Re: airijos lietuviai
daug kas sako,kad nekencia airijos:)man tai cia patinka:))))wat
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai
daug kas sako,kad nekencia airijos:)man tai cia patinka:))))wat
kodel mano foto nerodo?
Eisvina, 24 wrote:o as lt pati gerai prasikaliau - turiu pareigas, tarnybine subaru legacy, na gal jusu matavimais ir maza atlygynima 5000 lt, bet prestizinis darbas, dirbau metus londone, jokiu budu negrizciau akd negrai mane varinetu
cia i savaite tiek gauni?
supratau ,kad ji lietuvoj dirba.dar parase i londona negryzciau:)matyt legaci nes kontrobanda veziojatokiai grazuolei nieko ipatyngo bet kas 5 moketu.bet girdejau kontrobandininkai su legaciais per diena 1000 padaro:)
ka ten 1000... 5000 padaro
niekad nezadat gryst i lt?
aisku kad zadam, bent jau as.....
sveiki .gal yra is Corko kas :-)
IVAIRIU CIA YRA
labuciai. gal kas gyvena tallach rajone? :}
as edenderry, co offaly
as gyvenu tollamorei :] ir tikraj apie Lt ne negalvoju;]]
..Manau,80% lietuviu atvyko cia rumpam padirbeti,ir uzsiliko nebe trumpam- pripranti,pradeda patikt,o gryzes nors trumpam i LT jau verziesi atgal.As taip jau greitai grysiu kartodama jau astunti metai is Airijos nebesitraukiu.Patinka geras darbas,be to,ir seima jau cia- susirasta antra puse ir vaikutis.Kaip pagalvoji,kiek zmoniu - tiek istoriju,bet Airija daug kam padejo ir tebepadeda kol kas tebestipria savo ekonomika,gerai sudaryta socialine sistema ir siaip,savo draugiskumu.Man cia patinka.I LT gal siek tiek veleliau ..Idomu butu daugiau isgirsti nuomoniu,kaip cia sekasi lietuviams,kaip randa antras puses,kaip siaucia klubuose ar siaip,lietuviskai kepa saslykus uz namo
As tris menesis gyvenau oldcastle ir sakyciau viskas ****. aires troles airiai troliai, ir visa salis flinstonai. Klimatas sudinas, gamta ir krc visa salis atsilikus. Prakeikta Anglijos koloniste.
airijoje tai nors gali gyventi ir nesukti galvos apie rytoju nes tu zinai jei turi darba kad cia busi viskuo pasirupines o lietuvoje tai sunku gyventi vien tie mokesciai
man tai visai patinka cia ....gal zmones keistuoliai bet juk kekviena salis turi savo pomegiu kaskokiu....juk visos salis neturi atrodyti kaip lietuva ...zn visi mylim mes lt nuors ir kokia griesta ji butu....bet nesakykite kad cia jums bluogai butu bluogai net nebutumet cia ....
gal kas waterforde gyvena?
Sveiki visi,
As siuo metu Waterford gyvenu.
o as cia seima radau, lietuvoje buvau viena, man cia gerai bent jau kolkas
Sveiki gyvi. Siulau kurti savo mazaja Lt Airijoje. Esantys Corke atsiliepkite
Man asmeniskai nepatinka sita salis, bet jeigu jau karta esu cia noriu ja paversti bent kiek malonesne kiekvieno lietuvio sirdziai. noreciau paprasyti visu Corkieciu prisijungti prie nauju kulturiniu projektu, kurie ir pavers zodzius tikrove. man jau nusibodo dejuoti kaip man cia negerai. burkime susitikimus, rengkime koncertus, juk kiekvienas kazka mokame daryti grazaus. net neabejoju kad kiekvienas neliks neivertintas tiek moraliai, tiek materialiai.
Jeigu yra talentu norinciu atsiskleisti ir nebijanciu scenos baimes rasykite man e-mail : aurikso@topmail.ie
kas negaili savo laisvo laiko ir energijos prisideti prie organizacijos<-parasykite taip pat
KVIETIMAS galioja CORK gyvenantiems lietuviams.
Labas visiems, manau ,kad cia diskusijoje visi savotiskai teisus,nesvarbu kokioje tu sali gyveni, visur reikia dirbti,o jai dirbi tai norisi kad tau pinigus moktu,one valkatos pasalpa ir ta pasalpa (alga),dar reikia prasyti kad sumoketu darbdavis,tai ,kad LT tai dar toli,nes imoniu savininkai negali apkesti kai darbininkas uzdirba daugiau ir tada pradededa suda malti,patikekit as daug maciua tokiu storuliu bosu,kai tau tiesiai pasako ,kad jam sazine neliaidzia tieksumoketi kiek uzdirbai ko nesutikau airijoje, jie airiai darbdavei dziuages. O kad jaunimas nori gerai gyveti tai tik valio,nes ir savo vaikus mokins gerai gyventi,o kuo daugiau pasauli turtingu tuo maziau biednu,tai matematikos yrodita.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai