121

Re: pirmas kartas(sex)

tikrai,pritariu Agnutei.tokius nesveikus reikia,mano manymu,izoliuoti,arba kuo greiciau gydyti,nes isaugs visiskai supuvusi visuomene,be jokiu morales normu,kuriems tik seksas nuo tokiu metu ir galvoje.

122

dabar jau slykstu darosi, kai eidama mieste matai metro ugio kleckus "meile lauzancius" blyn negaliu nervai ima net kalbant apie galimybe kad  10 jau santykiauja... baikit....

123

zinai Agne ne tik jie santikauja bet ir sulauke 12-13 vaiku prisidaro:::043 liudna bet tiesa ir paziurek raso 10metu mergaite "blemba kaip nukabinti bahura kuris jau turi merga":::044:::044

124

Gal baikit dramatizuot.
Klausimas visiems pasipiktinusiems: kada ir kaip sužinojot, iš kur atsiranda vaikai? Ir ar nekilo tada natūraliai papildomų klausimų? Nebuvo smalsu? Nebent jums smalsumo sąvoka nežinoma ir nesuvokiama.
Užteko mergaitei paprastą klausimą užduot ir jau prasideda demagogijos "gal dar palauk, žaisk su lėlėm, kur jaunimas ritas"...
Yra toks dalykas kaip vaikų seksualumas, beje. Pasidomėkit jau verčiau, kad nereikėtų paskui beprasmiškai ūžti.
Ir dar tarp kitko vienas pavyzdėlis. Man tokių (ir "baisesnių") klausimų ir norų kilo dar gerokai anksčiau nei tai mergaitei. Bet žalos tai jokios nepadarė ir nesutrukdė su lėlėm žaist ir visus kitus vaikystės džiaugsmus apturėt. Vaikas kitaip į pasaulį žiūri ir tiek.

125

Vaikeli tu ... smile man 15 metu, dar apie nekaltybes praradima net negalvoju... sulauk nu nors 16 metu, tada pradek galvot apie tai.. 11 metu parase smile xaxaxax big_smile
CITATA: Teodoras, 9 :
as noriuuuu labai sexo

9 metu vaikas jau galvoja apie tokius dalykus.. Teodorai, sulauksi 16 metu tik tada gali pradet apie tai galvot... skubi kazkur??

Is vis kur visi skuba... kiek pasiklausineji draugiu tai kokiu 30% nekaltybe prarado 15-16 metu... kur skubet? paskui mergos kai eina su mamom pas ginekologa pasako mamai kad jau prardus nekaltybe, nuo mamos pizdulei gauni ir t.t. as manau kad 17-18m. ankciau nereikia...

126

Donatas, 15 wrote:

Vaikeli tu ... smile man 15 metu, dar apie nekaltybes praradima net negalvoju... sulauk nu nors 16 metu, tada pradek galvot apie tai.. 11 metu parase smile xaxaxax big_smile

O kur parašyta, kad ji galvoja?

127

Martyna, 19 wrote:
Donatas, 15 wrote:

Tai jej raso tai galvoja vadinasi... juk pacios rankos nieko negalvojant nerasytu...

128

dieve big_smile patarimai kokie.... palauk 5metus ir jau galesi big_smile nes cia kai patars jie po vestuviu.... ;]

129

as apie baxurus tai zn big_smile visi raso ajj dar palauksiu ajj dar palauksiu, o is tikro niekas jiems neduoda big_smile va, kad ir donatui smile jis tikisi, kad 16as gimtadienis pakeis jam viska ir gaus nuo visu, o su panelem tai kitaip yra wink jos kantrios pateles big_smile joke tongue ne seip jos niekur neskuba ir etc.. bet kaikurios tai ojojoj ;D

130

Aivaras, 16 wrote:

as apie baxurus tai zn big_smile visi raso ajj dar palauksiu ajj dar palauksiu, o is tikro niekas jiems neduoda big_smile va, kad ir donatui smile jis tikisi, kad 16as gimtadienis pakeis jam viska ir gaus nuo visu, o su panelem tai kitaip yra wink jos kantrios pateles big_smile joke tongue ne seip jos niekur neskuba ir etc.. bet kaikurios tai ojojoj ;D

Prafas ;D kazin ar tau duoda tos "kantrios pateles"?
:::050

131

kad kuo toliau tai tuo maziau tu kantrius paneliu... kai buna tarkim 15 metu panele pasakoja kaip jos klasioke bande pasisexint su baxuru o tas nepataike... tai jo... o po to kai dar pasako tikiuosi kad tau taip nebus ir ziuri i akis laba gailiai.. ai... krc no sex     ill marriage smile

132

Jaunimas per anksti bręsta.Bus laikas kitam gyvenimo etapui,o dabar dar net negalvok apie tai.

133

Viktorija apie save as nekalbejau juk smile yra kas duoda ;p taciau nesakau, kad va sexo nereikia ir nesinori smile vaikinai visi nori big_smile na visi juk paziurekit rasineja, net per tv "Man 14 ieskau sexo partneres nuo 13-15" gerai atrodo... arba svetaines visokios. Kur ritasi pasaulis hmm big_smile , o paneles tvarkingos nesoka ant pirmo pasitaikiusio daigto big_smile na nors yra tokiu kurios tik iesko progos, kad "uzsokt"

134

ohhh :\ kas cia per smilai tam ieskok.lt truputeli nemoka perteikti nuomones. tiksliau isvis ne tokius raso kokie turetu buti.... nervina truputuka. Galetu buti standartiniai ten vietoi kreivo liezuvio turejo buti : P paprastas big_smile

135

Donatas, 15 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Donatas, 15 wrote:

Tai jej raso tai galvoja vadinasi... juk pacios rankos nieko negalvojant nerasytu...

Ji klausia, koks buvo tas pirmas kartas, kas nebūtinai reiškia, kad ji jau ketina pati išbandyt. Dar yra toks dalykas kaip paprasčiausias smalsumas.

136

man kai buwau 10 ;D:D:D~

137

o man 5 <-cia zinoma netiesa smile... dieve, skaityt ziauru net....  atsirado dar vienas ekspertas -  atsikria sokinejancias ant visu ,  nuo padoriu...... patikek, niekur neskubanciu merginu yra daug, taciau y tokias greit niekas nebekreips demesio, o palaidos panos populiarios siais laikaios tarp vaikinu... taip ir iseina mergytes is kelio...... o as jau geriau busiu nepopuliari tarp tokiu bernu, nei sokinesiu ant visu... tai zema... :S

138

tikrai...pritariu,tai zema;)

139

Agnute, 17 wrote:

o man 5 <-cia zinoma netiesa smile... dieve, skaityt ziauru net....  atsirado dar vienas ekspertas -  atsikria sokinejancias ant visu ,  nuo padoriu...... patikek, niekur neskubanciu merginu yra daug, taciau y tokias greit niekas nebekreips demesio, o palaidos panos populiarios siais laikaios tarp vaikinu... taip ir iseina mergytes is kelio...... o as jau geriau busiu nepopuliari tarp tokiu bernu, nei sokinesiu ant visu... tai zema... :S

tada ash ish kitos planetos, nes man tokios palaido elgesio panos visishkai nepatinka. rimtos ir zhinancios ko ir kada nori, va kas yra mano idealas,kury ir suradau.

140

krc wiskas wyko paprastai,ji pati atsisedo ant....ir wiskas tuo prasidejo:) nuo tada norisi dar ir dar