Re: Trys vasaros norai...
kokiu jums paprastu dalyku truksta man kad ateivio erdvelaivis nukrisdu darze Dievas pakalbetu su manim ir ko dar noreciau kad si vasara atnestu zmonems laimes ir meiles
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Trys vasaros norai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokiu jums paprastu dalyku truksta man kad ateivio erdvelaivis nukrisdu darze Dievas pakalbetu su manim ir ko dar noreciau kad si vasara atnestu zmonems laimes ir meiles
kokiu jums paprastu dalyku truksta : man kad ateivio erdvelaivis nukrisdu darze Dievas pakalbetu su manim ir ko dar noreciau kad si vasara atnestu zmonems laimes ir meiles
kaip miela kad tu toks nesavanaudiskas ir viena nora paskyriai visu zmoniu gerovei
aciu tarp kitko tas trecias ir Tave liecia zinai ko Tau linkiu
aciu tarp kitko tas trecias ir Tave liecia zinai ko Tau linkiu
ir ko gi tu man linki ? laimes ar meiles?
as toks ir nera cia nei pasleptos minties ne kaukes ne nieko tik noras ir tiek
Atostogu, gero oro, ir aplankyti tevus
Deja norai per daug optimistiski ir issipildyti nesiruosia. Tikriausiai prie mazesniu reikes pereiti
lauzo, draugu, zvaigzdeto dangaus
Gitaros...Juros...Ir musu dainu besileidziant saulutej pajury...;> Tik tiek... Nezinau ar tai daug?...
noriu tryju egzotisku kelioniu
Daugiau laimes,dziaugsmo,geresnio gywenimo:/
na kad as viska turiu atrodo nieko netruksta :?
>>> gimtadieni apturejau
mylimus zmones turiu
o vienas noras dabar butu toks gal isvaziuost ten kur tabai noriu
1..... noriu kuo daugiau tokiu naktu, kokia apturejau vakar...ir kuo daugiau tokiu dienu, kokia mane siandien aplanke.......
2.........noriu darbo...
3.... noriu, kad tie 2 norai issipildytu... juk tiek mazai noriu
35milionu euru(gerai pagalvojus gali buti ir latais :V)
pamelos
ir mazos salos sale havaju :=D
Noriu islaikyti egzaminus...
Noriu istot i multimedijos technologija...
Noriu i Klaipeda...
na, tai pasisnekam :V kaip norai pildesi :?
1..... noriu kuo daugiau tokiu naktu, kokia apturejau vakar...ir kuo daugiau tokiu dienu, kokia mane siandien aplanke.......
2.........noriu darbo...
3.... noriu, kad tie 2 norai issipildytu... juk tiek mazai noriu
is mano noru issipilde tik 2 ir puse 3 o kadangi issipilde 2, tai todel neissipilde 1 absurdas :V
>>na, o dbr kokie :? hmmm...1) noriu teisingai nuspresti,ar isvaryt is LT ir palikt ta darba, apie kuri ilgai svaigau :V 2) buti pacia geriausia pamerge 3) ha.. pamirsus net buvau >bet cia gal pavasario noras ) > gera ir tikrai protinga bakalaurini parasyt
perskaiciusi sita tema pradejau be galo juoktis:DD mm pries 4 metus..kai man buvo 16... su drauge isvaziavom paatostogaut pas mano mociute i sodyba...ezeras... draugu... na ir sugalvojom tris norus: 1 issimaudyt nuogom 2. nerti nuo tilto i ezera ant galvos ir perplaukt ezera 3 susirast po berniuka:)
na ir ka ...karsta vasaros diena...kimarinam prie ezero... ir oo gal issimaudom nuogos zmoniu nera... na ir ilipom i ta vandeni... pliuskenames pliuskenames...ir zvilgt draugu masina jau salia ezero...ir ka db daryt....na lipt tikrai nelipsim....tai ir perplaukem i kita ezero kranta ir tunojom kol isvaziuos:D kai isvaziavo sekmingai grizom ir apsirengem tiap vienu metu du norai ir issipilde;D na issipilde ir kiti bet geras prisiminimas trys vasaros norai... daugiau nebegalvojam tokiu
Noreciau prigult po medziu, noreciau uzmigt prigules, ir noreciau numirt miegodamas.
suzadetuviu vestuviu vaiku
o as noriu grysti y lietuva, isimaudyti kokioje nors pelkeja, juroje ar vandenyne, ir padaryti gera berbeq su daugybe zmoniu ir pan...
cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Trys vasaros norai...