Re: londonieciai, kur jus?
eehh, ner ko cia lovose gulinet kai tokie orai, as tai isleku pasizmones, kiek zinau rita su antanu irgi daba namie nesedi, tad geros jums dienikes ir neperkaiskit saulutej
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
eehh, ner ko cia lovose gulinet kai tokie orai, as tai isleku pasizmones, kiek zinau rita su antanu irgi daba namie nesedi, tad geros jums dienikes ir neperkaiskit saulutej
siaip neprates eiti vaikstinet bereikalo po parduotuves beto viska pigiau gali nusipirkt internete, siaip butu smagu prie juros pagulet kai labai karsta, o ka tu Mildute siandien darai?
smaikstuole ta musu Mildute, jai dar kambarius sutvarkyt ;D vat pasikviesi ta lenka , kuris zole pjauna ir sutvarkis.........
chebryte reikia pagalbos.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gal zinot kas veza automobilius is cia i lt.?prasau parasykit.
egis pasiziurek arba duok savo skelbima i skelbimas.lt
siaip lietuviu parduotuvese skelbimu pilna tai ir ten vertetu paziuret
Mildute kaip ten kambariai tvarkos?
tai as netvarkau dar, vis naiviai tikiuos kad kas uz mane tai padarys , siaip siandien buvau susitikus su geru draugu camdene, jis norejo ta viecike pamatyt ir apsishopint nes uz poros savaiteliu isvaziuoja i lt, jo vestuves su mano gera drauge laukia
), oi oi tas seimyninis gyvenimas... o del masinu vezimo tai intenete daug skelbumuku egi
niux tai brangioji jei daug tai bent jau viena nuoroda prasau
niux tai kaip arm lenkas nesutvarke kambario?
www.skelbimai.co.uk
www.labas.co.uk
www.lietuvauzsienyje.co.uk
:* didelis asiu :*
algi, algi, argi reikia taip nusivaryti, jog pusiau neveiksnus butum, be to jei dar siandien sportas, tai ryt visiskai neveiksnus busi
Aciu, kad rupiniesi Zinai kaip sako, kad nuovargis nuo sporto - pats maloniausias nuovargis. Siandie, beja, tik badmintona suzaidem ir viskas... Labai lengvai pajudejom. Tik kas baisiausia - sugebejau kazka panasaus i radikulita gauti
Kazkaip lenkiausi ir timtelejau nugara zemiau strenu, tai dabar tikrai esu nebeveiksnus. Sunku is kedes atsistoti kad iki lovos nueiciau. Visai kaip senis jauciuosi
nuovargi po sporto as kuo puikiausiai pazystu ir jo pasiilgau jau per 2 dienas, bet ryt vel i gyma, jeeee
cia tarp kitko: idejau viena foto is siandien kur as jau su auskariuku nosytej
tai kad sunkiai matosi tas tavo auskariukas panelyt : tarp kitko
niu tai taip, gi neisikabinau ziedo per viduri, kaip ten jauciams kartais daro
o kodelgi ne ir dar skambuti reikejo pasikabint ta is mokyklos tarybiniais laikais kuris buvo
Siuliau Mildai detis ne tik ta zieda i nosi kaip jauciams deda, bet dar ir grandine paskui prisikabinti Kita gala grandines i kuria nors ausi ir is vis saunu butu
Paskui dar kelis auskarus i antakius, i bamba, dar kur nors ir tampi
Na bet maziukas auskariukas nemanau kad labai kenkia
O siaip idomu kur Rita dingo, kur visi kiti is pradziu pasisake dalyviai? Baisu, kad sekanciame susitikime nebutu maziau zmoniu nei pirmajame
Jep Mildute ziurinejau ta nuotraukyte bet neiziurejau to auskariuko o tik paraudusi nosyte
as niekur nedingusi, o i susitikima, tai tikrai ateisiu.. tai va man jau baogesi "atino dienos" prasides darbai.., o taip nesinori...
edgarai tai kur tau matysis MIldos auskariukas nosyje Jei visas savaitgalis prapiltas ir nosis kaip tu sakai pamelusi jau, tai nosies ir auskariuko spalvos daug nesiskiria
Egi, perziurejau ant greituju paskutinius forumo postus ir neradau nieko apie tave Mes visi jau po truputi prisistateme, kas tokie esame, ka veikiame, kur gyvename, tai butu smagu ir is taves isgristi kazka panasau.
Pradzioje forumo dar buvo Lina kandidate i meeta, bet dabar kazkur dingo, matyt neliko suzaveta susitikimo mintimi
Rita, del darbo tai zinai, savaite kaip prasidejo taip ir pasibaigs... ir ateis savaitgalis Man asmeniskai paskutiniu metu labai daznai buna, kad penktadienis ateina greiciau nei tikiuosi
Na bet cia tikriausiai del to, kad darbas mano toks...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?