Re: Ketvirtas meetas Siauliuose
su gimtadieniu /geriau veliau neg niekad / vikute -kada tik sugalvosi tada ir laukiu-tik po birzelio 4 ok? nes turiu sveciu is ukrainos dabar
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
su gimtadieniu /geriau veliau neg niekad / vikute -kada tik sugalvosi tada ir laukiu-tik po birzelio 4 ok? nes turiu sveciu is ukrainos dabar
niu tai gerai tada... na po savaitgalio ir ziuresime kazka sumastysime:D
Sveiki, na ir ka nusprendet del to meeto?
na tai ir nuspresta, kad meetas bus birzelio 30
tam tikrais sumetimais- kitaip nusiliesciau savo principams, bet... birzelio 30 negalesiu dalyvauti nes jau esu uzsirasius saskrydziui firmos... deja deja- o taip norejau... jei kam idomu kas do bebras esu tai anketos ID yra 54189
na tai ir nuspresta, kad meetas bus birzelio 30
Kur kaip kas ?
uzsuk pas mane i anketa papasakosiu:D
Birzelio 30 as vestuvese dalyvausiu.
vika as dalyvausiu butinai,ir ausvis su linu manau prisijungtu.nors ir mano gimdienis 29.kaip nors pairkluosiu:)kokia dabar situacija?kiek zmoniu jau vaziuoja?
Sveikuciai visi. Taip,idomu butu. As sutinku.
vajaj kiek jau atkrintanciu iskarto kai data paskelbe........o vat stai as-kaip ir nuo pat pradziu sakiau-kad labai stengsiuos galeti dalyvauti-tai taip pat ir dabar nekeiciu nuomones tikiu bus laaaabai smagu
uzsuk pas mane i anketa papasakosiu:D
ok ok... parasiau, laukiu ziniu
niu va mielieji.. siandien susikambinau su baidariu nuoma po visa lietuva, ir uzsakiau baidares pagegiuose.. kazkur 130 km nuo musu.. kaina dvivietes baidares 45 lt.. pigiausia kur skambinau.. plauksime juros upe.. dabar man reikia iki kito pirmadienio zinoti visu dalyvaujancius.. prasau visi pas mane registruotis.. laukiu iki sekmadienio vakaro...
Berods man tinka. Jeigu neatsiras kokių problemų - būtinai būsiu
O kaip del nuvaziavimo ?
na bus zmoniu su masinomis kurie ves...
sakai ves? o kas tada ims ?
na viskas bus suderinta.. nesijaudink..
mjooo, plepat ir plepat
kaip ir visad
na data suzinojau, hmm, net nzn ka cia pasakius. negaliu nieko dar pasakyti, bet pasistengsiu dalyvauti
deni iki pirmadienio pasakyk rasyt i sarasa ar ne:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose