21

Re: Dienorastis- priesas ar draugas?

Budama kokiu 12os metu, rasiau dienorasti, bet paskui pabodo.Pries keleta metu ji issitraukus is stalciaus, buvo labai smagu pasiskaityti:) Visos tos bedos, pergyvenimai, dziaugsmai atode tokie juokingi. Dabar ji ismeciau ir netgi truputuka gailiuosi... Noreciau dar karta persiskaityt:)

22

as irgi seniau rasiau, bet nutariau kad tai uzima per daug laiko ir nera jokios naudos. jei noriu kam nors issipasakoti, tai issipasakoju draugams, arba tada piesiu, rasau eilerascius ar dar ka nors sugalvoju kaip save realizuoti. man tai yra per daug nuobodus darbas - rasyti dienorasti. galima tuos jausmus kitaip isreiksti ir tu tik viena zinosi ka tuo metu jautei, kai padarei ta ar ana. tai va. turiu truputi daugiau fantazijos:)

23

Julija, 20 parašė:

Budama kokiu 12os metu, rasiau dienorasti, bet paskui pabodo.Pries keleta metu ji issitraukus is stalciaus, buvo labai smagu pasiskaityti:) Visos tos bedos, pergyvenimai, dziaugsmai atode tokie juokingi. Dabar ji ismeciau ir netgi truputuka gailiuosi... Noreciau dar karta persiskaityt:)

butent, kad tos praejusios bedos paskui anekdotais pavirsta...:::a48

24

man tai atrodo kad dienorastis yra nelabai sveikos psichikos israiska

25

Turiu porą dienoraščių. Man apskritai yra malonumas rašyti. Neturiu jokio noro kažkam dėstyti tam tikras savo gyvenimo tiesas, skųstis ar didžiuotis savimi, o dienorašty galiu bet kokią velniavą užkurti ir man tas patinka smile smagu pasiskaityt senus įrašus ir atsimint džiugias akimirkas, kurias jau buvau pamiršusi.. įdomu stebėti, kaip keičiasi požiūris į žmones ir pasaulį.
Dienoraščius rašo žmonės, linkę į savianalizę, ir kas tame blogo, nesuprantu smile keistas požiūris man tų, kuriems atrodo, kad čia laiko švaistymas ar panašiai. Laisvalaikį kiekvienas išnaudoja taip, kaip jam patinka.
O kiek tokių, kurie viską išgyvena savyje, užspaudžia emocijas (visiškas absurdas, kad tokie žmonės yra nepilnaverčiai)... tada jau geriau išlieti jas popieriaus lapan.

26

dienorasti rasiau 6-8 klasej... po to neberasiau.. baigus 8 klase, sudeginau ji.. dabar siek tiek gailiuosi... noreciau paskaityti... ir pasijuokti,, nes siek tiek atsimenu,ka rasiau, tai juokas ima.. ir siaip .. gerus ispudzius ten sudejau...  atsimenu, kaip dziaugiausi, kai pirmaja foto isryskinau pati (tada lankiau fotobureli), kaip ilgai svarsciau, patinka jis man ar ne, ar as jam patinku ir t.t. jame buvo aprasyta mano pirmoji meile (kad ir nelabai sekminga, betvis tiek... )....
dabar nerasau, nes nereikia man jo.. arba, gal siaip tingiu.. ne,,, vis delto nereikia... nors nzn..
bet rasyti dienorasti buvo gera...

27

as tai turejau dienorasti tik dabar nera laiko ten rasinet smile

28

neturiu as tokio dalyko tik kartais internete vienam puslapyje parasau toki kaip sifruote kuria gali zinoma visi skaityti bet be manes niekas nesupras

29

Vedu tiktai darbotvarke. Dienorascio rasymui tikrai netureciau laiko. Ka rasyti ten irgi netureciau.

30

ka rasyti tikrai atsirastu wink

31

o as va siandien sedziu visa susiraukus ir liudna.. dienorascio tikrai nerasysiu ne ne..  bet as kazkaip pamasciau cia :? va... istikruju, pvz, cia tas forumas, lyg mano dalis... lyg dienorascio lapas sioks toks wink nes visada pasakau, ka mastau wink ir ka noriu pasakyti wink

32

rasiau daug metu dienorasti, tik paskutinius metus kazkaip aptingau. man dienorastis ne tik budas islieti jausmus, bet ir tam tikru gyvenimo ivykiu fiksatorius. visai nesenai radau 17 metu rasyta dienorasti, tai iki asaru prisijuokiau ji skaitydama, taip smagu viska atsiminti. dabar visi dienorasciai sudeti i kruva ir kruopsciai saugomi. tikiu, kad budama jau mociute, isitrauksiu juos ir skaitydama prisiminsiu jaunyste big_smile

33

jo, kazkada rasiau dienorasti. gal koki menesi, karta i savaite:::639 man dienorasciai atrodo nesamone. Neturiu tam nei laiko, nei kantrybes. be to, kam gyvent prisiminimais. zmogus juk tam ir sukurtas galva i prieki, kad ziuretu i prieki, o ne atgal  :::920