Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 3 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 158
- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Tema: papildomi kilogramai ;) - or +
njum paneles pamaniau sukursiu tema apie kilogramus tikiuosi tokios dar nera ..pwz mane kankina tai jog as bandau mesti swory o jis tiesiog man nekrenta ...kitos tiek pat meta laiko ir po 5kg numeta o as ne wieno ..atrodo wiska gerai darau bet niekas nenaikina lasinuku mano ... gal ir jums tokiu problemeliu yra o gal norite priaugti ? ..tiesiog ydomu
- Beatrice, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: papildomi kilogramai ;) - or +
jeigu tau reikia mesti svori tai as puskinas.......
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
tai gal tavo kaulai ir raumenys tiek sveria,uztai ir nekrenta tas svoris.mano draugei taip yra.nereikia panikuoti,svoris dar ne viskas,bet aisku,kartais lb nemalonu ant svarstykliu atsistojus ir pamacius,kad anksciau sverei maziau,nei dabar,tada vel atsiranda noras susigrazinti buvusi svori,vat taip ir gyvenam:)
- Skaistė, 16
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Kas meta svoris tam smegenis iziusta,o jeigu dar blondine....:D
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Žavinta, 16 parašė:njum paneles pamaniau sukursiu tema apie kilogramus tikiuosi tokios dar nera ..pwz mane kankina tai jog as bandau mesti swory o jis tiesiog man nekrenta ...kitos tiek pat meta laiko ir po 5kg numeta o as ne wieno ..atrodo wiska gerai darau bet niekas nenaikina lasinuku mano ... gal ir jums tokiu problemeliu yra o gal norite priaugti ? ..tiesiog ydomu
Ei mergaite, zinai del ko negali numesti svorio?!
O gi del to, kad jau nera nuo kur ta svory mest... nedaryk is saves distrofikes, puikiai atrodai ir taip!
- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na jau zinai.. leisk as pasikrapstau akytes ir parasysiu tau posma koki cia :?
>>>> mano viena drauge.. irgi normali pana buvo. bet ten jai kazkas susisuko ir nusprende, kad reikia nuo pilvo numesti kelis kg.. tai zdz.. susigadino sau sveikata, o man aiskina, kad ne delto, kad nevalge ir tt... kaip dabar matau,, taves tas pats kgali laukti, jei to fanatiskai sieksi :? tu neisivaizduoji, kaip as tokiu nesamoniu nekenciu ir netoleruoju.. nes per tokius mano brangus zmones taip pasikeite...
<<, zinai, kas juokingiausia.. kad mano drauge viena sako, kad ji neturi berniuko del to,kad sveria per daug.. tai taip jai ir norisi traukt per snukeli.. taip norisi, bet tipo ji mano drauge.. negaliu.. uzvozciau as jai taip, kad 2kart nereiketu :?
zdz.. mano pozicija supratai :?
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Zavinta! Nemetyk kilogramu!
>Kitu atveju neturesiu net kur akis paganyt...
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
paziurejau ir as, kam cia mama liepia svori mest... nu ideali figuryte:)o mamai tai nezinia kas uzejo, siaubas, kaip galima dukrai taip sakyt
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Migle, 27 parašė:paziurejau ir as, kam cia mama liepia svori mest... nu ideali figuryte:)o mamai tai nezinia kas uzejo, siaubas, kaip galima dukrai taip sakyt
Apie tai ir as pamasciau, bet.... ju gyvenimas nebutinai turi but panasus nei kitu... Tiksliai nezinant esamos situacijos ir turint lakia vaizduote, galima prigalvoti visokiu baisybiu... bet gal nera taip blogai nei atrodo...? :V
- Edita, 16
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
niu geriau jau nemesk tu kilogramu...pavizdziui as noreciau buti stambesne...nes db esu kajp lenta...sveriu 45kg o ugis 1.65 lb noreciau priaugti bet tik kad tas priaugimas nejtu i pilva
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Edita, 17 parašė:niu geriau jau nemesk tu kilogramu...pavizdziui as noreciau buti stambesne...nes db esu kajp lenta...sveriu 45kg o ugis 1.65 lb noreciau priaugti bet tik kad tas priaugimas nejtu i pilva
Jei greita medziagu apykaita, tai taip paprastai ir nepriaugsi svorio... Bet, manau, ir nesistenk... laikas gali priaugint svorio ir kad nepersistengtum, buk tokia, kokia esi... :V
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
as irgi ziuriu kad taip susirupino vis jaunutes tokios, kurioms dar ir nera ko mesti nurimkit viskas ok.
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Sigitas, 24 parašė:Migle, 27 parašė:paziurejau ir as, kam cia mama liepia svori mest... nu ideali figuryte:)o mamai tai nezinia kas uzejo, siaubas, kaip galima dukrai taip sakyt
Apie tai ir as pamasciau, bet.... ju gyvenimas nebutinai turi but panasus nei kitu... Tiksliai nezinant esamos situacijos ir turint lakia vaizduote, galima prigalvoti visokiu baisybiu... bet gal nera taip blogai nei atrodo...? :V
tai va, gal ten mama leptelejo prie prastos nuotaikos kad maziau sokolado ir cipsu valgytu ir tiek...tikiuosi:Dnes jei rimtai, tai gali kompleksa ivaryt...svarbiausia, kad mergike NUOSTABIAI atrodo, su pavydu sakau:D
Dabar isvis kazkoks masinis bludijimas su tuo svorio metimu, net mano 6 metu merga pareiske ana savaitgali, kad nevalgys, nes "ka, tu nori, kad as sustoreciau???"
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
tavo mergike, Migle nuostabi:)
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
zinai ka, kad nevalgai picos ar kokio saldumyno - tai ne figurai, o sveikatai gerai:)cia saunu:)o sokolado siek tiek yra sveika;)papildomu kg pas taves nera, o jei nori gerai jaustis savame kune - sportuok:)issirink ka nors, kas tikrai patiktu - ir jausies liuks;)beje, raumenys sveria daugiau nei riebalu sluoksnelis po oda (pas moteris, beje, tai privalo buti pagal gamtos desnius), sportuodama gali net priaugti svorio truputeli; todel ne i svarstykles reik ziureti, o i veidrodi;)
tik negaliu suprast kas tau tavo figuroj negerai, merguzel, kad man tokia;)
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 158
Puslapiai 1 2 3 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.