21

Re: Lietuviu kalbos teksto interpretacija

na su ja visiskai kita situacija ji tikra plevesa.. niekada nieko nemokejo ir abejoju ar mokes...

22

patykek man ir ta pati sake is interpretacijos gavau 4 ir tuom nesididzuoju tad galima lyginti nors as bandziau mokinausi bet kas tuom patikes niekas... prastai man su lietuviu kalba sad

23

jei prastai su viskuom ir ji pati sako kad yra durna kaip bato aulas... ir jei pasiseks jei nereikes perlaikyti... biologijos irgi nebutu islaikiusi jeigu nebutu visko nusirasiusi... o tu bent bandei mokytis o is jos nesitikek sulaukti kad ji mokysis...

24

Na pas mane vidurkis egzu tik penki... as turiu prasta atminti ka is mokau ta pamirsau... sunku buvo... ir dar visi sake reikejo mokintis ehhhhhh kaip as galiu paaiskinti kad mokinausi tik neiko neprisimenu niekaip

25

nu tau matai su atmintim prastai o ji net nezino kas tas yra mokymasis....

26

visko gali buti

27

tiesa pasakius taip ir yra garantuoju 100% smile

28

na o kiek dar egzu tau liko laikyti?

29

3 lietuviu, anglu, istorija ir visi valstybiniai

30

Bet kaip, Rasa, ar patiko tekstukai? smile
Aš laikiau valstybinę, tai nustebau mažumėlę, kad "Dievų mišką" įdėjo, nes šiaip jau šitas kūrinys ir apskritai Sruogos kūryba turėjo būti tik vienas iš galimų interpretacijos kontekstų :::041
O šiaip buvo labai smagu smile smile smile

31

siaip tai nelabai patiko smile nelabai moku rasyti interpretacijas bet jei mum butu dave Sruogos teksta buciau tikrai apsidziaugus ir Donelaitis visai neblogai palyginti nesunkus tekstai.... Tikrai apie juos buciau parsius zymiai daugiau nei parasiau apie Granausko "Kai slama azuolai"

32

jooooooo sunkoka

33

Dėl tekstų sunkumo tai nežinau, kaip ten yra, bet bent jau TURĖTŲ BŪT mokyklinės interp. mažesnio sudėtingumo parinkti :::041
O šiaip svarbiau ne kiekybė, o kokybė smile
Aš kažkaip nujaučiau, kad Donelaitis bus... valio šeštam jausmui! big_smile

34

na man nebuvo jie itin sunkus tik tiek kad neskaityti tekstai nu aisku Kreves "Skirgaila" skaitytas ne viena karta bet ji analizuot sudetinga

35

Martyna, 19 пишет:

Aš laikiau valstybinę, tai nustebau mažumėlę, kad "Dievų mišką" įdėjo, nes šiaip jau šitas kūrinys ir apskritai Sruogos kūryba turėjo būti tik vienas iš galimų interpretacijos kontekstų :::041

na <Martyna pasakokis kaip sekesi ? :-)

36

nejaugi nematai kad jai gerai sekesi?:)

37

ber tai juk ten ta interpretacija nieko sunkaus,dbr truputuka gailiuosi,kad nepasirinkau valstybines,kvailai padariau smile smile galvojau,kad sunkiau ten man gausis wink

38

na kaip as sakau reikia moketi is fekaliju pyraga iskepti :::b02

39

o siaip ji mazai kur dominuoja....

40

Linas, 19 пишет:
Martyna, 19 пишет:

na <Martyna pasakokis kaip sekesi ? :-)

smile o sekėsi normaliai...
Ruošiausi bent kiek tam egzaminui, per pasiruošimo savaitę penketą analizių parašiau, krūvą knygų nuskenavau (kiek tai įmanoma buvo), klausiausi, ką sako mokytoja ir šiaip džiaugiausi, nes dvylika metų atsimokius norisi jau kažkaip realizuoti tas žinias...
Vakare prasivedžiau meditacijos seansą, muzikytės ramios paklausiau ir tiek smile Buvo nerimo, bet proto ribose big_smile
Didžiausią dėmesį šiaip skyriau autoriams nuo Donelaičio iki Škėmos, nes tie šiuolaikiniai man ne prie širdies kažkaip, kai analizuot prisireikia :::818
Labiausiai norėjau Radausko - negavau, bet Donelaitis irgi smagu :::833
Rašėm visi draugiškai dailioj sporto salėj smile
Pusvalandžiu anksčiau išėjau, nes juodraščiu ne ką tesinaudojau - bijojau, kad nesuspėsiu smile
Manau, turėčiau gaut virš 50, tai mane ir tenkina smile
Pasipasakojau :::818