1

Tema: Michael Jackson

Viskas apie M.J. Nuomones, pletkai, muzika, shokis, ishvaizda, interviu, gyvenimas, gandai ir t.t ir pan.

2

Re: Michael Jackson

isvaizda: kam jem reikejo tiek operaciju darytis kad net nosies nebtur beveik..... gi galejo likt toks koks yra. jau geriau negu dabar... uzsimane but baltaodis... jo sese bent protingesne kiek zinau odos nekeite...

3

Asmeniskai geriausia ka moka Jacksona yra Moonwalk, bandau ismokti bet niekaip neiseina big_smile

4

Apie visus gandus ar tiesas apie ji jei nekreipus demesio, tai muzika jo tikrai gera.."Liberian Girl" arba "Don     care about us" dainos mane veza..:D

5

Apie isvaizda tai patyliu,nzn kaip jis atrode pries visas plastines operacijas,bet dabartinis vaizdelis mano nuomone nekoks....Na kai kuriu dainu mano ausiai gal ir imanoma klausytis,o vat soka tai jis klasiskai-man patinka.

6

kol buvo juodaodis atrode gerai,deja...

7

na man atrodo,kad cia tas variantas kai  dideli pinigai susuka smegenis .Na suprantama,jei jau kas lb lb nepatinka tai galima truputeli pasikoreguoti(ir tai as vis tiek niekada nesidaryciau plastines operacijos),bet keisti odos spalva,o veliau dar kazin kiek save zaloti tai nzn....

8

Jo asmenybė manęs pernelyg nedomina.
Scenoje svarbiausia talentas, kurio tam žmoguj prikrėsta kaip reikiant ir tam neįmanoma likti abejingai.
O dėl jo odos, tai man labiau patinka ta versija, kad baltas jis tapo dėl ligos. Pats taip teigia, jo tiesa ir yra teisingiausia.

9

O mano jo daina "Heal the worl" yra is visu mieliausia nes nuo pat mazens ja girdedavau, todel kaip jau minejo Martyna "jo asmenybė manęs pernelyg nedomina."

10

jo tas firminis zingsnelis geras, daug kam patinka.

11

Ash tai laukiu nesulaukiu, lapkriti jo naujas albumas isheina tai skaichiuoju dienas.

12

Linas, 19 parašė:

Asmeniskai geriausia ka moka Jacksona yra Moonwalk, bandau ismokti bet niekaip neiseina big_smile

moonwalking nera jau taip sunku wink tik reikia tai daryti laabai ilgai ir tadad super gausis wink dar jo kitas bajeris yra airwalking va ten tai toopas liux zingsnelis :-)

>>>>>>>na jo dainu yra tikrai labai geru. tik db jau pavadinimu nepamenu bet as jo muzikos kartais pasiklausau ypac tos letos dainos gerules tokios grazios :::b18

13

neveltuo pop dievaitis smile

14

patinka dainos,sokis

15

nju man tj jis patinka, prie iswaizdos galiu priprasti, o dainos tj isties zr patinka tongue

16

teisinga muzika visais savo karjeros etapais kure bachuras. o kas cia minejo kad albumas naujas pasirodys? :V bandysim ivertinti kas ten naujo bus wink

17

galetu likt nigeriu ir atlikt tas pacias  dainas,  o dabar tapo lele ir mirs arba tokia pat lele  bet be nosies, dainos  man jo patinka

18

fuj..., ;D man jis nepatinka..,:::608

19

Kaip buvau maza, man kazkodel patiko jis big_smile O jau dabar tai nelabai... Bet nieko pries ji neturiu smile

20

no coments big_smile