Re: Ar verta svajoti?
Svajoju laimet marskinelius svyturio loterijoi :DDD
Xe xe As irgi!!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta svajoti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Svajoju laimet marskinelius svyturio loterijoi :DDD
Xe xe As irgi!!!
svajoju svajoju, kad ateitu rytojus ..... visai neblogai ane?
Na swajoti megstu:) kartaij net perdaug prisiswajoju:D swajoti reijkia:) nes be swajoniu bus liudna gywenti... karaijs net jeij labaij nori kad swajone issipildytu taij issipilo:DDDD
bet svajone turi bvuti reali, o ne tokia, kad ten tipo rytoj mano kieme stoves naujas bambalis ir pan.. nu neimanoma taip bukim labiau realistai
bet svajone turi bvuti reali, o ne tokia, kad ten tipo rytoj mano kieme stoves naujas bambalis ir pan.. nu neimanoma taip
bukim labiau realistai
vaikut, todel tai ir vedinasi svajone, kad ji gali but ir isdalies neigyvendinama .... kiti svajonemis ir minta ir gyvena..
viskam, ka nori pasiekti reikia ideti pastangu ...tada tik viskas ir pildosi
daznai zmogus prisivajoja per daug ir trugdo sau realizuotis... kartais daug paprasciau gyventi, kai neprisisvajoji, tada dziaugiesi tuo, ka turi... geriau tureti tiksla ir juo siekti, o pasiekus tai ko troskai nebereikes svajoti... bet tokios svajones kaip geliu pieva silta vasaros diena, tikrai nieko blogo, tai net praskaidrina nuotaika ar liudna rudens diena...:)
aišku, kad svajoti verta. svajoti reikia. vat. skaičiau kažkur, kad jei viskaidealiai mintyse užfikuoji tai taip ir būna, ne save įtikini. nu karočia supratos
"As jau nebe tas grubus jaunuolis, kuriam galvoj tik geros masinos ir grazios paneles.." Cia is vienos Pompos dainos istrauka..Nzn kazkodel pasvajoju as apie viska ir apie masinas ir apie paneles, bet tuo paciu ir apie seima namus..Svajoklis as turbut nemazas..:D
as tai apie paneles nesvajoju, bes svajoju apie Islandija ;D
gal ir verta bet ne visada
kodėl?
as visada stengiuosi svajot realiai, nes nerealios svajones nelabai ir issipildo.. viena svajone jau igyvendinau, kitom svajonem prireiks daugiau laiko ir pastangu.. :V
aš svajoju ne dėl to, kad jos išsipildytu. tiesiog aš žmogus kuris negali nesvajoti. ;]... man ptinka.
o as irgi svajoju ai... nutylesiu... neissipildys
>> o siandienos svajone.. tai greiciau pasveikti.. nes jau negerai ;D
svajoti visada reikia.. juk tai lyg kazkokio tikslo turejimas, kuri bandai pasiekti, arba kuri tau pasiekti padeda kiti zmones esantys salia. kartais tiesiog smagu apie kazka pasvajoti:)
as svajoju nuolat, esu vaksciojanti svajonele visada galvoju nora pusdama zvakutes ant torto, kaskart kabindama zaisliuka ant kaledines eglutes, ir zinot, man svajones pildosi:) pavyzdziui siais metais issipilde beveik visos mano svajones:)na bent jau visos tos kurios turejo materialine verte:)ir ne tik
turiu dar viena svajone, kurios issipildymo laukiu jau labai seniai, deje ji kol kas tik svajone..bet as zinau, kad anksciau as veliau ir si svajone pavirs realybe;)
>>tik svarbu labai noreti, pasisitengti ir tiketi
Svajoti verta butent kad jos pildosi kartais - bet tai savas mazas pasaulis...
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta svajoti?