Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 158

- Agne, 22
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: papildomi kilogramai ;) - or +
mm mane ir nervina mano svoris.. bet as nu neprisiverciu pvz nevalgyt ar pan.. nu ok sportuoju lb lb daug...suprantu raumenys... bet vistiek svorio daug reikia numest dar... buna pasiryztu viskas dieta.... nu preina pora val... o as jau kemsu sokoladus ir picas...
bet is tikro reiktu smarkiai susiimt nes geda jau su sijoniuku vaiskciot... o ka jau kalbet apie buvima prie kokio ezero ar juros..

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs

- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
skaitau ir galvoju,ko gero savo mastymu esi man gimininga siela:)as darau rytais lygiai ta pati,stoviu, vaipausi pries ta veidrodi ir tada esu lb patenkinta savimi,uztat rytais dar ir nelabai ka suvalgau,kad ilgiau taip atrodyciau,na bet jau vakare,tai man geriau prie veidrodzio isvis neiti....sportuoti man taip pat nesinori,o nevalgymo priepuoliai uzklumpa mane daznai,man tikrai nesunku isbuti kazkiek laiko nevalgiusiai,nes veliau,man valgyti ir nebesinori...bet,yra tevai,kurie mano sito susigalvoto metodo netoleruoja ir privercia mane valgyti,net kai as to ir nenoriu.....

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
EGLE tikraiusiai nes mastom tai tikrai panasiai
Ausra as ana karta kai liekninausi tai duagiau nei puse dienos praleisdawau judedama ...bet y men numeciau tik 2 kg ..as nzn ko man riekia jog numesciau ta svory nes man jis tiesiog nekrenta

- Aušrytė, 19
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
na jeigu taip yra tau/...tai vadinas tau nera ka mest

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
man yra ka mesti bet jis nekrenta ... ta prasme neesu as stora as esu normali bet lasinukai apauge apsiaunu dzinsiukus ir lasinukai per sonos iskrenta o tai tikrai negrazu yra ka numesti bet jie nekrenta ..wa tas man keisciausia

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Egle, 15 parašė:
skaitau ir galvoju,ko gero savo mastymu esi man gimininga siela:)as darau rytais lygiai ta pati,stoviu, vaipausi pries ta veidrodi ir tada esu lb patenkinta savimi,uztat rytais dar ir nelabai ka suvalgau,kad ilgiau taip atrodyciau,na bet jau vakare,tai man geriau prie veidrodzio isvis neiti....sportuoti man taip pat nesinori,o nevalgymo priepuoliai uzklumpa mane daznai,man tikrai nesunku isbuti kazkiek laiko nevalgiusiai,nes veliau,man valgyti ir nebesinori...bet,yra tevai,kurie mano sito susigalvoto metodo netoleruoja ir privercia mane valgyti,net kai as to ir nenoriu.....
negaudau as jusu merginos mastymo stoviu ryte ziuriu y veidrody rytais reike lovoj drypsot telika zet ar dar koky velne o ne y veidrody

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
tai telika galima ziureti wakare kai nesijauti grazi o wa ryte kai neprisiwalgius tokia dar nepapilnejus tai tik y widrody ir ziuret

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na Zavinta su tavo isvaizda tikrai daug kas noretu buti...as tai lasinuku uz tave daugiau turiu ir man tai nekliudo...:)

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
ismokink ir mane taip nesinerwuoti del tu nelemtu lasiniu
bet tiesa pasakius man rodos mes ju turim vienodai ..pamatytum mane su maudomu nemanytum jog esu tokia lieknute ...as tiesiog moku rubais paslepti sawo trukumus

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na man mama irgi pasako jog turiu truputi per daug savo turto...bet pas mane seimoje yra su genais kas is to numesi vistiek su laiku griziu prie savo esamo svorio na nebent visiskai pakeisti savo gyvenimo buda...vat tada gal...bet as negaliu susilaikyti be skanumyno...:):):)taigi...esu kokia esu...reikia save myleti ir tiek...:):):):):):):D

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na beto kiek esuzejusi mano svoris pagal ugi yra normalus...taigi zinau kai bus virsyta tada mesiu...:D:D

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na man atrodo kad esi liekna koks slaptazodis?:D:D:D

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
ei, as parasiau, bet negavau atsakymo 

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na ir pasizziurejau viskas normoje nera juk kaip sakoma drebuciu bet nzn kaip tikroveje pvz man nuotraukose netaip matosi tie lasinukai(drebuciai) nei gyvai...:D:D:D

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs

- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 22 parašė:
ei, as parasiau, bet negavau atsakymo 
jau issiunciau
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 158
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.