21

Re: Ar vaistai tik gydo?

gydytojai nurodo tai, uz ka jiems mokama....

22

Pastaruoju metu geriu daug vaistu(kaip senis) big_smile:D:D po 6tabletes i diena ir po keturis sausktus ivairiu lasiuku smile zopa mano sveikaitai, prisizaidziau big_smile:D:D

23

Viktorija, 20 parašė:

gydytojai nurodo tai, uz ka jiems mokama....

Butent!

24

Daiva, 21 parašė:

Sveiki, noreciau kad pasidalintumete savo nuomone apie ivairiausias tabletes - vitaminus, maisto papildus, vaistus ir pan. Ka patys ir kiek geriate, ar buvo koks pasalinis poveikis? Ka apskritai manote apie siuolaikini farmacijos versla?
Mano nuomone sia tema yra gan skeptiska, todel butu idomu suzinoti kaip mastote jus smile Is anksto dekoju wink

as labai skeptiskai .Reiktu vartoti tik tuos kuriuos skiria gydytojas ir tik krastutiniais atvrjais.labai daug vaistu nepatikrintu ir kenkia organizmui:/ o apie papyldus manau ta pati.patariu valgyti daug koncervuoto maisto kaip maisto paylda nes koncervuotos pvz.darzoves geriau pasisavinamos nei sviezios jos labijau sujirusios ir organismas pasijima tai ko reikia.Aisku sviesziose yra daugiau bet organizmas nespeja ji suskaidyti o stai konservuotos darzoviu misraines ira labiau suirusios ir kas svarbiausia vitaminu maisas+ sveikas naturalus ir kas svarbiausia svarus nes ten viskas pasterilizuota karstije .O stai papildai tai sintetika ir viskas .

25

as tai esu labai jautri vaistams visokiems ...daznai jie mane gerai pakrato (pykina  nuo ju) pvz nuo gripo arbatos tirpios vaistu tai negaliu gerti nes viskas gali ant zemes atsidurti greiciau nei pasveikti...:)