21

Re: vaikinams

Linai, Tu kaip visada genialus ;D Ismokyti liaudi lietuvisku keiksmazodziu ;D

22

Tomas, 19 parašė:

Na mano zodinelis ne koks (cia siaip dar stengiaus nenusikeikt;)). Na aisku jei kalbi apie istatimine atsakomybe tai as is dalies sutinku jau geriau zinot, nes nieks nesigilins ar tu zinojai ar ne, o jai nzn dar ir tau gali nebutu dalyku priburti, o siaip kad ir raktiniu zodziu gali buti daug ir tai uztrunka laiko kol viska isbandai, na aisku vertetu ir siektiek uzmesti aki, o siaip mes gi is klaidu mokomes.

O siaip mano pasakyti keiksmazodziai nereiskia, kad as esu primityvus, na o del keiksmazodziu pasistengsiu nebevartoti. Na ir manau tuom ir baigiam nes tikrai cia ne i tema bereiksmiskai galim kalbeti ir kalbeti.

bent vienas zmogus normaliai parase(dekui tau,Tomai),negi as kalta kad nzn kai pirma karta iejau kad visokios paieskos yra,gal atsipeikekit biski,cia kas antram ta pati gali rasyt,kad jau tokia tema yra,kad reik pas psichologa ar kaip ten issireiske..

23

a patys niekad nesat nieko pridirbe? skaistuoliai bene

24

o as apie tuos nustebinimus jau kitoj temoj rasiau.. todel jau cia nesikartosiu wink

> jei turi fantazija ir nora nustwbinti ir pradziuginti milijonai nebutini wink na ziurint kas jau ten per paana... jei tik profesionali litu melzeja tai as nuo jos tik begciau o ne zaveciau big_smile

25

Egle, 17 parašė:

Linai, Tu kaip visada genialus ;D Ismokyti liaudi lietuvisku keiksmazodziu ;D

lietuviskas keiksmazodis vis geriau nei uzsenietiskas, tapati man yra sakiusi ir lietuviu mokytoja, ir tai yra primtina gali vartoti kiek tik nori niekas nedraus...

26

pasirod ir viska normaliai gali sutvarkyt,be jokiu p****p

27

**** uostykkiit

28

Dariau as tau geltona( ...:::b02 vai net rasyt negaliu ka juos paime) ne uz keiksmazodi duociau o uz ta veiksmazody ;D;D;D;D;D;;D;D;D;DD;D;DD;D
nu devyniolikos ir as taip pakalbejau :::036 bet norejau but paskui protingesnis :::818 va !:D
-Gintare ka manai apie Dariaus akibroksta tavo temoi big_smile panasu i KRAHA big_smile
va o tu gintare tainepasirinkai ko noretum big_smile tai jei nepatiko turiu ir nauju varijantu :::818 gal nori kad juos issakyciau :::036

29

na butu miela tikrai jei ir dar kokiu padestytum minciu big_smile butinai isklausysiu:D tik va nzn ar tu cia beuzsuki big_smile:D as buvau biski aplleidus big_smile:D o tie veiksmazodziai man lb sirdies neskaudina,tai gali rasyt ka tik nori,bet kaip ir sakei,reik but protingesniais ir suaugt:P:P:p:p:p

30

Gintarė, 18 parašė:

kaip nustebintumet mergina jei turetumete visko ko reikia...pinigu,pazinciu ir pan:D

Seip ydomu... iskur kilo pas Tave tokiu minciu? :V
O jei i tema, tai net negaliu ysivaizduoti, ka galeciau padaryt malonaus mylimam, gerbiamam zmogui, jei tureciau VISKA... :V

31

cia ziuriu kuo daugiau turi,tuo galimybes apsiriboja.. big_smile

32

Gintarė, 18 parašė:

cia ziuriu kuo daugiau turi,tuo galimybes apsiriboja.. big_smile

Zinai, galimas variantas... juk daug ko gyvenime pasitaiko... ir kai kazko turi ir kada neturi beveik nieko... big_smile

33

o kaip manai kuriuo atveju romantiskiau gali sugalvot?:D kai turi viska,ar kai turi tik minimaliai ar net nieko neturi?:D

34

neisivaizduoju kam vargti .. nes tik paniekins tave uz tavo pastangas ..

35

Audrius, 26 parašė:

neisivaizduoju kam vargti .. nes tik paniekins tave uz tavo pastangas ..

is patirties sakai?:?

36

Gintarė, 18 parašė:

na butu miela tikrai jei ir dar kokiu padestytum minciu big_smile butinai isklausysiu:D tik va nzn ar tu cia beuzsuki big_smile:D as buvau biski aplleidus big_smile:D o tie veiksmazodziai man lb sirdies neskaudina,tai gali rasyt ka tik nori,bet kaip ir sakei,reik but protingesniais ir suaugt:P:P:p:p:p

man atrodo kas tu ne metais nuo Dariaus  atsilieki o pralenki ji kokiais 20 :::b02 tai jo manymu jei kas pauostytu tai vaikinas jau tavo :::b02 man dar vis neisein tos asocijacijos is galvos :::909

37

Tomas, 25 parašė:
Gintarė, 18 parašė:

man atrodo kas tu ne metais nuo Dariaus  atsilieki o pralenki ji kokiais 20 :::b02 tai jo manymu jei kas pauostytu tai vaikinas jau tavo :::b02 man dar vis neisein tos asocijacijos is galvos :::909

kodel sakai tavo,ne velnio// big_smile tokio neimciau net ir su auksiniu pavadeliu:P jau geriau viena buciau big_smile;D

38

taip sakau is patirties. merginos moka tik sau gyventi .. ir gyvena ne sau tik tada kai atiduodamos dar daugiau gauna ..

39

nejau visoss tavo kely tokios ir tepasitaike?:? nejau neradai ne vienos kitokios?:?

40

audrius nu cia tiesa kad reikia merginom pinigu atiduot betkokiu atveju
budamas 26 metu su tuo dar nesusitaikei?