Re: vaikinams
Linai, Tu kaip visada genialus ;D Ismokyti liaudi lietuvisku keiksmazodziu ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → vaikinams
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na mano zodinelis ne koks (cia siaip dar stengiaus nenusikeikt;)). Na aisku jei kalbi apie istatimine atsakomybe tai as is dalies sutinku jau geriau zinot, nes nieks nesigilins ar tu zinojai ar ne, o jai nzn dar ir tau gali nebutu dalyku priburti, o siaip kad ir raktiniu zodziu gali buti daug ir tai uztrunka laiko kol viska isbandai, na aisku vertetu ir siektiek uzmesti aki, o siaip mes gi is klaidu mokomes.
O siaip mano pasakyti keiksmazodziai nereiskia, kad as esu primityvus, na o del keiksmazodziu pasistengsiu nebevartoti. Na ir manau tuom ir baigiam nes tikrai cia ne i tema bereiksmiskai galim kalbeti ir kalbeti.
bent vienas zmogus normaliai parase(dekui tau,Tomai),negi as kalta kad nzn kai pirma karta iejau kad visokios paieskos yra,gal atsipeikekit biski,cia kas antram ta pati gali rasyt,kad jau tokia tema yra,kad reik pas psichologa ar kaip ten issireiske..
a patys niekad nesat nieko pridirbe? skaistuoliai bene
o as apie tuos nustebinimus jau kitoj temoj rasiau.. todel jau cia nesikartosiu
> jei turi fantazija ir nora nustwbinti ir pradziuginti milijonai nebutini na ziurint kas jau ten per paana... jei tik profesionali litu melzeja tai as nuo jos tik begciau o ne zaveciau
lietuviskas keiksmazodis vis geriau nei uzsenietiskas, tapati man yra sakiusi ir lietuviu mokytoja, ir tai yra primtina gali vartoti kiek tik nori niekas nedraus...
pasirod ir viska normaliai gali sutvarkyt,be jokiu p****p
**** uostykkiit
Dariau as tau geltona( ... vai net rasyt negaliu ka juos paime) ne uz keiksmazodi duociau o uz ta veiksmazody ;D;D;D;D;D;;D;D;D;DD;D;DD;D
nu devyniolikos ir as taip pakalbejau bet norejau but paskui protingesnis va !:D
-Gintare ka manai apie Dariaus akibroksta tavo temoi panasu i KRAHA
va o tu gintare tainepasirinkai ko noretum tai jei nepatiko turiu ir nauju varijantu gal nori kad juos issakyciau
na butu miela tikrai jei ir dar kokiu padestytum minciu butinai isklausysiu:D tik va nzn ar tu cia beuzsuki :D as buvau biski aplleidus :D o tie veiksmazodziai man lb sirdies neskaudina,tai gali rasyt ka tik nori,bet kaip ir sakei,reik but protingesniais ir suaugt:P:P:p:p:p
kaip nustebintumet mergina jei turetumete visko ko reikia...pinigu,pazinciu ir pan:D
Seip ydomu... iskur kilo pas Tave tokiu minciu? :V
O jei i tema, tai net negaliu ysivaizduoti, ka galeciau padaryt malonaus mylimam, gerbiamam zmogui, jei tureciau VISKA... :V
cia ziuriu kuo daugiau turi,tuo galimybes apsiriboja..
cia ziuriu kuo daugiau turi,tuo galimybes apsiriboja..
Zinai, galimas variantas... juk daug ko gyvenime pasitaiko... ir kai kazko turi ir kada neturi beveik nieko...
o kaip manai kuriuo atveju romantiskiau gali sugalvot?:D kai turi viska,ar kai turi tik minimaliai ar net nieko neturi?:D
neisivaizduoju kam vargti .. nes tik paniekins tave uz tavo pastangas ..
neisivaizduoju kam vargti .. nes tik paniekins tave uz tavo pastangas ..
is patirties sakai?:?
na butu miela tikrai jei ir dar kokiu padestytum minciu butinai isklausysiu:D tik va nzn ar tu cia beuzsuki :D as buvau biski aplleidus :D o tie veiksmazodziai man lb sirdies neskaudina,tai gali rasyt ka tik nori,bet kaip ir sakei,reik but protingesniais ir suaugt:P:P:p:p:p
man atrodo kas tu ne metais nuo Dariaus atsilieki o pralenki ji kokiais 20 tai jo manymu jei kas pauostytu tai vaikinas jau tavo man dar vis neisein tos asocijacijos is galvos
Gintarė, 18 parašė:na butu miela tikrai jei ir dar kokiu padestytum minciu butinai isklausysiu:D tik va nzn ar tu cia beuzsuki :D as buvau biski aplleidus :D o tie veiksmazodziai man lb sirdies neskaudina,tai gali rasyt ka tik nori,bet kaip ir sakei,reik but protingesniais ir suaugt:P:P:p:p:p
man atrodo kas tu ne metais nuo Dariaus atsilieki o pralenki ji kokiais 20 tai jo manymu jei kas pauostytu tai vaikinas jau tavo man dar vis neisein tos asocijacijos is galvos
kodel sakai tavo,ne velnio// tokio neimciau net ir su auksiniu pavadeliu:P jau geriau viena buciau ;D
taip sakau is patirties. merginos moka tik sau gyventi .. ir gyvena ne sau tik tada kai atiduodamos dar daugiau gauna ..
nejau visoss tavo kely tokios ir tepasitaike?:? nejau neradai ne vienos kitokios?:?
audrius nu cia tiesa kad reikia merginom pinigu atiduot betkokiu atveju
budamas 26 metu su tuo dar nesusitaikei?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → vaikinams