Re: Velykos..
siandien, Dora egzas tau... per Velykas... :? kokioj skylej tu mokaisi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Velykos..
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o man patinka velykos. as labai pasiilgstu giminiu ir man reikia tu ilgu pasisedejimu, pakalbejimu prie nukrautu stalu. o vakare su draugais atsventem. ypac smagu buvo kai nakti sugalvojom vaziuot i miska. uzsikurem lauza ir pasedejom. labai faina ir romantiska
Cia siandien darbo diena. Didysis penktadienis buvo laisvas. Antra velyku diena cia oficialiai nesvenciama.. kaip bebutu gaila.
pala pala.. tai kaip cia?
pala pala.. tai kaip cia?
Na iseigines - penktadienis, sestadienis ir sekmadienis. Univeras dar viena diena pridejo taigi ir ketvirtadieni paskaitu nebebuvo. Nera taip ir blogai - paprasciausiai dienos persistumia.
O as sias Velykas praleidau darbe.. Visa vakar diena.. Tai pirma karta svenciau ne su seima, o su bendradarbiais.. Kas kiausiniu atsinese, kas saltienos, kas bonkele Buvo visai nieko, bet liudnoka..
Kad iš tų Velykų tik pavadinimas telikęs. Jokios religinės potekstės, tik pagoniškas velykinių margučių kultas...
Aišku, smagu, kad bent kažkas priverčia šeimas ramiai pasibūti kartu...
Man pačiai šita šventė irgi ne ką daugiau tereiškia negu išeiginę dieną ir šeimyninius pietus. Tik nežinau, ar taip ir turėtų būt.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Velykos..