Tema: Michael Jackson
Viskas apie M.J. Nuomones, pletkai, muzika, shokis, ishvaizda, interviu, gyvenimas, gandai ir t.t ir pan.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Michael Jackson
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Viskas apie M.J. Nuomones, pletkai, muzika, shokis, ishvaizda, interviu, gyvenimas, gandai ir t.t ir pan.
isvaizda: kam jem reikejo tiek operaciju darytis kad net nosies nebtur beveik..... gi galejo likt toks koks yra. jau geriau negu dabar... uzsimane but baltaodis... jo sese bent protingesne kiek zinau odos nekeite...
Asmeniskai geriausia ka moka Jacksona yra Moonwalk, bandau ismokti bet niekaip neiseina
Apie visus gandus ar tiesas apie ji jei nekreipus demesio, tai muzika jo tikrai gera.."Liberian Girl" arba "Don care about us" dainos mane veza..:D
Apie isvaizda tai patyliu,nzn kaip jis atrode pries visas plastines operacijas,bet dabartinis vaizdelis mano nuomone nekoks....Na kai kuriu dainu mano ausiai gal ir imanoma klausytis,o vat soka tai jis klasiskai-man patinka.
kol buvo juodaodis atrode gerai,deja...
na man atrodo,kad cia tas variantas kai dideli pinigai susuka smegenis .Na suprantama,jei jau kas lb lb nepatinka tai galima truputeli pasikoreguoti(ir tai as vis tiek niekada nesidaryciau plastines operacijos),bet keisti odos spalva,o veliau dar kazin kiek save zaloti tai nzn....
Jo asmenybė manęs pernelyg nedomina.
Scenoje svarbiausia talentas, kurio tam žmoguj prikrėsta kaip reikiant ir tam neįmanoma likti abejingai.
O dėl jo odos, tai man labiau patinka ta versija, kad baltas jis tapo dėl ligos. Pats taip teigia, jo tiesa ir yra teisingiausia.
O mano jo daina "Heal the worl" yra is visu mieliausia nes nuo pat mazens ja girdedavau, todel kaip jau minejo Martyna "jo asmenybė manęs pernelyg nedomina."
jo tas firminis zingsnelis geras, daug kam patinka.
Ash tai laukiu nesulaukiu, lapkriti jo naujas albumas isheina tai skaichiuoju dienas.
Asmeniskai geriausia ka moka Jacksona yra Moonwalk, bandau ismokti bet niekaip neiseina
moonwalking nera jau taip sunku tik reikia tai daryti laabai ilgai ir tadad super gausis dar jo kitas bajeris yra airwalking va ten tai toopas liux zingsnelis :-)
>>>>>>>na jo dainu yra tikrai labai geru. tik db jau pavadinimu nepamenu bet as jo muzikos kartais pasiklausau ypac tos letos dainos gerules tokios grazios
neveltuo pop dievaitis
patinka dainos,sokis
nju man tj jis patinka, prie iswaizdos galiu priprasti, o dainos tj isties zr patinka
teisinga muzika visais savo karjeros etapais kure bachuras. o kas cia minejo kad albumas naujas pasirodys? :V bandysim ivertinti kas ten naujo bus
galetu likt nigeriu ir atlikt tas pacias dainas, o dabar tapo lele ir mirs arba tokia pat lele bet be nosies, dainos man jo patinka
fuj..., ;D man jis nepatinka..,
Kaip buvau maza, man kazkodel patiko jis O jau dabar tai nelabai... Bet nieko pries ji neturiu
no coments
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Michael Jackson