Re: Gyvenu del kitu...
Gyvenimas išmoko gyvent.
Pirmiausia turi mylėti save, nes tik tada tave mylės kiti. Ir šiuo atveju labai tinka žodžiai: "Visada pasilik dalelę savęs, kad netekęs visko, neliktum be nieko".
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Gyvenu del kitu...
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gyvenimas išmoko gyvent.
Pirmiausia turi mylėti save, nes tik tada tave mylės kiti. Ir šiuo atveju labai tinka žodžiai: "Visada pasilik dalelę savęs, kad netekęs visko, neliktum be nieko".
Kaip ismokt gyvent del saves?.
Nu cia Dievo dovana jei gyveni del kutu tai vadinasi myli o tai Teologijos pagrindas meile o kur meile ten Dievas vadinasi Tu sudarai ir esi Dievo:?
pirma reikia išmokt save mylet. tuomet galėsy gyvent dėl saves.
jo cia gerai pasakyta
ka jus turit omeni givent del kitu?islaikyti seima,zmona?gelbeti givybes?parkeli surinkti siuksles:)taip suprantu giventi del kitu.bet jaigu as skaniai pavalgau ,ar sekso malonumais pasinaudoju, tai reiskia irgi save kartais myliu abejojiu,kad nors vienas saves nemyli
na as save myliu, bet siaip galiu drasiai teigti, kad gyvenu del kitu... na, kartais mane tas vargina, tada pabunu viena.. o paskui vel tas pats...
na as save myliu, bet siaip galiu drasiai teigti, kad gyvenu del kitu... na, kartais mane tas vargina, tada pabunu viena.. o paskui vel tas pats...
ka taip pasiaukojancio atlieki,kad giveni del kitu?:)
nieko ypatingo,bet man svarbus zmones, supantys mane todel be ju negaliu gyventi :V << va ir visas gyvenimas del kitu.. zdz,,, jie mano oras
jo gerai Nijolik Paaiskinai
manau tai meile kuria jauciam tiems del kuriu mes gyvenam
“Žmogus eina ten, kur sunku, nes kur lengva, gali nueiti kiekvienas”.
Tikrai geras klausimas,kaip ismokti gyventi del saves,nes ir as pakolkas tik gyvenu del kitu,pirmiau padesiu kitiems nei sau...
Pirmiausia paguosiu kita verkianti ir isklausysiu jo,o pati savo liudesi uzgniausiu,niekam neissipasakosiu ir uzsidarysiu savyje,vat tas ir yra blogiausia,kad esu per geros sirdeles zmogeliukas,man daro bloga,o as gera
na,jei sakai,kad tai blogiausia,vadinasi jau pervertini save ir toks tera tavo supratimas gyv. del kt. ...
Gyvenu dėl savęs, o tai ką darau dėl kitų - darau savo noru, taigi net ndrįsčiau sakyt, kad gyvenu dėl jų.
Gyvenu dėl savęs, o tai ką darau dėl kitų - darau savo noru, taigi net ndrįsčiau sakyt, kad gyvenu dėl jų.
As lygiai taip pat...tiesiog turbut kitaip nesugebeciau;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Gyvenu del kitu...