1

Tema: Och, tie užpakaliukai..

siandien 2 kartus vos nenusiverciau uzhsiziurejes i viena toki grazu agzemplioriu.. hmm tiesiog negalejau akiu atplest keliaudamas i paskaita.. smile o jum kokiu nelaimiu buvo ivike taip uzhsiziopsojus? big_smile

2

Re: Och, tie užpakaliukai..

o maniau kad cia tik banali nesamone...pasirodo TAIP visgi vyksta:) as imu jusu gailetis:)
p.s.cia is gerosios puses smile

3

jo jo ir man tajp buna...aini ir negali atitrukt akiu...o dar buna sedi kur suole o ce tau tiesiai pries weida toks uzpakaliukas waikstineja...taj net raNKOS DREBA KAIP NORISI PAGRIEBT;)))))

4

kartais buna, kad netgi ishsprusta kokia fraze ish burnos, o tada tai jooooo;)

5

ir man ne karta buvo, tada jau ne kas big_smile

6

jeigu pliucha per weida gauni dar nieko.... big_smile buna ir ziauriau... kai su kelenu y tam tikra wieta itrombuoja big_smile

7

Gediminas, 19 parašė:

jeigu pliucha per weida gauni dar nieko.... big_smile buna ir ziauriau... kai su kelenu y tam tikra wieta itrombuoja big_smile

tai as jau tam imuniteta turiu, instinktai greit suveikia, ir kelienis uzstringa nedasiekes tikslo.. big_smile  tada jau vargse mergina lieka stovet ant vienos kojos, pakol atsipraso.. smile

8

kiek kartu teko patirti merginu inirshi, kol imunitetas atsirado? :DD

9

vien is saviskes 3 kartus berods.. big_smile

10

as tikrai negalvojau kad cia taip magiskai veikia... ;D

11

Agne, 24 parašė:

as tikrai negalvojau kad cia taip magiskai veikia... ;D

buna, buna.. ir dar kaip buna.. big_smile

12

Deividas, 21 parašė:

vien is saviskes 3 kartus berods.. big_smile

ooooo.... dar liko kas nors?:D

13

Gediminas, 19 parašė:

ooooo.... dar liko kas nors?:D

aisku liko.. skausmingiausia buvo, kai buvau vaikas, tai su rogutem nuo apledejusio kalno ciuozdamas, i kases stulpa pataikiau.. senelis 3 dienas vargo, kol roguciu prieki istiesino.. big_smile

14

smile heh, buna, buna. tai viena dazniausiu avariju priezasciu smile Gerai kad gyvenu lietuvoj, yra i ka paspoksot, vat (atleiskit uz banalia fraze) statose geriausia but aklu, nes tokiu kosmaru galima prisiziuret... Yra ten aisku ir graziu uzpakaliuku, bet ju lb mazai ir daug $ reikia, kad tavim susidometu

15

o tu turbut tas tris dienas irgi turejai ka tiesint?;DDDD bet cia bishki nuo temos nukrypom:D

16

joa.. off-topic, bet anyway.. o jei rimtai, kaip jum skaudziausiai teko nukentet per ta spoksojima? big_smile

17

jetau vargsai jus;) jei jau uzpakaliukas jus sitaip hipnotizuoja.. tai ka jau kalbet apie gilias iskirptes:)

18

o vat man gili iskirpte neypatingai.. nebent retais atvejais, kai tai derinas su graziu uzpakaliuku.. smile o seip kai mergina moka naudotis tuo, ka turi, tai gali bet koki vaikinuka is proto isvest.. big_smile

19

hmm ir kaip jus lengva valdyt visgi smile turi super figura ir visi tavo:) ech jus berniukai:D

20

Ramune - pasiskaityk auksciau: "o seip kai mergina moka naudotis tuo, ka turi, tai gali bet koki vaikinuka is proto isvest.. ".. isidemek - nebutina turet 90/60/90 (kas beje mano nuomone yra nesamone!).. vat.. smile