Re: Progressive House
man tai sake terroj tipo gerai buvo, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man tai sake terroj tipo gerai buvo, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
neblogos kainos i Nick Warren:D
o vakar buvau sine kaip grojo labai geras dj Demi jis kartu su Desin Masielo ir su Omid 16b vienoje komandoje s.o.s groja.Taip gerai groja,kad nezinau kada jau toki dj buvau begirdejas,atrodo lyg grotu Omidas,bet siek tiek gadino reikala viduje esanti saika,nes jiems neidomu buvo kas groja ir tokio dj jie negirdeja net yra:D
man vien klubo pavadinimas atgrasus labai atrodo:)na omidas irgi nera dievas:)bet gerbiu tavo skoni:)peace:)
Bet kiek man yra buve dj exite,tai omidas vienas geriausiu yra:D
buvau ne vienam as jo tuse:)kakada man jis buvo irgi gan geras:)bet kazkada:D
butent kad db tai nelabai ir man jis, o sine visada publika nesupras dj muzikos
jis visada buvo ir bus geras dj Omid 16b:D paziurek ka pats Hohn Digweed sako apie omid 16b,kad labai geras prodiuseris.Cia neseniai isejas 100 kiss stoties setas su omid 16b:D
kas ka sako,juk nesiklausai muzikos todel,kad kazkas sake kad ja groja geras dj....tu turi savo skoni ir klausai,kas patinka,o ne kas sako,kad va sitas dj gerai groja,tai ir klausyk jo muzikos...
nesamones cia jau kalbat.Matosi,kad senam exite nebuve ****:D
cia tas senas tai senamiesty?man kaip tik suejo 18 as jau stovejau spustysi,kad ieit i kluba:)taip kad brangusis tu pats ten gal nesilankei,nes buvo ipatingas face control:)
:>>>> senas buvo senas, kurio jau nebebus.. nostalgija
Simona,as ten jau nuo 16 metu einu.Be to,as ten sokau,tai geriau man neaiskink kas yra kas:D
oi oi kokie mes pasikele:):ptai galvoji,kad daug zinai apie muzika,man atrodo,kad tu daug zinai apie tokius dj kuriu reitingai auksti....ir galvoji,kad tik jie groja gerai..nznau pati del ko ikisai sena exit i sita tema,ten juk snekejom apie dj ir ju kuriama muzika...o tu laimes vaikis nuo 16 exite ir net sokai jame...
Tai dar tada nebuvo exito Simona:D ten buvo Nirvana jei ka:D,o paskui tapo tik Exitu:D Na,tada pasakyk is tu nauju geru dj kurie gerai groja ir kuria muzika?
zin au,kad buvo nirvana ir zinau,kad exite is berniuko soko deimantas,ir kartais dar vienas toks:)mano nuomone is lt,nes daba ju daznai klausau,tai golden parazyth,pupa...o siaip dar gan geras yra jeff mells...na as ne mados verge esu del muzikos...turiu savo skoni
o pas mane sunkus skonis yra.Tokie stiliai jau nelabai kam patinka,nes jie jau atgyvene kaip progresiv ir tribal:D dabar visi klauso ir groja electro.Matai,as dar gyvenu seno exito muzika:D
no coments
ex....
o jum jau electro?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House