atleiskit uz banalia fraze) statose geriausia but aklu, nes tokiu kosmaru galima prisiziuret... Yra ten aisku ir graziu uzpakaliuku, bet ju lb mazai ir daug $ reikia, kad tavim susidometu
o tu turbut tas tris dienas irgi turejai ka tiesint?;DDDD bet cia bishki nuo temos nukrypom:D
joa.. off-topic, bet anyway.. o jei rimtai, kaip jum skaudziausiai teko nukentet per ta spoksojima?
jetau vargsai jus;) jei jau uzpakaliukas jus sitaip hipnotizuoja.. tai ka jau kalbet apie gilias iskirptes:)
o vat man gili iskirpte neypatingai.. nebent retais atvejais, kai tai derinas su graziu uzpakaliuku.. o seip kai mergina moka naudotis tuo, ka turi, tai gali bet koki vaikinuka is proto isvest..
hmm ir kaip jus lengva valdyt visgi turi super figura ir visi tavo:) ech jus berniukai:D
Ramune - pasiskaityk auksciau: "o seip kai mergina moka naudotis tuo, ka turi, tai gali bet koki vaikinuka is proto isvest.. ".. isidemek - nebutina turet 90/60/90 (kas beje mano nuomone yra nesamone!).. vat..
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..