1

Тема: Grazuoliai

Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?

2

Re: Grazuoliai

Kokie vaikinai merginom patinka ar tokie priziurintis savo stiliu dar idege ar tik raumeningi ? hm? big_smile

3

Mantai.. visko gali prisogalvoti, kad patinka anas ar kitas dalykas..
>> asmeniskai man >> as ziuriu i stiliuka <<< bet cia ir nerodiklis, nes gali viskas pasikeisti. gali stiliuka belekoki turet, kad net :::742 bet buti toks :::909 zdz.. pats turi suprasti wink zdz.. as irgi visko buvau prisigalvojus per savo trumpa gyvenima.. bet zinok,kai nusiziuri, tai nieko nepakeisi, jis tau tampa meile geriu ir taika :::b18 ir nieko nepadarysi.. nesvarbu pasidaro.. tiesiog yra kaip oyra...

4

Mantas, 15 пишет:

Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?

Neturi daugiau sansu, jeigu tik grazus, bet tupas... ;D

5

sigitai tau tikrai pritariu tuom kad grazoliai buna tupi daugiau big_smile ka manai apie bernus kurie i soliariumus waiksto daznai ? big_smile

6

Ir apie panas ir apie vaikinus manau tapati... Svelnus rudas idegis grazu.. Bet au kaip rudi kaip na zinot...Sh... Tai yra fu...

7

nu noieko ten baisaus :? idegi ir viskas :::036

8

Šiaip ar taip, soliariuminis įdegis labai skiriasi nuo natūralaus.. Natūralus žymiai gražesnis.. wink

9

Mantas, 15 пишет:

sigitai tau tikrai pritariu tuom kad grazoliai buna tupi daugiau big_smile ka manai apie bernus kurie i soliariumus waiksto daznai ? big_smile

Nieko gero nemanau, bet ir neteisiu... juk ju reikalas kuom jie uzsiima gyvenime... Anksciau soliariumu nebuvo... blogai nebuvo taippat... o dabar? :V na... neman suprast... big_smile

10

Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks) big_smile
Mano akis tai neskiria saulės įdegio nuo soliariuminio :::041 net ir tais atvejais, kai žiemą laksto šokoladinė mergelė kokia - o gal ji kokiam kurorte bus įrudus? Velnią ten atskirsi smile

11

Martyna, 19 пишет:

Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks) big_smile
Mano akis tai neskiria saulės įdegio nuo soliariuminio :::041 net ir tais atvejais, kai žiemą laksto šokoladinė mergelė kokia - o gal ji kokiam kurorte bus įrudus? Velnią ten atskirsi smile

Martyna, bet kaip buvo ramu, kada nebuvo soliatriumu...? Nors... gal nepameni tokiu laiku? :V

12

Na tikrai skiriasi idegis!:) Pritariu Karolinai smile

13

Sigitas, 24 пишет:
Martyna, 19 пишет:

Martyna, bet kaip buvo ramu, kada nebuvo soliatriumu...? Nors... gal nepameni tokiu laiku? :V

Manęs šiaip jau ir dabar nekankina joks nerimas dėl jų.
O kada jie atsirado? Ne taip jau seniai, man rodos. Bent jau aš apie soliariumus sužinojau turbūt tik prieš porą metų :::041
Bet juk ir anksčiau įdegusi oda buvo laikoma gražesne. Kokie visi išdidūs iš Palangos grįždavo - pajuodę ir baltais dantim big_smile

14

Martyna, 19 пишет:
Sigitas, 24 пишет:
Martyna, 19 пишет:

Manęs šiaip jau ir dabar nekankina joks nerimas dėl jų.
O kada jie atsirado? Ne taip jau seniai, man rodos. Bent jau aš apie soliariumus sužinojau turbūt tik prieš porą metų :::041
Bet juk ir anksčiau įdegusi oda buvo laikoma gražesne. Kokie visi išdidūs iš Palangos grįždavo - pajuodę ir baltais dantim big_smile

Tai netiesiogiai ir paklausiau Taves, kada jie atsirado... :V
O del nerimo, kuris sakiai, kad nekankina, butum ir neuzsiminus, jei tikrai nekankintu... big_smile

15

Dabar pilna tu Fyfu kaip sakant big_smile

16

Mantas, 15 пишет:

Taip, yra ir fyfu... o bet Tau kokios problemnos...?

17

Mantas, 15 пишет:

Fyfinų irgi kaip prikakota.. wink Fek..:::b53

18

Karolina, 19 пишет:
Mantas, 15 пишет:

Taip ir maniau, kad neturesi ka atdsakyt.... :V

19

Sigitai o pats sawe prie kokiu priskirtum m? na kox esi tarkim fyfinas ar panasiai ?:D

20

Sigitas, 24 пишет:
Karolina, 19 пишет:
Mantas, 15 пишет:

Taip ir maniau, kad neturesi ka atdsakyt.... :V

Nesupratau :? Tema tai apie vaikinus, o ne merginas.. Tai aš ir pasakiau.. :? O be to, atsakinėjau ne į tavo postą tongue