Re: geriausias baras/kavine ?
All stars
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias baras/kavine ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
All stars
o gal is jusu kas nors buvo bare"SETAS", as apie ji kazka girdejau, bet neperdaugiausiai, butu idomu isgirst ka nors...
kiemelis va ten tai cool:DDD
setas nieo ten gero nu aisq cia tik mano nuomone
prie ko čia tie isgėrimai... ? ;/ argi tai svarbiausia? neįmanoma linksmintis be to? kalbant apie vilnių, neseniai atradau vieną vietelę.. picerija geltonasis submarinas neseniai atsidARius.. lb jauki, o randasi prie baldu rojaus:) antrame aukste melsvas apsvietimas.. labai jauku ir tinka didelemis kompanijomis, tik aisku reiktu rezervuotis:) be to, ten tikrai nebrangu:)) pvz kiss sidras pilstomas kainuoja jeigu neklystu 3Lt.. ar 3.50... kai kitur 4.50-5Lt:) cia tik toks pastebejimas:)
tau gal daina patinka yelow submarine yra tokia paklausyk jeigu negirdejai
Bella Italia Kaune
Pas Paolo irgi nieko bet cia tas pats tik geriau..Picos Kaune skaniausios, o vos ne pigiausios..Vid 10Lt o maza 7Lt..
Bella Italia Kaune
Pas Paolo irgi nieko bet cia tas pats tik geriau..Picos Kaune skaniausios, o vos ne pigiausios..Vid 10Lt o maza 7Lt..
O visai salia yra Bella Toscana, kur ruosia SKANIAUSIA KAVA LIETUVOJE. taip, taip, tai tikra tiesa. paragukit kavos ten ir suprasit kad visur kitur ruosia myzala
Nzn kava mano manymu moteriskas gerimas, todel as jos negeriu..:)
o tu viska dalini i moteriska arba vyriska?
Siaip dalinu kaika..Nu pvz stanikas vyrui irgi netinka.:)
man labai pradejo patikti vilniuje domus galerijoj isikurus pomodoro, labai jauku ir neblogas aptarnavimas ir maistas skanus su daugais galima smagiai pasisedet, dar gera viecike yra paparacai
ciliakas zirmunu rimi..:) uoj kiek ten visko buvo..:DDDD arba katpedele,ten karstas vynas skanus:p siap mambo prie balto tilto labai faina,smagu,jauku,tik kad muzika nekokia..:)
na man tai labaiusiai patinka Katpedele antakalnyje prie IKI parduotuves. ten neblogas maistas jauku jauciuosi kaip namuose:)
beje na man dar labai patinka bistro baras (Lukiskiu g. 5). ten renkasi mano specialybes kolegos architektai projektuotojai Geodezininkai na ir adr ten galima isvysti visokiu televizinos zvaigzdziu. P.S. Labai skanus ten lietuviski karbonadai:)ir grazios barmenes:)vertos "arbatos"
siauliuose tai geriausia mega
skuode gintagne tik neskykit kad senas kinas jega fee nudusti gali ir maistas nezmoniskas
Pavalgyt-Katpedele! Pazaisti Poola-Pool House Zirmunai! Paplepet su draugem-Laimos smukle ir Zirmunkose!
ZaZa geriausia kavine eit su draugais pasisedet )
Sia vasara su drauge buvau uzklydus i PAPARACIUS man visai patiko!!!
mhm, paparaciai liux viecike
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias baras/kavine ?