41

Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?

Martyna, 19 parašė:

O jau jūs visi tai trim galvom aukštesni už tuos "kitus"...

na, as vakar paziurejau ta laida.. ir drisciau teigti, kad TAIP, as gal net visom 5 galvom uz juos auksciau stoviu >>> pvz, ponas vakarykstis teisininkas << tokiu bernu (jau net dristu ji bernu vadint, ko as nedarau) niekada nesusizaveciau, nes jis arogantiskas zioplys.. tipo teise mokosi, tai nzn kas ten jam darosi del to :::909 paskui, ten tos panos >>viena is ju >> "sitie pupuliai nebus jo" << ne :::921 nu nzn :::909 akys serksnu apsitrauke net :::921 tau sakau.. jei ji neturi kuo daugiau didziuotis nei savo papais (jau net nesakau krutine, nes man ta MERGA yra merga.. )
>>> ir man juokingiausia >> tipo atstume, tai jau ir zioplys, ir lopas, ir lochas ir gaidys ir zdz zoologijos sodo draugai ir kaimynai visi :? nesuprantu... na, atstume, tai ok, nepatikai, tai nereikia su :::123 maisyti zmogaus ...
>>> na, ok, jei nori i tv, tai varai i kokias kelias i zvaigzdes, dangu, ar dar ka nors, kas yra tikrai siek tiek rimciaum, nei KITAS, meiles trikampis << nes man sitie projekteliai >> o ypac sitas "kitas" tai zdz.. atskleidzia zmogaus sudo puse .
. < ponas taskas

42

Nijolyte . . cia Tipo surezisuota .  .jie Tipo ir turi parodyt "zmogaus sudo puse" :::123:::648 bet siaip. . .. . . .. . .ehem . .. . . pritariu tau 110% ;D

43

Siaip as irgi pritariu... ;D Atsimenu cia kazkurioj serijoj vaikinas panas i lova pasiguldyt norejo... Ir, kad negule iskitavo... Nu tai ka as zinau... absurdas ;x

44

Tokios Sh....laidos dar nemaciau. Bent jau LNK galetu nesipazorinti:::833

45

nezinau ka ten rodo, bet manau kad jei pazeciau, tai menesi kosmarus sapnuociau :::b11 is to jusu "bazaro" :?

--gal ir man kaimietiskai nebekalbet:V

46

Linas, 19 parašė:

jei jau butu tie vaikinukai ar merginos tokie nuostabus ir beprotiskai fantastiski tikrai neitu i ta kvaila apgailetina sou big_smile big_smile

:::002:::002:::002:::002

O šiaip tai ten žinokit smagu wink  Prisipažįstu, dalyvavau :::818 Ne berniuko ieškot ėjau tikrai. Tiesiog neturėjau ka veikt ir užpildžiau anketą big_smile Paskambino, ir štai po poros savaičių galėsit į mane pasižiet tongue
Nu ką aš galiu pasakyt.. Visokių ten eina.. O dėl varymo ant kitų ir zoologijos sodo visais gyventojais vadinimų.. Režisierius provokuoja žiauriai. Pasiduot ar nepasiduot provokacijom - tavo reikalas. Jei pasako "apvaryk jį", skirtingi žmonės skirtingai elgsis. Vienas ims ir apvarys, o kitas pasakys, "sorry, neturiu dėl ko. Kodėl turėčiau??".. Šiaip tikrai smagu sudalyvaut vien dėl to, kad pamatytum tų visų "reality show" virtuvę iš vidaus. Nė velnio nesigailiu kad sudalyvavau, nors puikiai žinau, kad buvo tokių, kurie mane apvarė žiaurių žiauriausiai. Nu ir man dzin. Jie taip savo kultūrą ir išsilavinimą parodo, o ne mano.
Tai va.
Galit ir jūs ant manęs pavaryt dabar, prašau, jei tik jum nuo to ant dūšios palengvės.
Bet dieną praleidau tikrai labai šauniai smile

47

Karolina, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:

jei jau butu tie vaikinukai ar merginos tokie nuostabus ir beprotiskai fantastiski tikrai neitu i ta kvaila apgailetina sou big_smile big_smile

O šiaip tai ten žinokit smagu wink  Prisipažįstu, dalyvavau :::818 Ne berniuko ieškot ėjau tikrai. Tiesiog neturėjau ka veikt ir užpildžiau anketą big_smile Paskambino, ir štai po poros savaičių galėsit į mane pasižiet tongue
Nu ką aš galiu pasakyt.. Visokių ten eina.. O dėl varymo ant kitų ir zoologijos sodo visais gyventojais vadinimų.. Režisierius provokuoja žiauriai. Pasiduot ar nepasiduot provokacijom - tavo reikalas. Jei pasako "apvaryk jį", skirtingi žmonės skirtingai elgsis. Vienas ims ir apvarys, o kitas pasakys, "sorry, neturiu dėl ko. Kodėl turėčiau??".. Šiaip tikrai smagu sudalyvaut vien dėl to, kad pamatytum tų visų "reality show" virtuvę iš vidaus. Nė velnio nesigailiu kad sudalyvavau, nors puikiai žinau, kad buvo tokių, kurie mane apvarė žiaurių žiauriausiai. Nu ir man dzin. Jie taip savo kultūrą ir išsilavinimą parodo, o ne mano.
Tai va.
Galit ir jūs ant manęs pavaryt dabar, prašau, jei tik jum nuo to ant dūšios palengvės.

Na va, Karolinos postas eilinį kartą įrodė, kad reikia geriau apmąstyt savo žodžius prieš pilant pamazgas ant žmonių. kad ir kokie jie ten bebūtų...
Bet dabar, neabejoju, atsiras daugybė giriančių tavo šitą poelgį, drąsą etc smile
Man rodos, nieko nepraradai ten sudalyvavus, a? wink

48

Nepraradau tikrai visiškai nieko :::127 Sakau, diena praėjo nerealiai fainai smile Operatorių - režisierių - asistentų - prodiuserių komanda nerealiai superinė! Jokios įtampos kad filmavimas, jokių nervų, nieko. Dėl berniukų tai čia atskiras klausimas kas kaip ir kodėl big_smile Ir pirmas įspūdis, kad ten dalyvauja vien locheliai ir visokie kitokie nevykėliai tikrai nepasitvirtino wink Džiaugiuosi nauja patirtim, ir tikrai dalyvaučiau mielu noru dar kartą wink

49

nu paziuresiu ta laida kai tu busi big_smile blemba jau dabar idomu pasidare big_smile big_smile big_smile

50

Martyna, 19 parašė:

<...> Na va, Karolinos postas eilinį kartą įrodė, kad reikia geriau apmąstyt savo žodžius prieš pilant pamazgas ant žmonių. kad ir kokie jie ten bebūtų...<...>

Martyna, mano nuomone del Karolinos posto tikrai nepasikeite apie tuos zmones, kuriuos as maciau :? ir didziavimasis savo papais ar pimpalu :{} manes visai nezavi ir pagarbos tiems zmonems tikrai neskirsiu :?
>> ir as savo zodzius ganetinai gerai apmasciau, nes man akys serksnu traukiasi nuo tos laidos :?
viskas.

51

Nijolė, 20 parašė:
Nijolė, 20 parašė:
Martyna, 19 parašė:

<...> Na va, Karolinos postas eilinį kartą įrodė, kad reikia geriau apmąstyt savo žodžius prieš pilant pamazgas ant žmonių. kad ir kokie jie ten bebūtų...<...>

Martyna, mano nuomone del Karolinos posto tikrai nepasikeite apie tuos zmones, kuriuos as maciau :? ir didziavimasis savo papais ar pimpalu :{} manes visai nezavi ir pagarbos tiems zmonems tikrai neskirsiu :?
>> ir as savo zodzius ganetinai gerai apmasciau, nes man akys serksnu traukiasi nuo tos laidos :?
viskas.

Oook, daryk kaip išmanai. Man tai kas. Tik norėjau atkreipti dėmesį, kad yra ir kita to reikalo pusė, ne vien tavo aprašytieji atvejai.
Beje, tas mano postas nebuvo skirtas tau asmeniškai (čia tuo atveju, jei taip pasirodė)

52

Karolina, kaip idomu. Tikrai, nenoriu praleisti.. big_smile pranesk akda tiksliai tave rodys.. smile

53

na, yra ir tos kitos medalio puses, sutinku. taciau kaip visada, jos nera itin daznas reiskinys.
> zdz, panele taika wink

54

Laida tikra pieva, ir normalus zmones neina tenai. Issidirbinejimas kazkoks ir tiek. Bet jei nori pasijuokti ir paziureti kokiu asilu yra lt tai galima ir paziureti:)))))))))))

55

Martyna, 19 parašė:
Karolina, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:

Tai va.

Na va, Karolinos postas eilinį kartą įrodė, kad reikia geriau apmąstyt savo žodžius prieš pilant pamazgas ant žmonių. kad ir kokie jie ten bebūtų...
Bet dabar, neabejoju, atsiras daugybė giriančių tavo šitą poelgį, drąsą etc smile
Man rodos, nieko nepraradai ten sudalyvavus, a? wink

>>>>>>>>>>
Karolytegi as apie tave nieko blogo negaliu pasakyti smagiai mes pasibuvom Pajuri (bet ranka nuo tranzavimo paskaudo :::b02 ) ir siaip del tos laidos GI NE VISKAS AUKSAS KAS AUKSU ZIBA wink

56

kas per sau ten Karolina:? ka pamatysim big_smile gal kas uzregistruotu ir uzpiskintu keleta nuotrauku ir idetu i sia tema :::818 plyz :::b06

57

Karolina, o tu buvai ta kuri rinkosi? Ar rinkosi tave?:)

58

speju kad ji rinkosi ? big_smile

59

Atspėjot wink

60

>> del Karolinos.. tikiuosi, as jai atleisiu uz tai, ka ji padare, kai ji mane pavaisins kokia nors tekila.. kad ir kita savaitgali big_smile)
--------------------------------------------------------------------
na, as maciau vakar vel :V na, vakar rimtesni vaikai susirinke buvo, nei ana 4dieni :? bet vis tiek.. kazkas islindo, nuo ko mano akys aprasojo :? >> uzsirasiau net zodzius vienos panos, kad jums pacituociau >> man 19, esu nekalta ir tuo didziuojuosi.. tikiuosi jis man bus pirmas <<< :::921 tai kas cia per zodziai :? ir siaip.. tegu ji nepyksta ant manes :? bet as kai atsisukau i telika, tai supratau... kad artimiausia 100meti ji tokia ir liks ;D
>> tikiuosi, jis man bus pirmas :::921 nu negaliu :{}