Re: Kaunas
ponaiti kosmopolite ;D paskaityk ir zinosi >> 6dienis, 12val. ;D
nes o bet taciau ;D >> kazkas nori miego (Auste ir Egle), o kazkas atvaziuoja is marijampoliukes
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ponaiti kosmopolite ;D paskaityk ir zinosi >> 6dienis, 12val. ;D
nes o bet taciau ;D >> kazkas nori miego (Auste ir Egle), o kazkas atvaziuoja is marijampoliukes
o su kokiom transporto priemonem zadat meetintis?
Kestai zinai tokios su usais? Trleibusai vadinasi... Arba dar buna autobusai...
Ai va dar kojas turim
Eglute tu turi troleibusa ir dar autobusa? ohohoooo... as tai tik siaip masina turiu...
o pavezinsi su savo autobusu?
As neturiu, bet tokie mieste vazineja. Sumoki 50ct ir keliauji ir kojas dar turiu
ponaiti kosmopolite ;D paskaityk ir zinosi
>> 6dienis, 12val. ;D
noriu noriu bet as Ponas Ubagas db nes Nijole tu pati zn kodel
Nijolė, 20 parašė:ponaiti kosmopolite ;D paskaityk ir zinosi
>> 6dienis, 12val. ;D
noriu noriu bet as Ponas Ubagas db nes Nijole tu pati zn kodel
![]()
svarbiausia, kad busi po 2 sav..ir pats zn kur ;D nes jei nebusi... tai as tau parodysiu ne tik Ryga ;D ;D ;D ;D
--------------------------------------------------
Kestai.. matai.. mes esam vaikai -studentai- moksleiviai. ir mums lbpuikiai ir nuostabiausiai tarnauja tos transportavos priemones
Kestai.. matai.. mes esam vaikai -studentai- moksleiviai. ir mums lbpuikiai ir nuostabiausiai tarnauja tos transportavos priemones
teisingai.. nors siaip pats tai su masina tureciau but ta diena..
:D:D:D:D:D
Eh , Deividai... Neprisisnekek, nes visus namo isveziot turesi
ehm.. tai as sakau, kai tevai paskambins, kad jau juos paimt, tai as ir leksiu.. be keleiviu, kad greiciau nulekciau..
:D:D:D
Eh , Deividai... Neprisisnekek, nes visus namo isveziot turesi
vat man irgi tokia pat mintis kilo;D prisisnekes musu ponas paparacius:D paskui gaus darbo;D
ehm.. tai as sakau, kai tevai paskambins, kad jau juos paimt, tai as ir leksiu..
be keleiviu, kad greiciau nulekciau..
Prasideda issisukinejimai ;D
ale, ot kokios merginos siais laikais - visos tik ir teziuri, kuris su automobiliu, kad pavestu..
ale, ot kokios merginos siais laikais - visos tik ir teziuri, kuris su automobiliu, kad pavestu..
![]()
O tai ne manai Toks jau tas gyvenimas...
Egle, tai jau nenori vaziuot su autobusu uz 50ct? Jei Deividui uzmesi ant kuro tai gal neskubes taip tevu paimt... ;D
Noriu noriu As gi tik juokauju del tos masinos. Negi taip nesupranti? Man nesvarbu kaip nusigauti siaip jau
ehm, o jeigu lis? tai kokis tada veiksmu planas?
as is tikro Deivyda myleciau jei man nereiktu tuo nuostabiu isradimu > laiptais< lipti ;D ne ne, man dzin
>>>> oooooooooooooo jei lis.............. tai Deivydai, gausi i galva, kad uzsiminei ;D (juokauju)
Aham jei lis tada belieka... Nezinau kokia kavine greiciausiai :x
jei lis tai bus.. kaip man buvo snd;D;D uuuj:D iseinam su sese i Akropolio per griunvaldo isejima o ten baaalaa:D bet jau tookiaa:D:D nei apeisi, nei apskrisi:D o minutes suskaiciuotos iki autiko nubegt;D nu ka, batus nusiavem ir plaukiam per ta bala;D bet tai mirtis, kraste buvo gerokai virs kulniuku, tai kas ten vidury daresi.. tai kai perbridom jau ir skecio nereikejo, nieko;D tik begte iki autiko:D bet spejom=))) vat kokie nuotykiai;D smagu per silta lietu lakstyt seip:p ir visai nebutina kur nors sleptis:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas