Тема: Grazuoliai
Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Grazuoliai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kokie vaikinai merginom patinka ar tokie priziurintis savo stiliu dar idege ar tik raumeningi ? hm?
Mantai.. visko gali prisogalvoti, kad patinka anas ar kitas dalykas..
>> asmeniskai man >> as ziuriu i stiliuka <<< bet cia ir nerodiklis, nes gali viskas pasikeisti. gali stiliuka belekoki turet, kad net bet buti toks
zdz.. pats turi suprasti
zdz.. as irgi visko buvau prisigalvojus per savo trumpa gyvenima.. bet zinok,kai nusiziuri, tai nieko nepakeisi, jis tau tampa meile geriu ir taika
ir nieko nepadarysi.. nesvarbu pasidaro.. tiesiog yra kaip oyra...
Neturi daugiau sansu, jeigu tik grazus, bet tupas... ;D
sigitai tau tikrai pritariu tuom kad grazoliai buna tupi daugiau ka manai apie bernus kurie i soliariumus waiksto daznai ?
Ir apie panas ir apie vaikinus manau tapati... Svelnus rudas idegis grazu.. Bet au kaip rudi kaip na zinot...Sh... Tai yra fu...
nu noieko ten baisaus :? idegi ir viskas
Šiaip ar taip, soliariuminis įdegis labai skiriasi nuo natūralaus.. Natūralus žymiai gražesnis..
sigitai tau tikrai pritariu tuom kad grazoliai buna tupi daugiau
ka manai apie bernus kurie i soliariumus waiksto daznai ?
Nieko gero nemanau, bet ir neteisiu... juk ju reikalas kuom jie uzsiima gyvenime... Anksciau soliariumu nebuvo... blogai nebuvo taippat... o dabar? :V na... neman suprast...
Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks)
Mano akis tai neskiria saulės įdegio nuo soliariuminio net ir tais atvejais, kai žiemą laksto šokoladinė mergelė kokia - o gal ji kokiam kurorte bus įrudus? Velnią ten atskirsi
Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks)
![]()
Mano akis tai neskiria saulės įdegio nuo soliariuminionet ir tais atvejais, kai žiemą laksto šokoladinė mergelė kokia - o gal ji kokiam kurorte bus įrudus? Velnią ten atskirsi
Martyna, bet kaip buvo ramu, kada nebuvo soliatriumu...? Nors... gal nepameni tokiu laiku? :V
Na tikrai skiriasi idegis!:) Pritariu Karolinai
Martyna, 19 пишет:Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks)
![]()
Mano akis tai neskiria saulės įdegio nuo soliariuminionet ir tais atvejais, kai žiemą laksto šokoladinė mergelė kokia - o gal ji kokiam kurorte bus įrudus? Velnią ten atskirsi
Martyna, bet kaip buvo ramu, kada nebuvo soliatriumu...? Nors... gal nepameni tokiu laiku? :V
Manęs šiaip jau ir dabar nekankina joks nerimas dėl jų.
O kada jie atsirado? Ne taip jau seniai, man rodos. Bent jau aš apie soliariumus sužinojau turbūt tik prieš porą metų
Bet juk ir anksčiau įdegusi oda buvo laikoma gražesne. Kokie visi išdidūs iš Palangos grįždavo - pajuodę ir baltais dantim
Sigitas, 24 пишет:Martyna, 19 пишет:Kas ten gražaus kai vaikšto žmogus raudonas kaip vėžys? (čia natūralus įdegis toks)
![]()
Manęs šiaip jau ir dabar nekankina joks nerimas dėl jų.
O kada jie atsirado? Ne taip jau seniai, man rodos. Bent jau aš apie soliariumus sužinojau turbūt tik prieš porą metų![]()
Bet juk ir anksčiau įdegusi oda buvo laikoma gražesne. Kokie visi išdidūs iš Palangos grįždavo - pajuodę ir baltais dantim
Tai netiesiogiai ir paklausiau Taves, kada jie atsirado... :V
O del nerimo, kuris sakiai, kad nekankina, butum ir neuzsiminus, jei tikrai nekankintu...
Dabar pilna tu Fyfu kaip sakant
Taip, yra ir fyfu... o bet Tau kokios problemnos...?
Fyfinų irgi kaip prikakota.. Fek..
Mantas, 15 пишет:Dabar pilna tu Fyfu kaip sakant
Fyfinų irgi kaip prikakota..
Fek..
Taip ir maniau, kad neturesi ka atdsakyt.... :V
Sigitai o pats sawe prie kokiu priskirtum m? na kox esi tarkim fyfinas ar panasiai ?:D
Karolina, 19 пишет:Mantas, 15 пишет:Dabar pilna tu Fyfu kaip sakant
Fyfinų irgi kaip prikakota..
Fek..
Taip ir maniau, kad neturesi ka atdsakyt.... :V
Nesupratau :? Tema tai apie vaikinus, o ne merginas.. Tai aš ir pasakiau.. :? O be to, atsakinėjau ne į tavo postą
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Grazuoliai