301

Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?

dauguma merginu atsake kad amziaus skirtumas nera svarbus.aisku dulkintis su senuku del lituku irgi neblogai arne?

302

Rolandas, 27 parašė:

dauguma merginu atsake kad amziaus skirtumas nera svarbus.aisku dulkintis su senuku del lituku irgi neblogai arne?

kazkodel manau kad tik bernai galvoja apie.....  nepamastai kad galbut merginom nera svarbu pinigai jom reikia daugau nei pinigu ir sexso:::028

303

auksto intelekto vaikinai merginoms nereikalingi.. ot jei su bmv, per mobiliaka apie "razborkes" sneka, tai kabinasi ant sprando..

304

Rolandas, 27 parašė:

is patirties zinai ?:D:D:D;D

305

Dima, 33 parašė:

auksto intelekto vaikinai merginoms nereikalingi.. ot jei su bmv, per mobiliaka apie "razborkes" sneka, tai kabinasi ant sprando..

vargselis isidavei kad tu nkam nereikalingas big_smile:D:D;D

306

Dima, 33 parašė:

deja tu klysti anaiptol merginom patinka issilavine o ne tie ereliukai;p kuriom patinka tie slikstukai daznausai pacios buna kurvytes o normalios save gerbencios merginos nelipa ant kaklo

307

Sonata, 16 parašė:
Dima, 33 parašė:

deja tu klysti anaiptol merginom patinka issilavine o ne tie ereliukai;p kuriom patinka tie slikstukai daznausai pacios buna kurvytes o normalios save gerbencios merginos nelipa ant kaklo

persiesi jam jau ane? big_smile:D:D:D

308

Linas, 16 parašė:
Sonata, 16 parašė:
Dima, 33 parašė:

persiesi jam jau ane? big_smile:D:D:D

tikrai ne jo nuomone pernelyg bloga apie merginas su tokiu nei per kur ir amzius netas jai butu dar kokiu 27 tai galima pagalvot o cia jau beveik mano tevo metu:P

309

nu  va turetum antra tewa big_smile:D:D  jis tau saldainiu nupirktu big_smile:D:D  islaikytu tawe big_smile:D;D:D
jis gi inteligentas big_smile:D:D

310

Man tai svarbu! as nenoreciau, kad vaikinas butu jaunesnis uz mane. Ir nenoreciau ir tiesiog negeleciau bendraut su daug vyresniu, pvz. man 17, o jam 25m.. Nebutu bendru interesu ir jam jau reikia rimtu santykiu.

311

Marina, 17 parašė:

Man tai svarbu! as nenoreciau, kad vaikinas butu jaunesnis uz mane. Ir nenoreciau ir tiesiog negeleciau bendraut su daug vyresniu, pvz. man 17, o jam 25m.. Nebutu bendru interesu ir jam jau reikia rimtu santykiu.

nesakyk kol nepabandei. tu sneki dabar tik teoriskai. bet patikek, kai taip nutiks, snekesi kitaip.

312

Linas, 16 parašė:

nu  va turetum antra tewa big_smile:D:D  jis tau saldainiu nupirktu big_smile:D:D  islaikytu tawe big_smile:D;D:D
jis gi inteligentas big_smile:D:D

tai kad man antro tevo neraikia ir issilaikyti pati galiu nu aisku su tevu pagalba:DDDD

313

kaip cia pasakius ar svarbu ar ne.siaip bendrauti galiu su ivairaus amziaus zmonemis,man kuo vyresnis tuo geriau,nes as nuo pat mazens pripratus labiau bendrauti su vyresniais,bet jeigu kalbeti apie bendravima tarp merginos ir vaikino,tai bent jau mano amziuje lb jauciasi net ir menkiausias tas skirtumas.paprasciausiai nesutampa interesai,norai ir pats poziuris i draugyste.ir manau paciam vaikinui sunkiau yra bendrauti su daug jaunesne ir dar jeigu ji nepilnamete:)

314

Aleksandras, 22 parašė:
Marina, 17 parašė:

nesakyk kol nepabandei. tu sneki dabar tik teoriskai. bet patikek, kai taip nutiks, snekesi kitaip.

tau jau taip nutiko?:D  vyresnis  wyras patinka?:D:D:D:D;D

315

Tiktai vyresniu reikia, ka su tais vaikais veikt, ju dar pacios pasigimdysim.:::034

316

nesvarbu

317

Linas, 16 parašė:

matklaip;D ir tau jau tipo pinigai neswarbus big_smile

waikinas man reikalingas tikrai ne del pinigu...,galiu pamilt ir wargsa studenta,neturinti automobilio,storos pinigines ir t.t.,jausmu tikrai neiskeisciau i turtinga wyra,kuris reikalingas daugeliui,gal ir sunku patiket,bet ne wisos panos materealistes...

318

nu gerai visi suprato kad merginom nesvarbu metu skirtumas:::028 o daba paklausiu neitema kaip suprasti kad rimtai patinki vaikinui o ne tik saip nori pasinaudot?:::b56

319

niu jau tikrai kad nea.. niu aisku jei vaikinui 18 o maerginai 10,tixliau mergaitei,vertetu susimastyt:D:Dbet cia dar visai nieko klausimas butu ar vaikinams amziaus skirtumas svarbus,turi daug reiksmes?:D

320

o cia tas klausimas apie pasinaudojima ar rimttus santykius tikrai kad keblus.. ir man tenka ji nagrinet,bet niek naujo nein suprast.. big_smile