Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?
O jau jūs visi tai trim galvom aukštesni už tuos "kitus"...
na, as vakar paziurejau ta laida.. ir drisciau teigti, kad TAIP, as gal net visom 5 galvom uz juos auksciau stoviu >>> pvz, ponas vakarykstis teisininkas << tokiu bernu (jau net dristu ji bernu vadint, ko as nedarau) niekada nesusizaveciau, nes jis arogantiskas zioplys.. tipo teise mokosi, tai nzn kas ten jam darosi del to paskui, ten tos panos >>viena is ju >> "sitie pupuliai nebus jo" << ne nu nzn akys serksnu apsitrauke net tau sakau.. jei ji neturi kuo daugiau didziuotis nei savo papais (jau net nesakau krutine, nes man ta MERGA yra merga.. )
>>> ir man juokingiausia >> tipo atstume, tai jau ir zioplys, ir lopas, ir lochas ir gaidys ir zdz zoologijos sodo draugai ir kaimynai visi :? nesuprantu... na, atstume, tai ok, nepatikai, tai nereikia su maisyti zmogaus ...
>>> na, ok, jei nori i tv, tai varai i kokias kelias i zvaigzdes, dangu, ar dar ka nors, kas yra tikrai siek tiek rimciaum, nei KITAS, meiles trikampis << nes man sitie projekteliai >> o ypac sitas "kitas" tai zdz.. atskleidzia zmogaus sudo puse .
. < ponas taskas