21

Re: Trys vasaros norai...

kokiu jums paprastu dalyku truksta :::036 man kad ateivio erdvelaivis nukrisdu darze big_smile Dievas pakalbetu su manim big_smile ir ko dar big_smile noreciau kad si vasara atnestu zmonems laimes ir meiles big_smile

22

Tomas, 24 wrote:

kokiu jums paprastu dalyku truksta ::::036 man kad ateivio erdvelaivis nukrisdu darze big_smile Dievas pakalbetu su manim big_smile ir ko dar big_smile noreciau kad si vasara atnestu zmonems laimes ir meiles big_smile

kaip miela kad tu toks nesavanaudiskas ir viena nora paskyriai visu zmoniu gerovei:::818 big_smile

23

aciu :::818 tarp kitko tas trecias ir Tave liecia zinai ko Tau linkiu :::920

24

Tomas, 24 wrote:

aciu :::818 tarp kitko tas trecias ir Tave liecia zinai ko Tau linkiu :::920

ir ko gi tu man linki ? :::818 laimes ar meiles? smile:::042

25

as toks :::036 ir nera cia nei pasleptos minties ne kaukes ne nieko tik noras ir tiek

26

Atostogu, gero oro, ir aplankyti tevus smile
Deja norai per daug optimistiski ir issipildyti nesiruosia. Tikriausiai prie mazesniu reikes pereiti big_smile

27

lauzo, draugu, zvaigzdeto dangaus

28

Gitaros...Juros...Ir musu dainu besileidziant saulutej pajury...;> Tik tiek... Nezinau ar tai daug?...

29

noriu tryju egzotisku kelioniu

30

Daugiau laimes,dziaugsmo,geresnio gywenimo:/

31

na kad as viska turiu atrodo nieko netruksta :?
>>> gimtadieni apturejau :::b37
       mylimus zmones turiu
o vienas noras dabar butu toks gal isvaziuost ten kur tabai noriu wink

32

1..... noriu kuo daugiau tokiu naktu, kokia apturejau vakar...ir kuo daugiau tokiu dienu, kokia mane siandien aplanke.......
2.........noriu darbo...
3.... noriu, kad tie 2 norai issipildytu... juk tiek mazai noriu :::818

33

35milionu euru:::742(gerai pagalvojus gali buti ir latais :V)
pamelos:::740
ir mazos salos sale havaju :=D:::130:::120:::130:::a30:::122:::a30

34

Noriu islaikyti egzaminus...
Noriu istot i multimedijos technologija...
Noriu i Klaipeda...

35

na, tai pasisnekam :V kaip norai pildesi :?

Nijolė, 20 wrote:

1..... noriu kuo daugiau tokiu naktu, kokia apturejau vakar...ir kuo daugiau tokiu dienu, kokia mane siandien aplanke.......
2.........noriu darbo...
3.... noriu, kad tie 2 norai issipildytu... juk tiek mazai noriu :::818

is mano noru issipilde tik 2 big_smile ir puse 3 big_smile o kadangi issipilde 2, tai todel neissipilde 1 big_smile absurdas :V
>>na, o dbr kokie :? hmmm...1) noriu teisingai nuspresti,ar isvaryt is LT ir palikt ta darba, apie kuri ilgai svaigau :V 2) buti pacia geriausia pamerge big_smile 3) ha.. pamirsus net buvau big_smile >bet cia gal pavasario noras big_smile) > gera ir tikrai protinga bakalaurini parasyt wink

36

perskaiciusi sita tema pradejau be galo juoktis:DD mm pries 4 metus..kai man buvo 16... su drauge isvaziavom paatostogaut pas mano mociute i sodyba...ezeras... draugu... na ir sugalvojom tris norus: 1 issimaudyt nuogom 2. nerti nuo tilto i ezera ant galvos ir perplaukt ezera 3 susirast po berniuka:)
na ir ka ...karsta vasaros diena...kimarinam prie ezero... ir oo gal issimaudom nuogos zmoniu nera... na ir ilipom i ta vandeni... pliuskenames pliuskenames...ir zvilgt draugu masina jau salia ezero...ir ka db daryt....na lipt tikrai nelipsim....tai ir perplaukem i kita ezero kranta ir tunojom kol isvaziuos:D big_smile big_smile kai isvaziavo sekmingai grizom ir apsirengem big_smile tiap vienu metu du norai ir issipilde;D na issipilde ir kiti big_smile big_smile bet geras prisiminimas trys vasaros norai... daugiau nebegalvojam tokiu smile smile

37

Noreciau prigult po medziu, noreciau uzmigt prigules, ir noreciau numirt miegodamas. wink

38

suzadetuviu vestuviu vaiku

39

o as noriu grysti y lietuva, isimaudyti kokioje nors pelkeja, juroje ar vandenyne,  ir padaryti gera berbeq su daugybe zmoniu ir pan...

40

cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai??? :::819