Re: kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
gerai gerai.. ta jau girdejau simta kart.. a jum neaisku,,, ir gajla man ne 12... zmones ar jus durni ar ka... as nezinau is viso kazkokie grobuonys esat
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gerai gerai.. ta jau girdejau simta kart.. a jum neaisku,,, ir gajla man ne 12... zmones ar jus durni ar ka... as nezinau is viso kazkokie grobuonys esat
Tai kas, kad tau 13? Juk pas tave "problemos" kaip pas dvylikmecius...
blem nebegaliu... visos mano klasiokes kurios... na... tokios trenktos turi vaikinus... o as... as esu tikrai geresne... nors nenoriu girtis... bet manau kad i mane niekas neziuri.. gal kas kokiu patarimu..?
.. shiaip, kaip jau tau dauguma minejo... naaa, tu esi dar jauna mergaiciuke... spesi dar tu vaikinu patureti... O ish kitos puses, jei tave tai paguos.. vaikinams lengviau bendrauti su trenktom- shlikshtynem cituoju tavo zodzius ... Matai, vaikinai galvoja, kad tokia simpatishka mergaiciuke kaip tu, tikrai negali netureti vaikino.... Gal tu kokia maikute su lipduku neshiok.. single...
ojojoj... kaipidomei ce isvis.. issigydikit zmones...
nesuprantu prasai pagalbos o poto stumi ant daugumus tai tu pati pagalvok .... nors ka cia tau galvoti is tavo snektu manau pasiklysta ir kambary nors ir turetai kompusa su zemepaliu rankoj ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nesubrendus, mazamete, pasikelus, tikriausiai turi bendravimo problemu. Kam tokios reikia? niekam, o tos "na... tokios trenktos" tikriausiai maziau pasikelusios be bendravimo problemu, arba tiesiog kelia mazesnius reikalavimus bernams. Arba esi nuobodi...
Nesubrendus, mazamete, pasikelus, tikriausiai turi bendravimo problemu. Kam tokios reikia? niekam, o tos "na... tokios trenktos" tikriausiai maziau pasikelusios be bendravimo problemu, arba tiesiog kelia mazesnius reikalavimus bernams. Arba esi nuobodi...
joa pritariu wisom keturiom
blem nebegaliu... visos mano klasiokes kurios... na... tokios trenktos turi vaikinus... o as... as esu tikrai geresne... nors nenoriu girtis... bet manau kad i mane niekas neziuri.. gal kas kokiu patarimu..?
Nori normalaus vaikino? Pirmiausia pati buk normali...
aciu tau sigitai.... :*
aciu uz ir blogus ir gerus patarimus... bet suprantat i mane kreipia demesi ir dar kaip... bet neziuri rimtai o tik zaidzia...man tas lb nepatinka... na o del tu klasiokiu blem... nu nzn suprantat jos.... trenktos,.. ne visos kaikurios, ir dar gyvena barbiu ar kokiu svaju karalystej... na kaip nervina.... bet aciu... o jus ten kur jum 20 ar panasiai nesikiskit... i jaunimo reikalus...
Jei jau prasai nesikist, tai tada reikejo savo tema i "iki18" ikelt. O daba paviesinai savo tema ir klausyk ka tau sako
Barboryte jei tau reikia vaikino, bet kokio svarbu tik, kad turetum, tai apsidairyk aplinkui.. manau, tikrai atsiras kuris tau simpatizuoja... o jei nori tokio kuris tau patiktu, ir tu jam patiktum, tai tada reik kantriai palaukti...
Nju jo taip daznaj buna.... man ilgi tajp...na nzn gal ple glazju panelju netajp drasu...
Na njeko palukek dal...poto gal il pati busi dlasesne wiskas susitwalkyssenmelge tiklai neliksi...
Barborytia, 12 parašė:aciu uz ir blogus ir gerus patarimus... bet suprantat i mane kreipia demesi ir dar kaip... bet neziuri rimtai o tik zaidzia...man tas lb nepatinka... na o del tu klasiokiu blem... nu nzn suprantat jos.... trenktos,.. ne visos kaikurios, ir dar gyvena barbiu ar kokiu svaju karalystej... na kaip nervina.... bet aciu... o jus ten kur jum 20 ar panasiai nesikiskit... i jaunimo reikalus...
Jei jau prasai nesikist, tai tada reikejo savo tema i "iki18" ikelt. O daba paviesinai savo tema ir klausyk ka tau sako
tai kad sita tema ir yra "iki 18"
Nju jo taip daznaj buna.... man ilgi tajp...na nzn gal ple glazju panelju netajp drasu...
tu cia viena is tu "grozis kazkur anapus?" rasyt ismok tada gal ir bus bachurai...
Dovydas teisus.... Adrija.. rasyti reikia normaliai.. o jei nori su visais tjp, panelje netajp ir t.t. rasyt, tai bendrauk su tais, kurie taip raso.. nes man akis skauda ir smegenis, kol perskaitau, ka parasai :{} tai va..
As bachuru turiu dachuja,o rasau kaip noriu!!!!!Jai nepatinka neskaitykit!!!!!!!!!!
As bachuru turiu dachuja,o rasau kaip noriu!!!!!Jai nepatinka neskaitykit!!!!!!!!!!
ok, jei nepatinka tau musu komentarai, tai gal kas geltona :? kad ismoktum :?
Ne nepatinka, bet neskaityt negaliu, nes ysiterpiai i rimtu ir normaliu zmoniu pokalby, tad kliudai daugeliui... ir tikrai ne tau aiskint, ka kas turi skaityt o ko ne...
Jei tupa esi nuo gimimo, tai bedos nemesk ant kitu...
nu va matai kai supykai tai ir normaliai parasei. ganetinai. bet be keiksmazodzio apsieit galejai... o tas "dachuja" reiskia kad net klauptis nereikia ane?
Adrija, 15 parašė:As bachuru turiu dachuja,o rasau kaip noriu!!!!!Jai nepatinka neskaitykit!!!!!!!!!!
Ne nepatinka, bet neskaityt negaliu, nes ysiterpiai i rimtu ir normaliu zmoniu pokalby, tad kliudai daugeliui... ir tikrai ne tau aiskint, ka kas turi skaityt o ko ne...
errr rimtu normaliu? pasiziurek i temos pavadinima ir aprasyma o tada paklausk saves ar nenusisneki
Adrija, 15 parašė:As bachuru turiu dachuja,o rasau kaip noriu!!!!!Jai nepatinka neskaitykit!!!!!!!!!!
errr rimtu normaliu? pasiziurek i temos pavadinima ir aprasyma o tada paklausk saves ar nenusisneki
Dovydai, cia as nesupratau taves ar tu kazko nesupratai...?
kokia tema tokie ir atsakymai.... grozis kazkur anapus - man patiko
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?